Parmakla cozemediyseniz o sizin sorununuz. Buraya gelip işe yaramiyo diyerek bayanlari hepten umutsuzluga suruklemeyin. Bende baslarda öyleydim. Bikac doktor araştırdım acikcasi bana pahali geldi. Gidemedigim icin evde kendim uğraştım. Parmak ve spreyle cok şükür yendim.
1 kişi bile bunu evde, parmakla kremle vs ile yeniyosa umut var demektir. Burayi okuyan bayanlar kendiniz mutlaka uğraşın. Ama cok ertelemeyin. Parmak egzersizi olduysa hemen deneme yapin
5 yıllık evliyim. Evlendiğimizde 8ay boyunca vajinismustan muzdariptim. Normal bi psikoloğa gittik ilk olarak parmak egzersızı verdı hiçbir ilerleme olmadı. Hayal kırıklığına ugradım. Tamamen ümitsizliğe düşmüştüm. Sonrasında kuşadasında dr Murat ulusoya gittik ve 9 saatte inanılmaz bi şekilde bu hastalıktan kurtulmuştuk. Şu anda 7aylık bi bebegımız var :) ve cok iyi bir cinsel hayatımız var murat bey randevu aldıgınızda 3gününü sadece size ayırıyor. Birebir sizinle ilgilenıyor. Belki birine faydası olur dıye yazmak istedım
Ben ne yaptıysam kendim yenemedim 10 aylık evliyim Pazartesi günü vajinismus tedavisine başlıyorum inşallah ailemden yardım aldım altınlarımı sattım bu tedavi için 12 lirayı koydum cebime yaşamayan bilemez bu illeti kimse,hiç kimse yaşamasın bunu
Merhaba geçmiş olsun bu sorunu çözen biri olarak o kadar paralar vermeyin şehir hastanelerinde cinsel sağlık polikliniği var oraya gidin onlar yardım eder size ben beş kuruş para vermeden atlattım
Merhaba geçmiş olsun bu sorunu çözen biri olarak o kadar paralar vermeyin şehir hastanelerinde cinsel sağlık polikliniği var oraya gidin onlar yardım eder size ben beş kuruş para vermeden atlattım
Ben doktorla aştım Esra çabuk cömert e gittim ankarada durumun varsa bekleme git görüş.Evde başarılı olamadım güvenim yoktu 1 ayda geçti gitti normalde 3 günde yenenler bile varmış.Birden baskı kurmak istemedim Allah seni de kurtarır bir bebişte nasip eder bizlere inşallah.