Bu bıkac saatlik terapi kac paraya mal oluyor ki biriniz kredi cekıp biriniz bilezik bozduruyor bilmediğim icin soruyorum hanımlar kac para ve kac gun suruyo baska Şehire gidenler otelde mı kalıyorsunuz bu günler zarfında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bıkac saatlik terapi kac paraya mal oluyor ki biriniz kredi cekıp biriniz bilezik bozduruyor bilmediğim icin soruyorum hanımlar kac para ve kac gun suruyo baska Şehire gidenler otelde mı kalıyorsunuz bu günler zarfında
Vemcain spreyi alin icine 4 5 kez sıkın 10 dakka bekleyin. Parmaginiza kayganlastirici surerek yavas yavaş ittirin. Bunu aynaya bakarak yapın. Sonra 2 daha sonra 3 parmakla deneyin. Sonra eşinizle deneyin. Pes etmeyin inanın olmayacak bişey degil. Burda yazilanlardan cesaret alarak ve denenmis seyleri yaparak başardımNasıl yendiniz? Lütfen bizlere de yardımcı olun. Ben parmak egzersizinde belli bir aşamaya geldim ama peniste hâlâ kasılıyorum. Aparatlarla mı denemeliyim? Çok illet bir şey. Başlarda kafaya takmıyordum ama vakit ilerledikçe bu durum beni çok yordu ve karamsarlığa itti. Hatta psikolojim bozuldu diyebilirim. Bir yıllık evliyiz ve son üç-dört ayım kabus gibi geçti.
RAz da olsa birikiminiz varsa durmayın Ankara'ya Reyyan hanım'a gidin.Bugün ilk seansımı aldım.Kendimden beklenmedik derecede ilerleme kaydettim ilk senasta bile bunu farkedebilmek inanılmaz.Cuma günü mutlu sonu göreceğim inşallah kimse beklemesin 1 dakika bile kaybetmesin
5.850 lira ödedim.Ama seansa ve vajinismusun ağırlığına göre değişiyormuş fiyat.Benimki biraz ileri seviyedeydiReyyen hanıma ne kadara tedavi oldunuz acaba
5.850 lira ödedim.Ama seansa ve vajinismusun ağırlığına göre değişiyormuş fiyat.Benimki biraz ileri seviyedeydi
Parmakla cozemediyseniz o sizin sorununuz. Buraya gelip işe yaramiyo diyerek bayanlari hepten umutsuzluga suruklemeyin. Bende baslarda öyleydim. Bikac doktor araştırdım acikcasi bana pahali geldi. Gidemedigim icin evde kendim uğraştım. Parmak ve spreyle cok şükür yendim.
1 kişi bile bunu evde, parmakla kremle vs ile yeniyosa umut var demektir. Burayi okuyan bayanlar kendiniz mutlaka uğraşın. Ama cok ertelemeyin. Parmak egzersizi olduysa hemen deneme yapin
Kk sagolsun.buranın faydasini cok gördüm kizlar. Msj larimda yaziyor. Vemcain sprey ilk onerecegim şey. Burda onermislerdi. Spreyi sıkıp10 dk bekleyin icerisi uyusmus oluyor. Aynayla bakarak parmak egzersizi yapın. 3 parmaga kadar deneyin olduktan sonra da ara vermeyin ertelemeyin hemen esinizle deneyin. Bende sizin gibi orama bakmaya korkan aglayan biriydim. Imkanim yoktu doktora gitmeye o yuzden burda yazilan bi cok umut verici yaziya uyarak yaptim. Allah yardımcınız olsun. O psikolojiyi bilirim. Ama olduktan sonra bu muymus diyeceksiniz. Yeterki o adımı atin. Bunu yaptiracak sey icinizdeki cesaret