- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
6 gün falan sürüyo canım evet çabucak bitsinnn :)
sanki hergün kayıp gibi geliyor ya ne yapcass bölee :) ama rahat uyku uyudum regl değilken hep yapabileceğiz ama yapmıyoruz gibi geliyordu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün falan sürüyo canım evet çabucak bitsinnn :)
Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...
1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050---- YENDİ
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-aysebasar
12-kuzucukkkkk
13-asi0668
YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU
Arkadaşlar orkide arkadaşımız yıl başına kadar yenen ilk Arkadaşımız oldu koca bir tebriğide haketti yani darısı bizlere olsun diyorum inşallahh boş durmak yokkk
arkadaşlar günaydın
:) tünaydın :)))
eveeeet gel bakalım canım , ne oldu anlat bakalım? içimden bir ses deneyemedik diyeceksin diyor,
müneccim misin kkadermim :) evet çok yorgunduk denemedik...insan yorgun olunca hepten zoraki oluyor sanki
değilim ama 3 ihtimal var tatlım
1 denediniz olmadı (Allah korusun) o zaman mutsuz olurdun ama gülümsüyorsun
2 denediniz oldu(inşallah ilk denemenizde olsun) burayı yerinden oynatacak kadar mutlu olurdun =)
3 denemediniz: aşırı mutlu olmasanda umutlusun ve bir gülümseme var yüzünde =) zorakide olsa =)
herkesee merabaaa
aynen öyle..doğru tespitler...Allah hepimize burayı yıkacak kadar mutlu olmayı nasip etsin... bu akşama artık inşallah diyelim..pek olumlu olacak gibi görünmüyor ama..benim evlendiğim dönemde yani 2 ay öncesinde bikaç arkadaşım daha evlenmişti yakında onları hamile olarak göreceksin diyorum kendime..kendine gel diyorum...gündüz diyorum ama ne oluyorsa gece bunlardan eser kalmıyor...vaji en büyük korku filmi :)
herkesee merabaaa
merhaba tatlım sana yazacakken müşteri geldi sen yine moralini bozacak sayfalarda dolaşıyorsun farkında mısın...?
yazmadım ki oraya bugu n cok :) orakı herkesı cok sevıyorum ama yazdıkcada streese giriyorum ne ypacam bılemedım:)
slm kızlar hala yılbası gelini yokmu
bir kişi var tatlım
cecemmm haberlerini bekliyoruz tatlım hadiiiiii.
ger sayım başladı yeni yıla yeni yılın yendiğin gün olsun tatlım Rabbim sana ve diğer arkadaşlarıma yardım etsin,güç ve cesaret versin. Allahım size kocamannnnnnnnnn kocamannnnnnn cesaret versin ki ezin şu vajinusmus denen aslında olmayan ama bizlerin yarattığı saçma olayı. Duam sizlerle arkadaşım sen sona yaklaştın da noktayı koyamadın birtek,onuda yapacaksın biliyorum tatlım...
canım benim Allah razı olsun inş. bakalım dün deneme yapıcaktım misafirimiz geldi artık bakalım bugün yapıcam demiyorum çünkü öyle dediğimde olmuyo en iyisi oluruna bırakmak nasipse ilk fırsatta denicez inş. dediğin gibi olur canım bu seferki denemem son olur ve bitiririm bu işi