nasıl yaniO kabusu bende yaşadımama herşey insanin kendisinde bitiyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yaniO kabusu bende yaşadımama herşey insanin kendisinde bitiyormuş
bende kasılma falan yok. acıyacak korkusuyla o an geldiğinde bacaklarımı acamıyorum. yarın olsun yarın olsun diye diye bır yıl gectinasıl yani
bu bahsettiğiniz şey kasılmak işte. parmak egzersizi yapıyor musunuz?bende kasılma falan yok. acıyacak korkusuyla o an geldiğinde bacaklarımı acamıyorum. yarın olsun yarın olsun diye diye bır yıl gecti
nasıl kasılmakbu bahsettiğiniz şey kasılmak işte. parmak egzersizi yapıyor musunuz?
nasıl başadınızO kabusu bende yaşadımama herşey insanin kendisinde bitiyormuş
Ne kadar deseniz de olmaz olamaz...10 aydır yaşıyoruz biz de Allahım ne acı bir şey.Şu an tedavi görüyorum ben de ilerlemeler var şükür.Tedavisiz olmuyor emla kremler anestoller neler denemedim ki o kremler sadece vajinayı uyuşturuyor bilinçaltımızı değil.Uzman desteği olmadan geçmesi mümkün değilher gece bugün yapacağım diyorum. denetmiyorum bile acıyacak diye. yarın olsun diyorum. böyle bir yıl gecti. kabus dolu bir yıl. sizin nasıldı. denediniz de acı mı cektiniz
Merhaba, bende parmak egzersizlerini tamamladım fakat penise gelince asırı yanma oldu. Normal midir parmakla hiç zorlanmadan 2 günde bütün aşamaları tamamladım penis olmuyor bana akıl verir misiniz.
Çok normal daha orası yeni alışıyor, zamanla alıştıkça yanma geçecek. Kayganlaştırıcı kullanın mutlaka, korkudan orası kuruyor ve sürtünmeyle canımız yanıyorMerhaba, bende parmak egzersizlerini tamamladım fakat penise gelince asırı yanma oldu. Normal midir parmakla hiç zorlanmadan 2 günde bütün aşamaları tamamladım penis olmuyor bana akıl verir misiniz.
vajinismuslu olduğun için normal. ama şöyle düşün parmak oraya ait değil oysa penisin yaradılış amacı bu. bunu aşınca emin ol ''parmak canımı daha çok yakıyormuş aslında'' diyeceksinMerhaba, bende parmak egzersizlerini tamamladım fakat penise gelince asırı yanma oldu. Normal midir parmakla hiç zorlanmadan 2 günde bütün aşamaları tamamladım penis olmuyor bana akıl verir misiniz.
nParmak egzersizi çok işe yarıyor ben vajinismus değildim ama çaresine bakmasam adayım bence biz hemen parmak egzersizini keşfettik ve 2. ayımız da çözdük sorunu
Parmakla evde kullanılan anestezik kremlerle olmaz mümkün değil.Aylarca ben emla mı denemedim anestol mü kas gevşetici mi neler denemedim ne duyduysam yaptım ama olmadı o an gelince yine aynısı oldu daha çok yıprandık.En son kayınvalidem duydu anneme söyledi çözelim konuyu dedi onlar beni kliniğe gitmem için yönlendirdi geldim.İyi ki diyorum iyi ki söylemiş o gün çok üzülmüştüm neden herkes öğrendi diye ama derdini söylemeyen derman bulamazmış.Borç harç ayarladık hiç durumumuz yokken el birlik para ayarlayıp Ankara'ya geldik.Tedavimi oldum bu öğlen mutlu sona ulaştık.Tedavi aşamasında bazen zorlandığım oldu ama hiç bir zorluk aylarca,senelerce yaşanan ruh acısından daha kötü olamaz.Belki borca daldık dönünce borştan kafamız kalkmayacak ama en azından her gece ağlamak yok her an düşünecek bir derdim yok.Beklemeyin parmakla ilaçla geçmez,geçmiyor harekete geçin artık kaybetmeyin yıllarınızı aylarını
Nasıl yendiniz? Lütfen bizlere de yardımcı olun. Ben parmak egzersizinde belli bir aşamaya geldim ama peniste hâlâ kasılıyorum. Aparatlarla mı denemeliyim? Çok illet bir şey. Başlarda kafaya takmıyordum ama vakit ilerledikçe bu durum beni çok yordu ve karamsarlığa itti. Hatta psikolojim bozuldu diyebilirim. Bir yıllık evliyiz ve son üç-dört ayım kabus gibi geçti.Parmakla cozemediyseniz o sizin sorununuz. Buraya gelip işe yaramiyo diyerek bayanlari hepten umutsuzluga suruklemeyin. Bende baslarda öyleydim. Bikac doktor araştırdım acikcasi bana pahali geldi. Gidemedigim icin evde kendim uğraştım. Parmak ve spreyle cok şükür yendim.
1 kişi bile bunu evde, parmakla kremle vs ile yeniyosa umut var demektir. Burayi okuyan bayanlar kendiniz mutlaka uğraşın. Ama cok ertelemeyin. Parmak egzersizi olduysa hemen deneme yapin