Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

bunca ilaç kas gevşetici felan bunlara gerek oldugunu sanmıyorum kafadaki düşünceleri degiştirmek lazm

bunca ilaç kas gevşetici felan bunlara gerek oldugunu sanmıyorum kafadaki düşünceleri degiştirmek lazm

1 yıldır psikoloğa giden arkadaşım var ama malesef henüz başarılı olamadı,bazılarının ki psikolojik bazılarınınki de gerçekten vajinal yolda sıkıntı var,elastik olmadığı için zorlanıyor,kas gevşeticiden ziyade uyuşturuc krem sürüldüğünde acı ve kasılma hissi tamamen ortadan kalkıyor.en azndan bende

o halde bende işe yaramaz vajina muaynemde bir sorun çıkmadı benim birde 3 yaşında kızım var bu şekilde bile hamile kaldım çok şükür ama sorunum hala devam ediyor

o halde bende işe yaramaz vajina muaynemde bir sorun çıkmadı benim birde 3 yaşında kızım var bu şekilde bile hamile kaldım çok şükür ama sorunum hala devam ediyor

sadenur merhaba bende de sorun çıkmamıştı hatta ultrasonla muayene etti doktor yani o koskoca ultrason aleti bi şeklde girmişti ama cinsel ilişki olmuyordu işte.bu soyledklerimi denedm (ne kadar bayan olsak da soylemeye çekiniyorum bazı şeyleri) tam bir ilişki yaşadım sorunsuz acısız.umarm bir kere denersin,ssonra olmuyorsa da olmuyordur.ama bende bile işe yaradıysa..

mrb baya olmuş sen yazalı denedinmi acaba ilaçları sonuç ne ??

Sevgili SMOB PM yoluyla yada mail yoluyla konuşmamız mümkün mü? Bir kaç sorum olacak sana şimdiden teşekkürler.

Bana özel mesaj atan bir arkadaşım var ilaç ismi istemiş. Gönderemedim, kusura bakmayın hanımefendi çünkü özel mesaj hakkım yok. =(

Merhaba abla, bende Vajinismusum, 5aydir evligim ama birak doktoru hicbirsey yapamiyorum, denemeyi bile biraktim, tamamen bir deprem enkaziyim. Haydar Dümene gitmek istiyorduk bizde ama maddi durum yüzünden kaldik. Lütfen ayrintili isimlerini verirmisin ilaclarin, ben yurt disindan katiliyorum, kullandigin sprey, krem , ilac her ne olursa olsun lütfen isimleriyle birlikte yaz bana. Suan tek carem sensin

Lütfen ilaclarin adini ayrintili yazarmisin, yurtdisindan katiliyorum, bir baskasina aldiracam cünkü.

merhaba bende 4 aylık evliyim fakat eşimle ilişkiye giremedim hala ben kendi kendime parmak egzersizleri yapıyorum hatta iki parmak da bile sıkıntı olmuyor eşimin parmağınada izin veriyorum fakat peniste sıkıntı oluyor kendimi kasıyorum 2 cm kadar anca girebiliyor burada sizin önerinizi okudum birde sizin aştığınız bu yöntemi uygulamak istiyorum fakat tam olarak anlayamadım rica etsem bana detaylı olarak bu reçetedeki isimleri ve nasıl kullanmam gerektiğini anlatabilirmisin hemen denemek istiyorum umarım benimde derdime çare olur bu yöntem sizinki gibi..cevabınızı bekliyorum sabırsızlıkla :) çok teşekkürler şimdiden

Lütfen ilaclarin adini ayrintili yazarmisin, yurtdisindan katiliyorum, bir baskasina aldiracam cünkü.

merhaba geç cevap veriyorum kusura bakmayın,fotoğraf yükleyebilsem hepsini atardım da ismini yazim aldıklarımın.

Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Bio lyn (lokal anestezik) (normalde reçetede 'emla' yazıyor ama o 99 tl,bu da aynı etkiye sahip.)
Vemcaıne sprey (lokal anestezik) (reçetede 'Xylocaine' yazıyor ama nerdeyse satılmıyor kimse bulamamış,bu da aynı etkiye sahip)
Vazelin
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Sıcak su torbası

lütfen hiçbirini atlama,nasıl kullanılcağını yazmıştım,hepsini yapmak lazım ve pozisyon olarak üstte dur,vajinanın alt kısmına al,zaten ilişki öncesnde kendin kontrol et ne yonde gidilceğini.

adim adim nasil yaptigini yazarmisin bana, cok korkuyorum birsey yanlis yapmaktan. hepsinden birer paket almak yetiyormu?

adim adim nasil yaptigini yazarmisin bana, cok korkuyorum birsey yanlis yapmaktan. hepsinden birer paket almak yetiyormu?

off off 5 yıl oldu bende hala yapamadım bu nasıl bir erteleme hastalığıdır yaa .Doktora gitmeye bile korkuyorum.b kere ssk doktoruna gittim 2 duble rakı iç geçer dedi

ben 5.yıla giririyorum eşim ilk defa dün çocuk istiyorum dedi bugün moralim çok bozuk bütün gün depresyondayım

yapmak isteyenler için uzun uzun yazim,ben çok çektim malum yardımcı olmak isterim.
hepsinden bir paket derken? bak şöyle bi kutu muiflex bş kutu spazmol bi sade veya güllü vazelin bi vemcaine lokal anentezik sprey bi tane de emla veya biolyn uyuşturucu krem (bu en önemlisiydi) bi adet de sıcak su torbası.hepsi bu kadar.
kullanımını da anlatim :
2 muiflex 1 spazmol içtim 15 dk bekledm.bi kutu vazelini sıcak su dolu leğene koydm karıştırdm ama elinizi sokmayn vıcı vıcık oluyor,içine oturdum.15 dk orda bekledm yakmicak kadar ama oldukça sıcak bir suydu.sonra spreyden 5-6 kere sıktım vajina girişine,4 -5 dakika bekledikten snra sıcak su kompresini bacaklarımın arasına koydm vajinayı sıcak tutuyorsunuz 5 dakika boyunca,sonra gene spreyden 4 kere sıkıyorsunuz,zaten bundan snra vajinanın dış kısmının uyuşturğunu farkediyorsunuz,sprey biraz yakıyor ama hemen geçiyor o sızısı,tekrardan sıcak su kompresi bacaklarmzn arasına koyuyor 5 dakika bekliyoruz.daha sonra burası en önemlisi emla veya biolyn krem veya lazer epilasyonda uyuşması için kullanılan herhangi bi kremi vajina için 1 nohut büyüklüğünde sürüyorsunuz ama iç kısmına,ben daha ileri gitsin diye DAHA ÇOK SÜRDÜM.biraz masaj yapıp 5-10 dakika bekleyn.o an zaten dokunduğunuzda orası hiç yokmuş gibi oluyor yani bişey girse bile ne bir acı ne bir sızı ne bir rahatsızlık.hatta bunu farketmeniz için 2-3 parmağınızla test bile yapabilirsiniz ben çok şaşırmıştm yaptığımda ve ilişkiden önce kendiniz deneyin gorceksiniz hiç bi engel yok.neyse en son olarak da vajen içine ve penis üzerine kayganlaştırcı jel sürüyorsunuz ve olay bitmiştir.dediğim gibi bayan üstte erkek altta olan pozisyonda durursanız daha rahat olcaktır.ben yaptığımda çok şaşırdm 8 ay sonra ilk defa yapabildim,5 kere daha girebildim ilişkiye ama kremsiz yapamıyorum şuan için yavaş yavaş bırakcam... .

off off 5 yıl oldu bende hala yapamadım bu nasıl bir erteleme hastalığıdır yaa .Doktora gitmeye bile korkuyorum.b kere ssk doktoruna gittim 2 duble rakı iç geçer dedi

merhaba rasiba gerçekten durumuna çok üüzldüm canım :s kaç aydır evliyim ben de türlü yontem denedim doktora gittim bişeyin yok bi kadeh viski iç biraz rahatla falan demişti bayan doktor.inanır mısın bi şişe içtim eşim gelene kadar yerde buldu beni kendimden geçti kusa kusa.yani çok şey denedim,benim eşim çocuk istemiyor ama ben de çok uğraştım yani yıllarca aynı şekilde devam eder diye çok korktum :s o yüzden sana yardımcı olmayı gerçekten çok isterim.benim sorunum psikolojik değildi,yani yapmaya çalışıyordum ama olmuyordu girmiyordu,engel çıkıyo canımı nasıl acıtıyodu bıçak sokmaya çalışırmış gibi.sendeki sorun nasıl bilmiyorum,istersen bana anlat ben yardımcı olmaya çalışim sana ve çocuk olması için illa ki cinsel ilişki gerekmiyor,ama durumunun nasıl olduğunu blmek lazım tabi,bazıları parmağıyla da yapamıyor bazıları dokundurtmuyor bazıları sadece cinsel ilişkiye giremiyor başka sorunu yok,istanbul ve şişlideysen eğer denemen için ilaçları da verebilirim,ne yaşadığını biliyorum canım,üzme kendini.sen bana yaz neden ilişkiye giremediğini ben sana yol gösterim bakalm işe yarar mı sende bu..

ben 5.yıla giririyorum eşim ilk defa dün çocuk istiyorum dedi bugün moralim çok bozuk bütün gün depresyondayım

reçeteyi uyguladım canım evet gerçekten işe yarıyor Allah ın izniyle. lütfen sende daha fazla erteleme ve hemen başla gerçekten herşey çok farklı oluyor kendine güvenin geri geliyor daha mutlu olabilmek için dene ilaçları
biz artık çok şükür kullanmıyoruz bu ilaçları hatta geçen ay hamileydim ama bebek düştü vajinismusu yendiğinde hemen doktora git ve hamilelik öncesi testlerini yaptır
Allah ın izniyle bebek sahibi bizde oluruz inşallah sadece inan ve karar ver sonrasında her gece yaşanan ya bu akşam yine birlikte olursak yine kasılırsam korkuları bitmiş olucak ayrıca hiç kasıp korkucak bişey değilmiş herkes böyle diyordu inanmıyordum ama doğruymuş ayrıca bırak korkutmayı seni mutlu ediyor lütfen gidebiliyorsan psikologa doktora önce git ama gidemiyorsan kendine güven ve bi yerden başla Allah yar ve yardımcın olsun

yazdıkların ve desteğin için teşekkürler
bugün kadın hast.doktoruna gittim herşeyin normal oldugunu söyledi psikolaga yönlendirdi bide kas gevşetici ve krem verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…