Ben adana da gittim epc hastanesine 3 gunde yendik cok sukur 2 evladim vargerçekten çok basit birşey mi bu ya korkumu atamıyorum
Aynen bende demistim eaime uc gunde birsey yapamazlar o kadar para vermeyelim falan ama 3 gunde gercekten cok guzel oldu esim in israri uzerine basladik sagolsunAllah bağışlasın 3 günde ne yapıyorlarda oluyor
Evet inan kendine acimayack bak herkes yapiyo acisa bu kadar insan nasıl yapsın kendime güveniyorum de sürekliUmarım başarırımartık çok yoruldum.
Ins kizlar dua edinde bende iyi bi doktor bulayim ınşEvet inan kendine acimayack bak herkes yapiyo acisa bu kadar insan nasıl yapsın kendime güveniyorum de sürekli
Evet inan kendine acimayack bak herkes yapiyo acisa bu kadar insan nasıl yapsın kendime güveniyorum de sürekli
Istanbulda tavsiye edeceginiz doktor kim acabaNerde başlıyorsun canım tedaviye? Bende yendim tedaviyle aynı doktor mu acaba
Ben evde kendim yendim baya uzun bir süreç sonunda şuanda kayganlaştıcı bile kullanmıyorum ve bunu eşimin bana hiç destek olmaması hiç bir zaman yenemeyeceğimi söylemesine rağmen başardım eşinizden destek görüyorsanız sizin durumunuz daha kolay
dilatör seti aldım eşim asla inanmıyordu sen yapamazsın kesinlikle diyordu basardım dene kesinlikleMerhaba kendi kendinize nasıl yendiniz acaba yardımcı olur musunu benim de eşim aynı şekilde doktora ve böyle bir hastalık olduğuna inanmıyor herşey sende bitiyor diyor
Ben dördüncüyü denemedim eşli denemeye geçtim zorlandığımız yerde ilerlemedik durduk nefes alıp verdim zaten kendiliğinden giriyor acele etmeden yani inanmayacaksınız ama yapamayacak biri varsa o da bendimYani dilatörde de çok rahat değilim ama denedim oldu 3. Aparat
Ben dördüncüyü denemedim eşli denemeye geçtim zorlandığımız yerde ilerlemedik durduk nefes alıp verdim zaten kendiliğinden giriyor acele etmeden yani inanmayacaksınız ama yapamayacak biri varsa o da bendim
Yok diyemem ama dayanılmaz birşey değil iç kısmında acı olmuyor ama giriş kısmında oluyor☹☹ acı Yok değil mi
Siz yendinizmi linkleri dolasirken buldum 12 senede bende 1 kizim var dilrk öcal dusunuyorum siz hangi doktorlara gittiniz13 aylık evliyim vajinismusu nasıl yenerim. lütfen yardım edin.
Ben kendi kendime yendimSiz yendinizmi linkleri dolasirken buldum 12 senede bende 1 kizim var dilrk öcal dusunuyorum siz hangi doktorlara gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?