Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

Noldu atlatabildin mi bende vajinismusum 2 yıldır ve bi çok yol denedim ama atlatamadm

Canım öncelikle durumuna çok üzüldüm. Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Özellikle yaşayanlar için çok büyük bir sorun haline gelen bu hastalığı kullanarak umut tacirliği yapanlara aldıkları paralar haram zıkkım olsun. Resmen işi ticarete dökmüş olan bir sürü doktor isimli yaratık var. Ben özellikle bu forumda "ben başardıysam herkes başarır" cümlesini çok duyuyor ve şaşırıyorum :) Sen de öyşe demişsin. Bir gün ben de kurmak istiyorum şu cümleyi yardımcı olur musun bana da nasıl doğal bir yöntemle çözdün? Kişiden kişiye de değişiyor hastalığın durumu ama yne de bilmek istiyorum.

lütfen korkmayın bende 5. ayımda yani daha dün atlattım. inanın korkulacak hiç bir şey bende sprey sıktım ve bolca kayganlaştırıcı sürdüm, inanır mısınız zerre bir şey hissetmedim orayı hazırladığınız sürece sorun olmaz kendinize inanın yapabilirsiniz, biz kadınlar çok güçlüyüz

Sorunu olan bana özelden yazsın kizlar .. tek tek yardımcı olurum .. cidden bunu asmak başarmak isteyen yazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…