vajinismussuz günlere merhaba demek için....

çok çok haklısın canım ya ama çat kapı geldiler ne olursa olsun bu işi yenene kadar herşeyi sallamak lazım işte diyoruz ya erteleme hastalığı istemesekde bi yanımızın hoşuna gidiyor yarın deneriz diyoruz kurtulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor bi yandanda yapmalıyız diyoruz ne tuaf değilmi bunaldık be arkadaşım bitsede kurtulsak :KK43:

haklısın canım ama artık misafir geldiğinde kurtuluş gibi görmeyi , her bahaneyi aman iyi oldu zaten korkuyordum diye düşünmeyi bırakmamız lazım.inşallah kurtulduktan sonra misafirin geldiğini tüh ya deneme yapacaktık diye istemediğin günler olacak inşallah başardığın günlerden bahsediyorum. inşallah Rabbim bu hafta hepinizi kurtarsın bu sıkıntıdan.

sabahtan beri burdayım canım ben bekliyorum ama gelmedin:KK19:

iyiyim şükür bakıyorum öyle herkes napmış diye :)

diğer sayfada yenen arkadaş var mı ben net gelene kadar akşam olduğu için fırsat bulamadım bakmaya.konuşmaya ihtiyacım var demişsin ya çok üzüldüm, hani bir omuz olmak isterdim arkadaşım sana, uzaklardayım özür dilerim :KK5:

Son düzenleme:
geldim ama gitme saatide yaklaştı. neden bu aralar bu kadar durgun burası.

diğer sayfada yenen arkadaş var mı ben net gelene kadar akşam olduğu için fırsat bulamadım bakmaya.konuşmaya ihtiyacım var demişsin ya çok üzüldüm, hani bir omuz olmak isterdim arkadaşım sana, uzaklardayım özür dilerim :KK5:

bi arkadas yendi adını unttumm

bugün kötü bi gündü öyle hissettim ya da geçer canım teşekkürler

canım mail sayfan açık mı? konuşmak ister misin?

eşim gelecek canım şimdi aslında bi problem yok regl sonrası egzersiz yapmak istedim olmadı acıdı moralim düştü baştan başlamak üzdü beni

X