merhaba rasiba gerçekten durumuna çok üüzldüm canım :s kaç aydır evliyim ben de türlü yontem denedim doktora gittim bişeyin yok bi kadeh viski iç biraz rahatla falan demişti bayan doktor.inanır mısın bi şişe içtim eşim gelene kadar yerde buldu beni kendimden geçti kusa kusa.yani çok şey denedim,benim eşim çocuk istemiyor ama ben de çok uğraştım yani yıllarca aynı şekilde devam eder diye çok korktum :s o yüzden sana yardımcı olmayı gerçekten çok isterim.benim sorunum psikolojik değildi,yani yapmaya çalışıyordum ama olmuyordu girmiyordu,engel çıkıyo canımı nasıl acıtıyodu bıçak sokmaya çalışırmış gibi.sendeki sorun nasıl bilmiyorum,istersen bana anlat ben yardımcı olmaya çalışim sana ve çocuk olması için illa ki cinsel ilişki gerekmiyor,ama durumunun nasıl olduğunu blmek lazım tabi,bazıları parmağıyla da yapamıyor bazıları dokundurtmuyor bazıları sadece cinsel ilişkiye giremiyor başka sorunu yok,istanbul ve şişlideysen eğer denemen için ilaçları da verebilirim,ne yaşadığını biliyorum canım,üzme kendini.sen bana yaz neden ilişkiye giremediğini ben sana yol gösterim bakalm işe yarar mı sende bu..
yaa bende yapmak istiyorum tamam diyorum bugün olacak diyorum bi kaç kadeh içiyorum kendimi hazırlıyorum ama o noktaya geidiğinde sanki içime bıçak sokuyorlar okadar acıyorki girmesi mümkün değil gibi geliyor bugünde kadın hast.doktoruna gittim psikologa yönlendirdi.. dünde 2 tane kitap aldım 10 adımda vajinusmus tedavisi diye