Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

tüpün yarısını yada nohut kadar kullanılması gerekiyor eda... sen nasıl kullandın emlayı?

Ben önce nohut büyüklüğünde tam deliğin üstüne sürdüm fakat biraz panik bir tipim uyuşmadı gibi geldi sonra biraz daha sürdüm yanmaya başladı korktum sonra yıkadım

tebrik ederim ben uygulamaya cesaret edemiyorum çünkü emlayı bir kez uygulayınca çok yaktı. Spreysiz nasıl başardınız? acı oldu mu? kas gevşeticiyi 2 tane mi içtiniz? heycanlandım başardığınızı duyunca . Bir de 1 hafta emla sürerek parmak mı soktunuz sürekli açıklayabilir misiniz?
teşekkür ederim sadece 2 gün parmak denedim ilk gün 1 parmak 2. gün iki parmak sokabildim diğer 3.-4.-5. günler tamamen alamasam daa normal birleşme oldu son 2 gün artık tam manasıyla birleşme oldu :) evet kas gevşeticiyi 2 tane içtim kesinlikle tok olmalısın! dediğim gibi emlayı cok sürmüş olabilirsin yada ilacı içine sıkmış olabilirsin nasıl kullandın emlayı?

tam deliğin üstüne sürdüm içine süremiyorum malesef çünkü parmak sokmaktan korkuyorum. Bende uygulayıp parmak egzersizi yapmayı denicem ssenin gibi yazdıkların cesaret oldu çok sağol yanarsa yansın artık umrumda diil başaranları görünce çok seviniyorum ama adetim malesef şu an 1 hafta sonra anca deneyebilirim.

Ben önce nohut büyüklüğünde tam deliğin üstüne sürdüm fakat biraz panik bir tipim uyuşmadı gibi geldi sonra biraz daha sürdüm yanmaya başladı korktum sonra yıkadım
ilkte yanmaya başlıyor ama 3-4 dakika boyunca emlayı yedirip ovalamaya devam edince geçiyor . ilacı elinize alıp deliğin erafına sürün ovalarken yayılıyor zaten

tam deliğin üstüne sürdüm içine süremiyorum malesef çünkü parmak sokmaktan korkuyorum. Bende uygulayıp parmak egzersizi yapmayı denicem ssenin gibi yazdıkların cesaret oldu çok sağol yanarsa yansın artık umrumda diil başaranları görünce çok seviniyorum ama adetim malesef şu an 1 hafta sonra anca deneyebilirim.

allah yardımcın olsun herzaman yardımcı olmaya destek olmaya hazırım sormak istediklerini sor çekinme. uyuşunca parmagı soktugunu hissetmiyosun zaten. bak ıkınmayı kesinlikle ikmal etme ıkınınca kaslar kasılamıyor vee parmagı vajina kendi çeyiyor sanki ıkınınca :) lütfen ama lütfen önce inan sonra kendine güven bu cok önemli. ben yasin-i şerif suresini okuyarak da cok fayda gördüm arkadasım... gelişmeleri mutlaka bekliyorum :)

bu konu başlıgını yeni gördm daha önce google da araken bu yazıyı okumuştm hemen araştrdm ilçların adını buldm aynısını yaptm ama sonuç negatif hiç bi işe yaramadı ne yapmak lazm ki

bu konu başlıgını yeni gördm daha önce google da araken bu yazıyı okumuştm hemen araştrdm ilçların adını buldm aynısını yaptm ama sonuç negatif hiç bi işe yaramadı ne yapmak lazm ki

dediğim gibi ilaçlar sadece vesile arkadaşım :S beyinde tamamen bitirebilmek gerekiyor inanmak ve başarmaya kararlı olmak gerekiyor... eş desteği vee maneviyatı yükseltmek cok önemli bol bol kuran oku ve dua ett benm de dualarım bu sorunları herkesin aşması yolunda...:)

Kesinlikle onemli olan yaptiginiz seye inanmaniz...bu kimisi icin ilac olur,kimisi icin zeytinyagi kimisi icin de parmak egzersizi...
Eger ben bu sorunu yenicem der ve yaptiginiz seye inanirsaniz sorunu yari yariya cozdunuz demektir...eger parmak egzersizi yapiyosaniz ama hala aklinizda bu egzersizi de yapiyorum ama ise yariyacaginida hic sanmiyorum gibi bi dusunce dolaniyosa belki biraz kaba olucak ama 5parmakla bile egzersiz yapsaniz durum degismez. Yani oncelikli yapilmasi gereken yaptiginiza inanmaniz bu sekilde vajiyi yeneceginize beyninizi ikna etmeniz sonrasinda zaten vajideki duvar yikilir.. Ama dedigim gibi inanmak en bas kuralimiz olmali...

cok mutluyum cok.... bu receteyi uygulayıp uygulamamakta tereddüt ediyordum ama artık okadar caresiz kaldım ki 2 bucuk yıllık evliyim , kendimi kadın gibi hissetmek istiyordum vee en sonunda deneme kararı aldım bütün herşeyi aldım fakat spreyin deil kendisi muadili bile piyasada yok :S SMOB arkadasa nekadar tesekkür etsem azdır okadar motive oldum ki yazdıklarını okudukca ve beynimde tamamen bitirmeye calıştım cok umutlandım eş destegi okadar önemli ki anlatamam allah eşimden razı olsun :) neyse ben bu receteyi ilk gece uygulamaya başladım emlayı bir tüpün yarısını kullandım zaten cok az var içinde 3 dakika yedirdim ilacı ve uyustugunu hissettim eşime dedim bir bakayım içerisi uyuşmus mu diye nasıl oldu anlamadım ama orta parmağımı yarısına kadar soktum ıkınmak aklıma geldi ıkındım vee tamamını soktum ve bu benm için cok büyük bir mutluluktu büyük bir gelişmeydi okdara cok ağladım kii eşimde benmle ağladı tabii o gece bir birlesme yaşamadık yavas yavas ilerleyelim dedik 1 haftanın sonunda bu illetten kurtulduuuuuuuuuuuuummmmmmmmm :KK70: 1 haftadan sonra ilk kas gevşetici ve agrı kesiciyi kestim daha sonraki gün vazelini kestim sonraki gün emlayı daha azalttım vee en son emlayıda kullanmadım veeeeeeeeee son olarak jeli dee bıraktımm vee hersey normale döndüü :) bu mutlugu anlatamam. allahıma sükürler olsun kii artık bende eşimi daha mutlu edebiliyorum :) vesile olan herkesden allah razı olsun :) ama şöyle bir durum var eger biraz salsam kenimi o korkuları tekrar yasayacagımı hissediyorum zamanlauda gecicek insallah :) yani demem o kii bu ilaçları inanarak kullanırsanız faydasını görürsünüz herşey beyinde bitiyor... sevgilerimle allah b yardımcınız olsun sormak istediğiniz birşey olursa sonuna kadar yardımcı olurum....
tebrik ederim En Büyük KK

Kızlar spreyin muadilini buldum bu arada ilgilenen olursa Vemcaine pump sprey. Öbürü kalkmış artık satılmıyor. Haberiniz olsun.

Cnm eşim yurt dışında olduğu için deneyemiyorum ama 1 kulak çubuğu sokabildim bu arada yavaş yavaş egzersize başlamaya karar verdim gelene kadar.

receteyi yazarmısınız

Haydar hoca: Neden ?
smob: Evlenmeden önce de korkuyordum.
Haydar hoca: Psikolojik olarak kendini buna zaten hazırlamışsın.
smob: ..... ????? :KK43:

İstersem muayenehanesinde uygulama yaptırıp, istersem reçetesini verip evime gönderecekti. Ben evimde birlikte olacağımı söyledim. Verdiği reçetedeki ilaçların hepsini eczaneden eşim aldı..

Başladık ilaç küpürlerini okumaya. Son aşama uygulama idi. İlaçların kullanımını aşağıda da yazdığım gibi Haydar hocanın reçetesinde dakika kaç ise onu uyguladım ne erken ne geç hiç aksatmadım.

İnanır mısınız evlendikten tam 5 ay sonra eşimle beraber olmuştuk. Olayın şokunu atlatamadım 3 gün. İlaçların tamamıyla sadece 2 veya 3 kere yaptık. Ondan sonraki aşamalar o kadar basit ki.....

Çünkü bu tamamen psikolojik bir rahatsızlık. Artık vajinaya bir şeyin girdiğini orada duvar olmadığını görüyorsunuz. Ondan sonra ki aşamalar korkutmuyor..

Uygulama Aşaması :

3 adet kas gevşetici hapınızı yutunuz.
15. dk. sonra yarım kutu vazelini sıcak su dolu leğene koyun, 15 dk. oturun.
Yatağınıza yatın, bacaklarınızı açıp lokal anestezik spreyinizi sıkın.
Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Tekrar bacaklarınızı açıp, lokal anestezik spreyinizi 4 defa sıkın.
Yine sıcak - soğuk kompresinizi koyun. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.

Bense şöyle yaptım, Haydar hocanın verdiği reçeteyi birebir 1 kez uyguladım. Ondan sonraki günler uygulamadım. Her gün ilaçlarımı minimuma düşürdüm. Bugün 10 ilaç varsa ben yarın 9 kullandım, sonra ki gün 8 kullandım. Tekrarları azalttım. Mesela spreyi 4 defa yerine 3 defa sıktım. Sizlerde böyle yapın. Kendinizi alıştırın. İnanın ben son aşamalarımda lokal anestezik kremi sadece vajinanın dışına sürüyordum. Bir gece sürmeyi unutmuşum. Tam birliktelik olmuş bile..:)

O gece ki yaşadığım mutluluğu anlatamam. Evli olduğumu hissettim. Ne olur sizlerde cesaretinizi toplayın. İlaçlar pahalı değil. Eczaneden reçetesiz bile alabiliyorsunuz.
Bir sorunuz olursa ben hep buradayım. İstediğiniz zaman yazın. Ama özelden mesaj sayısı malum engelim var. = )

Bu arada ben, belki beraber oluruz umuduyla evlendiğim günden beri her regl olduğum ay doğum kontrol hapı kullanıyordum. Eee gelmişken sorayım dedim onu da.

Haydar hocam: Doğum kontrol hapını şu aşamada kullanmamalısın.
smob: Neden hocam ?
Haydar hoca: Çünkü vajinal kuruluğa sebebiyet verir, bu hastalığı aşarsan vajinal kurulukta başlarsa penisin vajinadan içeri girişi zorlanır, dolayısıyla canın acır.
Beraberlikten yine korkarsın.
smob: Ben yeni evliyim hocam. Ya hamile kalırsam ?
Haydar hoca: Adamla artık evlisin, hamile kalsan ne olur kaçmıyor ya ?
smob: = )))))))))))) gazetede okuduğum Haydar Dümen'i gördüm şu anda.

Benim hikayemde bu. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.[/B][/QUOTE]

Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben bu sitenin çok eski üyesiyim. Şimdiye kadar bu konuda hem çekindiğimden hem de tanınmak istemediğimden paylaşım yapmadım. Ama bu konuda benim Haydar Dümen Hoca ile yaşadığım gerçekleri yazmak istiyorum.

Evlilikten çok korkardım. Aslında evlilikten değil de ilk geceden, korktuğumda başıma gelmiş olmalı ki.....

Neyse, uzun lafın kısası bende vajinismus oldum. Bu hastalığı nasıl yenerim diye hep araştırdım. Kimselere anlatamadım değil, elbete anlattım. O kadar normal bir şey ki....
Çoğumuz kimseye anlatamadığımız için, bu hastalığı yenemiyoruz belki de. Gerek annem gerek ablam hep bir çıkış yolu aradım. Bulamadım.

Bir gün eşim gazete okuyordu, Haydar Dümen'in notere tasdiklettirdiği kağıdı görünce gözlerim yuvasından fırladı. Tek seansta vajinismusu %100 çözdüğü yazıyordu..
Hemen araştırdım, randevu aldım ve kendisine ulaştım.
Biraz sohbet ettik.

İstersem muayenehanesinde uygulama yaptırıp, istersem reçetesini verip evime gönderecekti. Ben evimde birlikte olacağımı söyledim. Verdiği reçetedeki ilaçların hepsini eczaneden eşim aldı..

Başladık ilaç küpürlerini okumaya. Son aşama uygulama idi. İlaçların kullanımını aşağıda da yazdığım gibi Haydar hocanın reçetesinde dakika kaç ise onu uyguladım ne erken ne geç hiç aksatmadım.

İnanır mısınız evlendikten tam 5 ay sonra eşimle beraber olmuştuk. Olayın şokunu atlatamadım 3 gün. İlaçların tamamıyla sadece 2 veya 3 kere yaptık. Ondan sonraki aşamalar o kadar basit ki.....

Çünkü bu tamamen psikolojik bir rahatsızlık. Artık vajinaya bir şeyin girdiğini orada duvar olmadığını görüyorsunuz. Ondan sonra ki aşamalar korkutmuyor..

Uygulama Aşaması :

Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.

Bense şöyle yaptım, Haydar hocanın verdiği reçeteyi birebir 1 kez uyguladım. Ondan sonraki günler uygulamadım. Her gün ilaçlarımı minimuma düşürdüm. Bugün 10 ilaç varsa ben yarın 9 kullandım, sonra ki gün 8 kullandım. Tekrarları azalttım. Mesela spreyi 4 defa yerine 3 defa sıktım. Sizlerde böyle yapın. Kendinizi alıştırın. İnanın ben son aşamalarımda lokal anestezik kremi sadece vajinanın dışına sürüyordum. Bir gece sürmeyi unutmuşum. Tam birliktelik olmuş bile..:)

O gece ki yaşadığım mutluluğu anlatamam. Evli olduğumu hissettim. Ne olur sizlerde cesaretinizi toplayın. İlaçlar pahalı değil. Eczaneden reçetesiz bile alabiliyorsunuz.
Bir sorunuz olursa ben hep buradayım. İstediğiniz zaman yazın. Ama özelden mesaj sayısı malum engelim var. = )

Bu arada ben, belki beraber oluruz umuduyla evlendiğim günden beri her regl olduğum ay doğum kontrol hapı kullanıyordum. Eee gelmişken sorayım dedim onu da.

Haydar hoca: Çünkü vajinal kuruluğa sebebiyet verir, bu hastalığı aşarsan vajinal kurulukta başlarsa penisin vajinadan içeri girişi zorlanır, dolayısıyla canın acır.

Benim hikayemde bu. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

1 sene 3 aylik evliyim ablam türkiyeden ilaclari yolladi ama cesaret edipde kulanmiyorum !!

Reçeteyi okuyunca inanılmaz bir umut oluştu içimde pazartesi ilk iş inşallah eczaneden bunları almak olacak 4 yıllık evliyim psikolog 4 bine çözerim dediği için erteledik problemimizi ama herşey daha kötüye gidiyor ve mutsuz oluyorum smob çok teşekkürler daha denemedim ama şimdiden bir umut var olacak inşallah parmak egzersizlerinden artık bi adım öteye gidememek yoruyordu kurtulup Allah ın izniyle vajinismusu nasıl yendik bölümünde mesaj atmak istiyorum

Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben bu sitenin çok eski üyesiyim. Şimdiye kadar bu konuda hem çekindiğimden hem de tanınmak istemediğimden paylaşım yapmadım. Ama bu konuda benim Haydar Dümen Hoca ile yaşadığım gerçekleri yazmak istiyorum.

Evlilikten çok korkardım. Aslında evlilikten değil de ilk geceden, korktuğumda başıma gelmiş olmalı ki.....

Neyse, uzun lafın kısası bende vajinismus oldum. Bu hastalığı nasıl yenerim diye hep araştırdım. Kimselere anlatamadım değil, elbete anlattım. O kadar normal bir şey ki....
Çoğumuz kimseye anlatamadığımız için, bu hastalığı yenemiyoruz belki de. Gerek annem gerek ablam hep bir çıkış yolu aradım. Bulamadım.

Bir gün eşim gazete okuyordu, Haydar Dümen'in notere tasdiklettirdiği kağıdı görünce gözlerim yuvasından fırladı. Tek seansta vajinismusu %100 çözdüğü yazıyordu..
Hemen araştırdım, randevu aldım ve kendisine ulaştım.
Biraz sohbet ettik.

Uygulama Aşaması :

Benim hikayemde bu. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

merhaba bendede aynı sorun var bu ilaçları kullandıımızda istem dışı kasılmalarımız olmuyormu birde uyuşturucu etkisi yapan krem birşey hissedilmediği için kuruluk yapıyomu ıslaklık oluyomu:KK43:

merhaba ben de aynı dertten muzdariptim,ama tam vajinusmus sayılmaz sanırım yani dokundurtmama durumu yok sadece penis içeri giremiyor bi duvara çarpıyor ve canımı çok feci acıtıyo ilişkiye izin vermiyordu ve içinde yer yokmuş gibiydi.doktor sorun yok dedi kayganlaştırıcı jel tavsiye etti ama gene de olmadı.8 aylık evliyim,burda bu konuyu gorunce bi deniyim dedm gerekli olan tüm malzemeleri aldım ama sadece ''emla'' yı alamadım.99 tl dedi eczacı şaka gibi :KK53: içinde 5 tane varmış.bunun yerine lazer epilasyon yaptığım yere gittim aynı etkiyi gösteren ''bio lyn'' den aldım 25 tl bi tüp.hepsini yaptım sırayla.sprey biraz can yakıyo ama 1 dakika sonra uyuşuyo o kısımlar,uyuşturucu kremden vajen için 1 nohut değil de daha derine gitsin diye 3-4 nohut tanesi büyüklüğünde sürdm.hepsi bittikten snra da kayganlaştırcı jeli sürdüm zaten ne iç kısımda ne dış kısımda hiç acı falan hissetmiyorsun kendin denesen bile.sonra da rahatlıkla bu iş olabiliyor :KK1: lütfen siz de deneyin,ama ilişki esnasında kontrolü ele almak için üstte durmanız lazım,8 aydır bi gıdım ilerleyemediğim bu konuda tam bir ilişki yaşadım.sanırım en önemlisi uyuşturucu krem ve sprey.lütfen deneyein.sevgiler. :KK70:

X