Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

kas gevşeticinin ne olduğu farkediyomu?

Bana özel mesaj atan bir arkadaşım var ilaç ismi istemiş. Gönderemedim, kusura bakmayın hanımefendi çünkü özel mesaj hakkım yok. =(

bende bu dertten muzdaribim tel no versem bana bu ilaçisimlerini vermeniz mümkün mü acaba yardımcı olursanız çok memnun olurum

Selam arkadaşlar.... Yaklaşık bir ay kadar önce bu mesajı ben de okudum ve inanılmaz heveslendim başarabilmek için... 2 yıllık evli vee vajinismusluyum... daha önce aile terapisi gördük eşimle ancak başarılı olamadım maalesef... smob arkadaşımın mesajını okuyunca hemen eşimle paylaştım... akşam ilaçları aldı geldi .... ilk denememizde imkansız olduğunu düşündüğüm parmak egzersizini gerçekleştirdim... aynı deneme de eşimin de parmak egzersizine yardımcı olmasını istedim ve onu da başardım.... açıkçası benim için bu çok büyük bir gelişme , çünkü kendi elimi bile dokunduramazken.... Henüz son aşamaya geçemedim maalesef çünkü yavaş yavaş ilerleme kararı aldım kendimce, beynim de kabullenmeye başladı... inşallah onu da başaracağım... bu yöntemi pylaştığı için smob arkadaşıma teşekkür ediyorum... Rabbim hepimizin bir an önce bu dertten kurtulmasına yardımcı olması için dua ediyorum...

Son düzenleme:

merhaba ben 6 aydir evliyim ve vajinusmustan muzdaribim..eger mumkunse size verilen recetedeki ilaclari bana yazabilirmisiniz. insallah bundan tez zamanda kurtulur tum hastalar.

oncelikle mrb
tarif ettiginiz yontemin ilac listesini baska bi siteden buldum fakat sprey uretimden kalkmis, muadili yokmus
tam baslayacaktim moralim bozuldu sizce ne yapmaliyim
tskler..

bende 1 yıllık evliyim ama halen bu illetten kurtulamadım ... smob arkadaşa gerçekten teşekkür ederim inşllah bende bu hafta sonu deniycem verdiği listeye çünkü hiç bir egzersizde başarılı olamıyorum zaten mum vs. denesem penisi zaten alabilirim die düşünüyorum ...
eğer bunda da olmassa ne yapacağımı hiç bilemiyorum ...

Selam arkadaşlar... Geçtiğimiz ocak ayında burada yazılı olan Haydar Dümen reçetesini çok inanarak denedim... 2o ocak ta başladığım denemelerim 25 şubatta sonlandı. Ve başardım... inanın çok mutluyumm... Reçeteyi buradan yayınlayan arkadaşıma minnettarım... eşimle birlikte bebek istediğimiz için, korunmadan rabbime dua ederek hayatımıza devam ediyoruz... Ben 2 seneden fazla bu illetle uğraştım ve şuanda bu derdi çeken arkadaşlarımı çok çok iyi anlıyorum... Rabbim sizleri de en kısa zamanda bu illetten kurtarır umarım.. Sizden şimdi dua bekliyorum...

okuyanlar bi sorum olucaktı buu haydar dümen reçetesi bir keez uygulayıp basarılı olunuyor mu.. yoksa sürekli başarılı olana kadar egzersizzler gibi reçeteye düzenli dewam mı etmek gerekiyor.. yenene kadar??

Bu haydar dumen recetesi yontemi ile 3-4 deneme sonrasinda bu sorunu yendim. es destegi inanin cok ama cok onemli. sabirli olmak lazim. ben tesetturlu bir bayanim. bayan jinekologa gittimde bile muayeneden utaniyordum. psikolog tedavisine bas vuramazdim. bu ilaclar aciyi kismen azaltti,, zamanla ilaclari azalttik ve hatta kullanmamaya basladik..simdi hersey normal oldu. insanin kendini normal hissetmesi kadar buyuk bir mutluluk yok. simdi dort gozle hamile kalicagim zamani bekliyorum.. burdan herkesin bu illettten kurtulmasi icin dua ediyorum..
bu arada ben krem olarak anestol krem kullandim, arkadasin haydar dumen recetesindeki kremi 50-60 tl fiyati var. anestol 3-4 lira.. ama EMLA kremin cok daha etkili oldugunu duydum.

Önce reçete:

Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik) /
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak

Kızlar bu yöntem vajinaya zarar veriyor mu acaba? Ben sadece emla krem kullandım aşırı yaktı bir gece boyunca bu yöntemi denemek istiyorum ama korkuyorum

Kızlar bu yöntem vajinaya zarar veriyor mu acaba? Ben sadece emla krem kullandım aşırı yaktı bir gece boyunca bu yöntemi denemek istiyorum ama korkuyorum

Bu oturma banyolarinin çok doğru olmadigini duymustum ama yinede siz bi arastirin derim. Kirk tane ilaç içince nasil olacak bende ona takildim, hem alttan hem üstten herşeyi uyusturmuslar, sorunu bu yontemle aşanlari cani gönülden tebrik ederim.

Deneyince paylasirmisiniz çok merak ettim

cok mutluyum cok.... bu receteyi uygulayıp uygulamamakta tereddüt ediyordum ama artık okadar caresiz kaldım ki 2 bucuk yıllık evliyim , kendimi kadın gibi hissetmek istiyordum vee en sonunda deneme kararı aldım bütün herşeyi aldım fakat spreyin deil kendisi muadili bile piyasada yok :S SMOB arkadasa nekadar tesekkür etsem azdır okadar motive oldum ki yazdıklarını okudukca ve beynimde tamamen bitirmeye calıştım cok umutlandım eş destegi okadar önemli ki anlatamam allah eşimden razı olsun :) neyse ben bu receteyi ilk gece uygulamaya başladım emlayı bir tüpün yarısını kullandım zaten cok az var içinde 3 dakika yedirdim ilacı ve uyustugunu hissettim eşime dedim bir bakayım içerisi uyuşmus mu diye nasıl oldu anlamadım ama orta parmağımı yarısına kadar soktum ıkınmak aklıma geldi ıkındım vee tamamını soktum ve bu benm için cok büyük bir mutluluktu büyük bir gelişmeydi okdara cok ağladım kii eşimde benmle ağladı tabii o gece bir birlesme yaşamadık yavas yavas ilerleyelim dedik 1 haftanın sonunda bu illetten kurtulduuuuuuuuuuuuummmmmmmmm 1 haftadan sonra ilk kas gevşetici ve agrı kesiciyi kestim daha sonraki gün vazelini kestim sonraki gün emlayı daha azalttım vee en son emlayıda kullanmadım veeeeeeeeee son olarak jeli dee bıraktımm vee hersey normale döndüü :) bu mutlugu anlatamam. allahıma sükürler olsun kii artık bende eşimi daha mutlu edebiliyorum :) vesile olan herkesden allah razı olsun :) ama şöyle bir durum var eger biraz salsam kenimi o korkuları tekrar yasayacagımı hissediyorum zamanla buda gecicek insallah :) yani demem o kii bu ilaçları inanarak kullanırsanız faydasını görürsünüz herşey beyinde bitiyor... sevgilerimle allah yardımcınız olsun sormak istediğiniz birşey olursa sonuna kadar yardımcı olurum....

cok mutluyum cok.... bu receteyi uygulayıp uygulamamakta tereddüt ediyordum ama artık okadar caresiz kaldım ki 2 bucuk yıllık evliyim , kendimi kadın gibi hissetmek istiyordum vee en sonunda deneme kararı aldım bütün herşeyi aldım fakat spreyin deil kendisi muadili bile piyasada yok :S SMOB arkadasa nekadar tesekkür etsem azdır okadar motive oldum ki yazdıklarını okudukca ve beynimde tamamen bitirmeye calıştım cok umutlandım eş destegi okadar önemli ki anlatamam allah eşimden razı olsun :) neyse ben bu receteyi ilk gece uygulamaya başladım emlayı bir tüpün yarısını kullandım zaten cok az var içinde 3 dakika yedirdim ilacı ve uyustugunu hissettim eşime dedim bir bakayım içerisi uyuşmus mu diye nasıl oldu anlamadım ama orta parmağımı yarısına kadar soktum ıkınmak aklıma geldi ıkındım vee tamamını soktum ve bu benm için cok büyük bir mutluluktu büyük bir gelişmeydi okdara cok ağladım kii eşimde benmle ağladı tabii o gece bir birlesme yaşamadık yavas yavas ilerleyelim dedik 1 haftanın sonunda bu illetten kurtulduuuuuuuuuuuuummmmmmmmm 1 haftadan sonra ilk kas gevşetici ve agrı kesiciyi kestim daha sonraki gün vazelini kestim sonraki gün emlayı daha azalttım vee en son emlayıda kullanmadım veeeeeeeeee son olarak jeli dee bıraktımm vee hersey normale döndüü :) bu mutlugu anlatamam. allahıma sükürler olsun kii artık bende eşimi daha mutlu edebiliyorum :) vesile olan herkesden allah razı olsun :) ama şöyle bir durum var eger biraz salsam kenimi o korkuları tekrar yasayacagımı hissediyorum zamanlauda gecicek insallah :) yani demem o kii bu ilaçları inanarak kullanırsanız faydasını görürsünüz herşey beyinde bitiyor... sevgilerimle allah b yardımcınız olsun sormak istediğiniz birşey olursa sonuna kadar yardımcı olurum....

tüpün yarısını yada nohut kadar kullanılması gerekiyor eda... sen nasıl kullandın emlayı?

tebrik ederim ben uygulamaya cesaret edemiyorum çünkü emlayı bir kez uygulayınca çok yaktı. Spreysiz nasıl başardınız? acı oldu mu? kas gevşeticiyi 2 tane mi içtiniz? heycanlandım başardığınızı duyunca . Bir de 1 hafta emla sürerek parmak mı soktunuz sürekli açıklayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…