- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
bakıyorum başkası var mı diye.
bak bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıyorum başkası var mı diye.
eşim gelecek canım şimdi aslında bi problem yok regl sonrası egzersiz yapmak istedim olmadı acıdı moralim düştü baştan başlamak üzdü beni
Merhaba yazdiklarinizi okudum gercekten cok etkileyici bu rahatsizlugi ceken biri olarak bizim gibi hala rahatsizligi suren kisilere bu denli yardimci olma isteginiz beni cok cok mutlu etti... umarim bende birgun buralara yendigimin mujdesini verebilirim...
Merhaba yazdiklarinizi okudum gercekten cok etkileyici bu rahatsizlugi ceken biri olarak bizim gibi hala rahatsizligi suren kisilere bu denli yardimci olma isteginiz beni cok cok mutlu etti... umarim bende birgun buralara yendigimin mujdesini verebilirim...
haklısın canım ama artık misafir geldiğinde kurtuluş gibi görmeyi , her bahaneyi aman iyi oldu zaten korkuyordum diye düşünmeyi bırakmamız lazım.inşallah kurtulduktan sonra misafirin geldiğini tüh ya deneme yapacaktık diye istemediğin günler olacak inşallah başardığın günlerden bahsediyorum. inşallah Rabbim bu hafta hepinizi kurtarsın bu sıkıntıdan.
Ben sayiyla ifade edicek olursam 0 a tukselmistim evliligimin ilk bes ayinda sonra -1 dustum resmen hem psikolojik olarak hem yapabilme umudu acisindan artik uc seneye giricem bu isin halolmasi gerekiyor kendi kendime baski yapiyorum ama sonuc yine kotu henuz bir kez bile egsersiz deneyemedim ve bu gidisle deneyemicem yazdiginiz egsersizleri okudigumda bile istemsiz olarak bacaklarimi kapatiyorum umutsuz vakayim anliycaginizİnşallah canım yenersin şimdi ne durumdasınız egzersiz yapabiliyormusun
Ben sayiyla ifade edicek olursam 0 a tukselmistim evliligimin ilk bes ayinda sonra -1 dustum resmen hem psikolojik olarak hem yapabilme umudu acisindan artik uc seneye giricem bu isin halolmasi gerekiyor kendi kendime baski yapiyorum ama sonuc yine kotu henuz bir kez bile egsersiz deneyemedim ve bu gidisle deneyemicem yazdiginiz egsersizleri okudigumda bile istemsiz olarak bacaklarimi kapatiyorum umutsuz vakayim anliycaginiz
Ben sayiyla ifade edicek olursam 0 a tukselmistim evliligimin ilk bes ayinda sonra -1 dustum resmen hem psikolojik olarak hem yapabilme umudu acisindan artik uc seneye giricem bu isin halolmasi gerekiyor kendi kendime baski yapiyorum ama sonuc yine kotu henuz bir kez bile egsersiz deneyemedim ve bu gidisle deneyemicem yazdiginiz egsersizleri okudigumda bile istemsiz olarak bacaklarimi kapatiyorum umutsuz vakayim anliycaginiz
amin canım inş. Allah razı olsun az kaldı vlala aysebasar da yenmiş ne mutluu darısı bize diyorum başkada bişiy diyemiyorum anacım bi deneme yapamadık eşimle eşim ya yorgun gelir hadi yorgunlugunu geçtim öylede yaparız denemeyi ama dünde dizi incinmiş zor yürüyordu ay deneme yapamadna hafta biticek korkuyorum
kkaderim nasılsın benim bugün misafirlerim gelecek o yüzden çalışma yok haftasonu full time eş denemesi yapıcam inşallah
iyiyim tatlım sen nasılsın =) eski msj lara bakıyorum da bugün geç geldim. oleyyy hep dua edicem senin için, inşallah olur canım ya.
Kaderim merhabamerhaba melis yardımcı olmamı istediğin , öğrenmek istediğin birşey var mı, yani çekinmeden sorularını sor ki bizde daha fazla yardımcı olabilelim.
allah razı olsun : ) rabbim nasip ettiyse ben niyet ettim :)
Kaderim merhaba
Acikcasi parmak egzersizi olmadan yenmeyi cok istiyorum doktira sirf bu yuzden gitmekten kacindim bu zamana kadar...