Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

yaa bende yapmak istiyorum tamam diyorum bugün olacak diyorum bi kaç kadeh içiyorum kendimi hazırlıyorum ama o noktaya geidiğinde sanki içime bıçak sokuyorlar okadar acıyorki girmesi mümkün değil gibi geliyor bugünde kadın hast.doktoruna gittim psikologa yönlendirdi.. dünde 2 tane kitap aldım 10 adımda vajinusmus tedavisi diye

merhaba rasiba,psikoloğa gitmeden önce benm yaptıklarımı yapsan bence snen için daha iyi olcaktır hem zaman kaybetmezsn hem de yaparsan bişey kaybetmiş olmazsn,acıyorsa acımasını engelliceğin kremi sürceksn reçetedeki gibi herşeyi uygular da gene de yapamazsan o zaman psikoloğa gidersin veya aynı anda bunu da dene,yani vajinusmus dediğin orana dokundurtmazsın bile,ama sende o şekilde bişey yok anladığm kadarıyla tam tersi sen zorlayabiliyorsun ama çok acıdığı için devam edemiyorsun,bana da psikoloğa gtmeyi önerdi doktor ama bu reçeteyi uyguladıktan snra hiç gerek kalmadı hatta şuan kas gevşeticileri kullanmıyorum bile sprey ve krem yetiyor da artıyor

yardımın için çok saol ucuna kadar getiriyorum ama sokma cesaretini bulamıyorum ıkınıyorum gircek hissediyorum ama cesaret edemiyorum.dr lokal anestizi kremi verdi nasıl sürücem sürünce ne olacak kitaplarıda okudum çok bilgilendim

ben o emla kremi bile icine sürememkiii nasil yapcam hic birsey girmedi daha iceriye.. kadin doktoru bile sana ulasa bilmek icin kaba kuvvet kullanmaliyim dedi.. uff nasil bir illettir bu. senin adina cok sevindim. Ilaclari Teyzeme aldiracagim, kendisi türkiyede yasiyor. Paket derken yani bi kutumu hepsinden alacagiz.

Arkadaşlarım ben 5 ay bu illetle uğraştım yapmadığım şey kalmadı en son 5 bin lira verip haydar dümene de gittim fakat kesinlikle bire bir görüşmüyor 3 çifti aynı anda seansa alıp vajinanin yapısından bahsediyor sonra da herkese aynı reçeteyi veriyo ne bi rapor istiyo ne alerjik bi durum olup olmadıgını soruyo neyse verip gönderiyo kaldı ki ben verdigi emla kremi aynı sizler gibi icime suremedim sürsem zaten asama kaydederdim neyse surebildigim kadar dışına sürdüm tüm dediklerini yaptık of o ilaçlar beni 2 gece yaktı tutusturdu bırak cinsel iliski denemesi uyku tutmadı yanmaktan neyse yine gittim verdigi ilaçlara tavsiye olarak bi sicak su torbası verdi gönderdi sonuc yine hüsran ben de aradım hani yüzde yüz tek seans garantili olmazsa para iadeli tedavi ya dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız parayı geri almak istedim gayet kibar bi dille açıklamamı yaptım abbovvv o an karşımda o televizyonlarda gördüğümüz tonton amca gitti bi kurt kesildi sözümü kesti isterse bakirelik raporu bile getirebilcegimi söylediğim halde yapamadığımıza inanmadı ben ısrarcı olunca karısı gul dumen aldı telefonu basbas çığlıklar eşliğinde bana bağırarak telefonu yüzüme kapattı ben istesem bu isin pesini bırakmam dava acarım ama zaten bozuk psikolojime yeni bi sorun eklemek istemedim ama and ictim 5 yıl sonra bile tv programına katılsın arayıp bunu anlaticam bi insanın tavrı bu kadar mi değişir bu dünyada giden benim 5binim olsun öteki dünyada onunla hesaplaşmak icin sabirsizlaniyorum. Ben tamamen doğal bi yöntemle yendim bu illeti arkadaslarım isteyen olursa her türlü sorusuna yardımcı olmaya çalışırım ben başardıysam onca yaşadığım sıkıntıya rağmen inanın herkes başarır..

Ben de 3000 TL vererek dr'a gittim fakat hala yenemedim. Dr'un bana tek faydası parmak egzersizlerine başlamama vesile oldu. Ama öyle tek seansta çözme gibi bir durum söz konusu değil. Hangi doğal yöntemle yendiğinizi anlatabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler

Cnm ilk once bu psikolojik bisey vajina kaslari mide kasi gibi istediyin zamsn genisleyib daralamiyor idaresi bizlerde deyil ama psikolojik bisey vajinismus.bunu bende yasadim kadinlarkulubundeki vajinismusu nasil yendiler arasdirma yaptim kendim YUCE RABBIMIN IZNILE YENDIM arti bende cinsel isteksizlik de var.parmak egzersizini hergun yap iliski denemesinde ise kayganlasdiricisiz deneme ve en onemlisi ALLAHA BOL DUA ET RABBIM HEPIMIZE YARDIM EDER INSALLAH.

Canim nasil yendin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gamzemeh doktor konusu ile ilgili yaşadıklarına üzüldüm. En iyisini sen bilirsin tabii fakat keşke yasal yollar ile hakkını arasaydın. Dediğin gibi ne zorluklarla para kazanıyoruz hiç haketmeyen insanalara gidiyor bazen. Gerçi o para onlara da hayır getirmez.
Bu vajinismus denilen illeti nasıl yendin? Egezersiz ile mi başardın bunu sormak istedim.
Aslında burada yüzlerce başarı hikayesi okudum cesaretlendim, biraz ilerleme kaydettim ama halaa çözemedim

.

Bu yöntem aklima yatti ilaclarin ismini yazabiir misn

Allah razi olan senden 1 aylik evliymm acayip korkuyrdm ilişkiye grmektn hicc yaonyckmism gbi gelyrdu ama dun gece senin listeni harfiyyen uyguladm ve oldu hic aci hissetmedm nasıl oldu anlammdm sasrdim..içim içim sigmyorr..çok dua edyrumm sana ..her zaman da edcemm..bnm gbi korkan baynlar kesnlkle denynn ..her karesine uyun..spazm giderici ve kayganlastrici yi aynisndan bulamdm bnzerlerni buldm isim onmli değil ayni işlevi görsün yetyr..bide emla kremini korkudan fazla surdum..bizim gbi sorunu olanlar denemkten zarar gelmez lütfen bu receteyi deneynn..

Merhaba, ilaclarim yeni geldi bende bu hafta deneyecegim ama cok korkuyorum denemekten bile:-/ kovaya su koymak yerine direk banyoya girsem olurmu acaba?, peki icine nasil sürcem o kremi ya ben hayatta süremem asla sokamam parmagimi oraya, ya cok korkuyorum ben ya

Kizlarr ben 10 aylik evliyimm vaginusmustan nasil kurtulurum okudum hergun sizi okuyorum ama ben parmagimla bile dokunamiyorum o dediniz uyusturucu kremi nasil surerim

Banada yardim edin ben 10 aydir evliyim ve iliskiye giremedim daha gynekola bile gidemiyorul bir kere gittim dokunamiyor kadin aceba bende ilesebilirmiyim cook biktimm olmek bile istedim halada istiyorumm ya olurum ya bu laneeett seyden kurtulurummm
Esim kesinlikle gitmem doktora diyor tedavi olmam mumkun dgl sizin yaptiniz gibi yapmak istiyorum ama vaginanin icine sokmak biraz urkuttu beni napicaaaamm kizlarrr

Kizlarr ben 10 aylik evliyimm vaginusmustan nasil kurtulurum okudum hergun sizi okuyorum ama ben parmagimla bile dokunamiyorum o dediniz uyusturucu kremi nasil surerim

Bak canim benim sakin olmaya cals ve haplari attktan snra rahatliyrsn gevsiyrsun ve spreyi skinca orayi çok hissetmyrsn sen sürme kremi esin sursun bana herşeyi Esim uyguladi ben burdaki reçete sayesinde kurtldm..ve ilk sadece receteyi uygula hergun bi kademe ilerle snra yavaş yavaş dene ..o bölgeyi hissetmeycksin cesaret gelecek sana..BN emla yi ck kullanım korkumdan her tarafa surdum içine tüpü hafif sokup siktmm..

Bana cevap verdin icin tesekur ederim ilk defa yazdim foruma sen astin sanirim bu durumu? Spray sIkinca batmiyormu?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Tedavi olmak isterim 3,4 gunde gecsin bitsin bu kabus istiyorum ama esim istemiyor nasil olsa yapariz birgun diyor benim psykolojimi anlamiyor kasma kendi diyo sanki cook kolayymis gibi hergun her gun yapiyoruz 10 aydir bazen 3,4 gun ara veriyorum boguldum artik

Bana cevap verdin icin tesekur ederim ilk defa yazdim foruma sen astin sanirim bu durumu? Spray sIkinca batmiyormu?

Sprey de uyustryr karncalasyr hafifçe batma olmyr..ins yavaş yavs atlatrsn.BN bu siteye gelene kadar umudunu kesmistim tamam dedim artık omur boyu olmycak dedgn gbi kendi öldürmek istedim..ama burdako yontemi okdum ve dusundum bi suru ilaç aci cekmycm ki beynine yerlestrdm..uygulacgmz gün nasıl korkyrdum Esim yavaş yavaş yaptryrdu ikimzde umitsizdk..BN ustteydm ve nasıl girdiğini hissetmedmm inanamyp baktm grdimi.diye...

İlaçlar kesinlikle kendini kasmana izin vermut gevsyrsn çok rahat olyrsn..

Ustune cikmak buyuk bir cesarett neden alta kalmayi tercih etmedin? Ozel soruyorum kusura bakma yani uste kalmak daha cok aci verir gibime geliyor hayranim sana ve cesaretine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…