vajinismustan kurtulmak istiyorum

5 yıllık evliyim. Evlendiğimizde 8ay boyunca vajinismustan muzdariptim. Normal bi psikoloğa gittik ilk olarak parmak egzersızı verdı hiçbir ilerleme olmadı. Hayal kırıklığına ugradım. Tamamen ümitsizliğe düşmüştüm. Sonrasında kuşadasında dr Murat ulusoya gittik ve 9 saatte inanılmaz bi şekilde bu hastalıktan kurtulmuştuk. Şu anda 7aylık bi bebegımız var :) ve cok iyi bir cinsel hayatımız var murat bey randevu aldıgınızda 3gününü sadece size ayırıyor. Birebir sizinle ilgilenıyor. Belki birine faydası olur dıye yazmak istedım

Merhaba geçmiş olsun bu sorunu çözen biri olarak o kadar paralar vermeyin şehir hastanelerinde cinsel sağlık polikliniği var oraya gidin onlar yardım eder size ben beş kuruş para vermeden atlattım

Merhaba geçmiş olsun bu sorunu çözen biri olarak o kadar paralar vermeyin şehir hastanelerinde cinsel sağlık polikliniği var oraya gidin onlar yardım eder size ben beş kuruş para vermeden atlattım
Teşekkür ederim ama iyileşeli 5 ay oldu kurtuldum çok şükür

13 aylık evliyim vajinismusu nasıl yenerim. lütfen yardım edin.
Ben doktorla aştım Esra çabuk cömert e gittim ankarada durumun varsa bekleme git görüş.Evde başarılı olamadım güvenim yoktu 1 ayda geçti gitti normalde 3 günde yenenler bile varmış.Birden baskı kurmak istemedim Allah seni de kurtarır bir bebişte nasip eder bizlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…