aparatlar ile yendim :)
ratr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aparatlar ile yendim :)
ratr
Hipnoterapi de doktorun sana dosyasından bir şeyler okuyor sen de okuduklarını hayal ediyorsun en mutlu olduğun an en hüzünlü olduğun an hazne bunları dusunmeni istiyor amaç tamamne bilinçaltında ki korkuyu yenip tabilmen. Kendine güvenli bir yer oluştur diyor gözlerin kapalı bir şekilde düşünüyorsun bunları ve ilişki sırasında eğer ki yine zorlanirsan yapmakta gözlerini kapat ve güvenli yeri düşün diyor. Yani bu ve buna benzer bir uygulama şeklinde oluyor. Eşimden de cinsel organını belli etmeyecegi bol beyaz bir çamaşır giymesini istedi uyurken. Benim üzerime bişe giymeden uyumami söyledi. Biz faydasını gördük Rabbime şükürler olsunHipnoterapi nasıl oluyor peki neler uyguluyorlar inşallah bende yenerim bendeki sadece acıyacak korkusu biraz dilatör ile kendim yapabiliyorum ama daha fazlası için cesaretim yok
Canim korkma cok basit gercekten bend edoktor sayesinde yendimBende başarmak istiyorum acıyacak düşüncesini beynimden atmak istiyorum ama o an beynim beni ele geçiriyor![]()
Acıyı dusunme gözlerini kapat eşin de sabırlı olsun yavaş yavaş girsin. Sen o sırada ıkın hafiften sen ikindigin an az daha ilerlesin eşin öyle öyle tamamı girecektir. Acıyı sil at aklindan. Orası sonsuz bir boşluk ve bebek doğuyor o delikten böyle düşün yeterince esnek . İlkinde az aciyacak sonrasında rahat olacak her şey güzel olacak. Söylediğim egzersizlere netten bak istersen onlarla pelvik kasların gucleniyor acıliyorKolay oluyor mu peki aparat yapıp hemen iliskiye mi giriliyor o an ki kasılma veya acıyacak korkusu nasıl gidiyor ☹
Basaracaksin. Eline ayna al incele vajinani kaslarını sık bırak aynada gor bunu idrarını yaparken bir anda tuttuğun gibi. Aynada vücudunu incele boy aynasında. Masaj yağı al eşine masaj yap yumuşak şekilde dokunur gibi. O da sana yapsın bacak aralarına ve vajinal bolgene. Kusura bakmayın açık açık yaziyorum ama belki bir yardimim dokunur diye iki ay bana zehir olmuştu çünkü başkası da yasamasin . Yaşıyorsa da yensin bir an önce tek temennim bu. Bunu Yener sen çok mutlu olacaksın eşinle inan banaBende başarmak istiyorum acıyacak düşüncesini beynimden atmak istiyorum ama o an beynim beni ele geçiriyor ☹☹☹☹
ilk öle denedik ama aparatsizda oluyor biraz cesaret sadece :)Kolay oluyor mu peki aparat yapıp hemen iliskiye mi giriliyor o an ki kasılma veya acıyacak korkusu nasıl gidiyor ☹
Hangi doktora gittiniz cok sevindim sizin icin masallah bitmis sikinti5 aylık evliyim ben de senin gibiydim psikolojim alt üst olmustu
Çok şükür yendim nasıl olduğuna gelince tabiki öncelikle Allah'ın yardımıyla çok dua ettim çok yalvardım Rabbime. Çokça dua et. Öncelikle 2 aylık evliyim kadın doğuma gittik kızlık zarin kalın dedi bir operasyonla yirttirdik. Daha sonra yine dednedim olmadı yapamadim canım çok açıyordu. Korkuyordum.. kasiyordum.. çok uğraştım ... Sonra o kadın dogumcu bizi psikologa yönlendirdi . Biz o kadar maliyete görmedik.. inandım yapabileceğime fazlasıyla inandım. Öncelikle korkum için imdr tsti yapıldı daha sonra ev ödevi olarak kegel egzersizlerini yapmam istendi ve hipnoterapi uyguladı psikologumuz . İki haftada yendim eşim en büyük destekcimdi Allah binlerce kez razı olsun eşimden . Bize 1500 TL ye mal oldu. O kadar para dokmene gerek yoktu doktorun iyi olsun yeterli. Ve inan kendine sadece inan.
Allahim bixide rahatlatsin ins insHangi doktora gittiniz cok sevindim sizin icin masallah bitmis sikinti
Osmaniye yeni hayat hastanesi psikoloğu Beyazıt Erol a gittinHangi doktora gittiniz cok sevindim sizin icin masallah bitmis sikinti
İnşallah Rabbim yardımcınız olsunAllahim bixide rahatlatsin ins ins
Istanbuldayim ben ya bakiyorum istanbulda iyi piskolok. Hipnoterapi yok sanirumOsmaniye yeni hayat hastanesi psikoloğu Beyazıt Erol a gittin
Amin cok sagol kizlar istanbulda bildiginiz yer varmiİnşallah Rabbim yardımcınız olsun
Yok ama araştıricam senin icinAmin cok sagol kizlar istanbulda bildiginiz yer varmi
Cok tesekurler bugün nisantasinda ayten hanım var onunla telefonda girusucem ne yol izliyorlar sorucam ins güzel geçerYok ama araştıricam senin icin
Basaracaksin. Eline ayna al incele vajinani kaslarını sık bırak aynada gor bunu idrarını yaparken bir anda tuttuğun gibi. Aynada vücudunu incele boy aynasında. Masaj yağı al eşine masaj yap yumuşak şekilde dokunur gibi. O da sana yapsın bacak aralarına ve vajinal bolgene. Kusura bakmayın açık açık yaziyorum ama belki bir yardimim dokunur diye iki ay bana zehir olmuştu çünkü başkası da yasamasin . Yaşıyorsa da yensin bir an önce tek temennim bu. Bunu Yener sen çok mutlu olacaksın eşinle inan bana
Basaracaksin. Eline ayna al incele vajinani kaslarını sık bırak aynada gor bunu idrarını yaparken bir anda tuttuğun gibi. Aynada vücudunu incele boy aynasında. Masaj yağı al eşine masaj yap yumuşak şekilde dokunur gibi. O da sana yapsın bacak aralarına ve vajinal bolgene. Kusura bakmayın açık açık yaziyorum ama belki bir yardimim dokunur diye iki ay bana zehir olmuştu çünkü başkası da yasamasin . Yaşıyorsa da yensin bir an önce tek temennim bu. Bunu Yener sen çok mutlu olacaksın eşinle inan bana
Canim korkma cok basit gercekten bend edoktor sayesinde yendim