Yok henüz kurtulamadim bu illettenSiz yendinizmi linkleri dolasirken buldum 12 senede bende 1 kizim var dilrk öcal dusunuyorum siz hangi doktorlara gittiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok henüz kurtulamadim bu illettenSiz yendinizmi linkleri dolasirken buldum 12 senede bende 1 kizim var dilrk öcal dusunuyorum siz hangi doktorlara gittiniz
Size 12 yıl mı olduYok henüz kurtulamadim bu illetten
Ins sizde kurtulursunuz hic doktora gittinizmiYok henüz kurtulamadim bu illetten
Evet ya dimi kizim olunca unuttuk o büyüdü uyudu hasta oldu derken 12 koca yikSize 12 yıl mı oldu
Parmakla cozemediyseniz o sizin sorununuz. Buraya gelip işe yaramiyo diyerek bayanlari hepten umutsuzluga suruklemeyin. Bende baslarda öyleydim. Bikac doktor araştırdım acikcasi bana pahali geldi. Gidemedigim icin evde kendim uğraştım. Parmak ve spreyle cok şükür yendim.
1 kişi bile bunu evde, parmakla kremle vs ile yeniyosa umut var demektir. Burayi okuyan bayanlar kendiniz mutlaka uğraşın. Ama cok ertelemeyin. Parmak egzersizi olduysa hemen deneme yapin
Bizde 1 buçuk yıllık evliydik kusadasinda murat ulusoy var 1 günde yendik13 aylık evliyim vajinismusu nasıl yenerim. lütfen yardım edin.
Neler yapti anlatirmisinizBizde 1 buçuk yıllık evliydik kusadasinda murat ulusoy var 1 günde yendik
Merhaba geçmiş olsun bu sorunu çözen biri olarak o kadar paralar vermeyin şehir hastanelerinde cinsel sağlık polikliniği var oraya gidin onlar yardım eder size ben beş kuruş para vermeden atlattımBen ne yaptıysam kendim yenemedim 10 aylık evliyimPazartesi günü vajinismus tedavisine başlıyorum inşallah ailemden yardım aldım altınlarımı sattım bu tedavi için 12 lirayı koydum cebime yaşamayan bilemez bu illeti kimse,hiç kimse yaşamasın bunu
Teşekkür ederim ama iyileşeli 5 ay oldu kurtuldum çok şükürMerhaba geçmiş olsun bu sorunu çözen biri olarak o kadar paralar vermeyin şehir hastanelerinde cinsel sağlık polikliniği var oraya gidin onlar yardım eder size ben beş kuruş para vermeden atlattım
Ben doktorla aştım Esra çabuk cömert e gittim ankarada durumun varsa bekleme git görüş.Evde başarılı olamadım güvenim yoktu 1 ayda geçti gitti normalde 3 günde yenenler bile varmış.Birden baskı kurmak istemedim Allah seni de kurtarır bir bebişte nasip eder bizlere inşallah.13 aylık evliyim vajinismusu nasıl yenerim. lütfen yardım edin.