oooo =)) süpermiş canım daha ne olsun, azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz Allahım bu hafta son vajili haftan olsun gülüm inşallah, şu mübarek günde diliyorum bak.biz her haftasonu hem gezerik hem eş denemesi yaparız mutlaka :)) sanki normal ilişkiye giriyoruz bide azimliyiz ki sorma hehe
canım sen bilirsin tabi, normalde biz özelden yazdığımız halde bile ceza almıştık sitede düşün =) çok fazla kişiye vermişim msn micnm görsünler gizlim saklım yok ki hem epostamı göre ne olabilirki çok çok engellerim :)
kötüler yüzünden iyilere yardım edemicezmi dimi ama :)
p olayı psikolog söylemişti tabiki herkes serbest
gözünüz aydın arkadaşım tamamen bitti mi şimdi yoksa zorlandığınız şeyler var mı? varsa yardımcı olalım, bu arada yenenler listesine en başa ekliyorum isminizi.
amin canım cümlemizden inşallah.zamanla alışır merak etme aynen bende söylüyorum hep ayda değil haftada 2, 3 deneme yapmaya çalışın. zamanla hissetmeye başlarsın, şuan hala tedirginlik varya zevke odaklanamaıyorsun.hepsi yoluna girecek allahın izniyle aştın ya gerisi gelir.Allah razı olsun canım.. tamamen bitmedi.. penis giriyor ama hareket edemiyoruz malesef.. yani nasıl anlatsam bilmiyorum gel git olamıyor.. tabi bende ben hiç bişey hissetmiyorum
bu arada yenmeye çalışan arkadaşlarımada benden bi tavsiye bizim gibi nasılsa bu seferde olmayacak deyip ayda bir denemeyin bence iki günde bir deneyin ki vajina alışsın iyice
inşallah güzelim gözün aydın tekrar, yağ kullandıysan ilk sayfaya listeye ekleyim hemen =) yağlı listeme =)kızlar gelip buraya da yazayım dedimbende yendimmmmmmmmmm cok mutluyum..kurtulamayan herkes inş bir an önce kurtulurrr
canıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum olur mu hiç geldin yüzümüze bir gülücük kondurdun, Allah razı olsun, akşam 5 yada 6 ya kadar haberini bekliyorum.canımmmm bnm canımmmmmmmmm sen rahatına bak ıslerını hallet canım geldim konuyu dağıttım zaten
sorun erken boşalma mı, eğer öyleyse ilk sayfaya bu onuda egzersizler yazmıştım dediğin gibi birkaç şey yazıyordu.çok sağol arkadaşım desteğin hepimiz için çok önemli. o kadar çok arkadaşımız sorusuna cvp bulamıyor ki , kendi kabuğuna çekiliyor bu defada o zaman da malesef seneler boşuna geçiyor.
canım özelden konuşalım istersen.tabiki cnm çeken bilir o yüzden kim ne öğrenmek istiyorsa paylaşmaya hazırım
ama bu arada banada akıl verebilirsiniz vaginusmusu açktık ve çok mutluyum ,
şimdi orgazm olayı nasıl olacak vaginal orgazm yaşayan varmı hiç
sadece gıdıklanma gibi bişi oluyor bazende çiş gelmiş gibi ama aşırı bişiler olmuyor
oh çok şükür Rabbime.sende benim canımsın yoksa akrabam mısın kan mı çekiyor kuzum =) neden bu kadar seviyorum bende seni buna bir açıklık getirmek lazımTamam canımm dedigin gibi yaoarımm dun gidipp sonucumu aldımm canım ama gecc olmustu bugun gidicez doktora allah kısmet edersee tescillemişşş oldukk bebegiCanımsınnnnnn cok cok seviyorum seni biliyorsunn yerinn ayrı bnde iyi ki varsınnn dostum iyi ki varsın..allah herseyi gonlunee gore versin rabbim seni ve yuvanı korusun
hamdolsun canım benim,iyiyim sen ne yaptın hamilelik ihtimali var mı diye konuşmuştuk en son, nedir son durum??kkaderim nasılsın canım arkadaşım :):13:
hamdolsun canım benim,iyiyim sen ne yaptın hamilelik ihtimali var mı diye konuşmuştuk en son, nedir son durum??
henüz yerleşmemiş olabilir tatlım bazen geç yerleşebiliyor falan diye duymuştum, inşallah hakkında hayırlısı olsun canım haberdar et beni durumdan.regl olmadım kan testi yaptırdım negatif anlam veremedim cuma doktora gideceğim kujum
henüz yerleşmemiş olabilir tatlım bazen geç yerleşebiliyor falan diye duymuştum, inşallah hakkında hayırlısı olsun canım haberdar et beni durumdan.
canımın içi üzülme yendikten sonra olması daha iyi hakkında hayırlısı olsun, ama erteleme regl den sonra kurtul nolursun. çok sıkı çalış. yaparsın sen.kujum ne yazık ki dün regl oldum biter inşallah yakın zamanda artık egzersiz yapmalıyımhangisine üzüleceğimi şaşırdım yenen arkadaşlar var takip ediyorum ben de inşallah ...inşallahhh