- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
Teşekkür ederim canım bende iyim şükür egzersiz yapmam lazım ama tembellik ediyorum
etmee nolurr bir gün daha geç kalmalayım kuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım bende iyim şükür egzersiz yapmam lazım ama tembellik ediyorum
buyur gel canım kahve yapayım :)) aynen ilerledik moral yüklemeliyiz hele şu misafir sezonunu kapatayım da çalışalım azıcık bakalım neler olacak :) sen nasılsınnn
etmee nolurr bir gün daha geç kalmalayım kuju
ooo 3üz olsaa da fark etmezz İyi aksmlar canm görüşürüz
çok çok haklısın canım ya ama çat kapı geldiler ne olursa olsun bu işi yenene kadar herşeyi sallamak lazım işte diyoruz ya erteleme hastalığı istemesekde bi yanımızın hoşuna gidiyor yarın deneriz diyoruz kurtulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor bi yandanda yapmalıyız diyoruz ne tuaf değilmi bunaldık be arkadaşım bitsede kurtulsak
sabahtan beri burdayım canım ben bekliyorum ama gelmedin
canım ya internet yoktu gelemedim o yüzden =(
sen nasılsın ne yapıyorsun?
iyiyim şükür bakıyorum öyle herkes napmış diye :)
diğer sayfada yenen arkadaş var mı ben net gelene kadar akşam olduğu için fırsat bulamadım bakmaya.konuşmaya ihtiyacım var demişsin ya çok üzüldüm, hani bir omuz olmak isterdim arkadaşım sana, uzaklardayım özür dilerim
bi arkadas yendi adını unttumm
diğer sayfada yenen arkadaş var mı ben net gelene kadar akşam olduğu için fırsat bulamadım bakmaya.konuşmaya ihtiyacım var demişsin ya çok üzüldüm, hani bir omuz olmak isterdim arkadaşım sana, uzaklardayım özür dilerim
panjim =) o mu gördüm şimdi
galıbaa oydu canm :)
bugün kötü bi gündü öyle hissettim ya da geçer canım teşekkürler
canım mail sayfan açık mı? konuşmak ister misin?