• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismustan kurtulmak istiyorum

Merhaba canim benim gibi bir korkak bunu yenmisse herkes yener diyorum siz şu an hangi asamadasiniz

her gece bugün yapacağım diyorum. denetmiyorum bile acıyacak diye. yarın olsun diyorum. böyle bir yıl gecti. kabus dolu bir yıl. sizin nasıldı. denediniz de acı mı cektiniz

Az da olsa birikiminiz varsa durmayın Ankara'ya Reyyan hanım'a gidin.Bugün ilk seansımı aldım.Kendimden beklenmedik derecede ilerleme kaydettim ilk senasta bile bunu farkedebilmek inanılmaz.Cuma günü mutlu sonu göreceğim inşallah kimse beklemesin 1 dakika bile kaybetmesin

her gece bugün yapacağım diyorum. denetmiyorum bile acıyacak diye. yarın olsun diyorum. böyle bir yıl gecti. kabus dolu bir yıl. sizin nasıldı. denediniz de acı mı cektiniz
Ne kadar deseniz de olmaz olamaz...10 aydır yaşıyoruz biz de Allahım ne acı bir şey.Şu an tedavi görüyorum ben de ilerlemeler var şükür.Tedavisiz olmuyor emla kremler anestoller neler denemedim ki o kremler sadece vajinayı uyuşturuyor bilinçaltımızı değil.Uzman desteği olmadan geçmesi mümkün değil

Merhaba, bende parmak egzersizlerini tamamladım fakat penise gelince asırı yanma oldu. Normal midir parmakla hiç zorlanmadan 2 günde bütün aşamaları tamamladım penis olmuyor bana akıl verir misiniz.

Eşin prezervatif üzerine anestol krem sürsün yanmaz o zaman

Merhaba Arkadaşlar,
5 ay önce Vajinismus tedavisi oldum. Tedaviden önce hep buralardaki yazışmaları okuyordum o yüzden ben de burda tecrübemi paylaşmak istedim. Bir kişiyi bile cesaretlendirsem kardır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca yaşadım vajinismusu ve bir kez bile ne kadın dogumcuya ya da cinsel terapist gitmemiştim. Özetle hep ertelemiştim. Daha sonra burada sürekli adı gecen merkezlerden birinde 1 er saatlik 2 seansta tedavi oldum. Merkezin ismini yazmayacağım çünkü forumlarda bu merkezlerle ilgili reklam içeren yalan bissürü hikaye var siz de biliyorsunuz ki.
Size verebileceğim en önemli tavsiye bu problemi kabullenmeniz ve görmezden gelmeye bir son vermenizdir. Bir an önce harekete geçin arkadaşlar dermansız bir dert değil. Lütfen korkmayın. O kadar kolay ki. Cesur olun. Ertelemeyin. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Forumları okumanın ya da baska arkadaslarımızın çözdüğü yöntemleri denemenin hiç bir faydası yok. Herkesin probleminin derecesi ve sebebi farklı. Bu yüzden lütfen bir profesyonele gidin. Evet bu her ne kadar eşinizle ortak çözmeniz gereken bir sorun gibi gözükse de iş sizde bitiyor. Bir gün bile ertelemeyin artık. Kararlı olun, inatçı olun. Ekonomik olarak müsait değilseniz de bunun bir öncelik oldugunu göz önünde bulundurun. Para biriktirin. Mesela ben kredi çektim hala ödüyorum☺️ Yani demem o ki kızlar bir şeyler yapın. Sihir ya da mucize beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Yalnızca dogru tedaviyle kurtulabilirsiniz. Ancak kurtuldugunuzda mutlu bir kadın ve mutlu bir anne olabilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sevgiler

Merhaba, bende parmak egzersizlerini tamamladım fakat penise gelince asırı yanma oldu. Normal midir parmakla hiç zorlanmadan 2 günde bütün aşamaları tamamladım penis olmuyor bana akıl verir misiniz.
Çok normal daha orası yeni alışıyor, zamanla alıştıkça yanma geçecek. Kayganlaştırıcı kullanın mutlaka, korkudan orası kuruyor ve sürtünmeyle canımız yanıyor

Parmak egzersizi çok işe yarıyor ben vajinismus değildim ama çaresine bakmasam adayım bence biz hemen parmak egzersizini keşfettik ve 2. ayımız da çözdük sorunu

vajinismuslu olduğun için normal. ama şöyle düşün parmak oraya ait değil oysa penisin yaradılış amacı bu. bunu aşınca emin ol ''parmak canımı daha çok yakıyormuş aslında'' diyeceksin

Parmakla evde kullanılan anestezik kremlerle olmaz mümkün değil.Aylarca ben emla mı denemedim anestol mü kas gevşetici mi neler denemedim ne duyduysam yaptım ama olmadı o an gelince yine aynısı oldu daha çok yıprandık.En son kayınvalidem duydu anneme söyledi çözelim konuyu dedi onlar beni kliniğe gitmem için yönlendirdi geldim.İyi ki diyorum iyi ki söylemiş o gün çok üzülmüştüm neden herkes öğrendi diye ama derdini söylemeyen derman bulamazmış.Borç harç ayarladık hiç durumumuz yokken el birlik para ayarlayıp Ankara'ya geldik.Tedavimi oldum bu öğlen mutlu sona ulaştık.Tedavi aşamasında bazen zorlandığım oldu ama hiç bir zorluk aylarca,senelerce yaşanan ruh acısından daha kötü olamaz.Belki borca daldık dönünce borştan kafamız kalkmayacak ama en azından her gece ağlamak yok her an düşünecek bir derdim yok.Beklemeyin parmakla ilaçla geçmez,geçmiyor harekete geçin artık kaybetmeyin yıllarınızı aylarını

Parmak egzersizi çok işe yarıyor ben vajinismus değildim ama çaresine bakmasam adayım bence biz hemen parmak egzersizini keşfettik ve 2. ayımız da çözdük sorunu
n
Parmakla evde kullanılan anestezik kremlerle olmaz mümkün değil.Aylarca ben emla mı denemedim anestol mü kas gevşetici mi neler denemedim ne duyduysam yaptım ama olmadı o an gelince yine aynısı oldu daha çok yıprandık.En son kayınvalidem duydu anneme söyledi çözelim konuyu dedi onlar beni kliniğe gitmem için yönlendirdi geldim.İyi ki diyorum iyi ki söylemiş o gün çok üzülmüştüm neden herkes öğrendi diye ama derdini söylemeyen derman bulamazmış.Borç harç ayarladık hiç durumumuz yokken el birlik para ayarlayıp Ankara'ya geldik.Tedavimi oldum bu öğlen mutlu sona ulaştık.Tedavi aşamasında bazen zorlandığım oldu ama hiç bir zorluk aylarca,senelerce yaşanan ruh acısından daha kötü olamaz.Belki borca daldık dönünce borştan kafamız kalkmayacak ama en azından her gece ağlamak yok her an düşünecek bir derdim yok.Beklemeyin parmakla ilaçla geçmez,geçmiyor harekete geçin artık kaybetmeyin yıllarınızı aylarını

Parmakla cozemediyseniz o sizin sorununuz. Buraya gelip işe yaramiyo diyerek bayanlari hepten umutsuzluga suruklemeyin. Bende baslarda öyleydim. Bikac doktor araştırdım acikcasi bana pahali geldi. Gidemedigim icin evde kendim uğraştım. Parmak ve spreyle cok şükür yendim.
1 kişi bile bunu evde, parmakla kremle vs ile yeniyosa umut var demektir. Burayi okuyan bayanlar kendiniz mutlaka uğraşın. Ama cok ertelemeyin. Parmak egzersizi olduysa hemen deneme yapin

Parmakla cozemediyseniz o sizin sorununuz. Buraya gelip işe yaramiyo diyerek bayanlari hepten umutsuzluga suruklemeyin. Bende baslarda öyleydim. Bikac doktor araştırdım acikcasi bana pahali geldi. Gidemedigim icin evde kendim uğraştım. Parmak ve spreyle cok şükür yendim.
1 kişi bile bunu evde, parmakla kremle vs ile yeniyosa umut var demektir. Burayi okuyan bayanlar kendiniz mutlaka uğraşın. Ama cok ertelemeyin. Parmak egzersizi olduysa hemen deneme yapin
Nasıl yendiniz? Lütfen bizlere de yardımcı olun. Ben parmak egzersizinde belli bir aşamaya geldim ama peniste hâlâ kasılıyorum. Aparatlarla mı denemeliyim? Çok illet bir şey. Başlarda kafaya takmıyordum ama vakit ilerledikçe bu durum beni çok yordu ve karamsarlığa itti. Hatta psikolojim bozuldu diyebilirim. Bir yıllık evliyiz ve son üç-dört ayım kabus gibi geçti.

Öncesinde yaşadıklarım dışarıda öpüşen çiftler görünce başımı cevirirdim dizi izlerken öpüşme sahnesi olursa kapatirdim gazetede dergide cinsellik içeren resim olursa bakamiyordum yazı okuyamiyordum şimdi iki aylık evliyim ve vajinismus olduğumu öğrendim çok pahalı bir hastalık mı bilmiyorum nasıl yenerim

Bu bıkac saatlik terapi kac paraya mal oluyor ki biriniz kredi cekıp biriniz bilezik bozduruyor bilmediğim icin soruyorum hanımlar kac para ve kac gun suruyo baska Şehire gidenler otelde mı kalıyorsunuz bu günler zarfında

Back