işte bu, aynen öyle canım, beyinde bitmesi tabiki birde bak canım normal bir ilişkide kendini kasmamak , oranın kaygan olması, ayaklarını kapatmamak gerekiyor, bizde kayganlığı jelle ama ben hakiki zeytin yağı mümkünse kullanın diyorum, sonra bacaklarını kapatıyorsan üstte kontrol sendedir kapatamazsın ama namazda oturur gibi oturarak deneme yaparsın, birde kendini kasmamak içinde ıkınmak ve paniklediğinde durup,derin derin nefes alıp gevşemek,bir arkadaşım kahkaha atmakta işe yarıyor demişti, bende şuu yazmıştım, birisine platonik aşık olursunuz da, sonra böyle derin derin nefes alır iç çekersiniz ayyy dersiniz ya =) ayşen guruda tarık akana aşık olur ayyy anneee ne kadar yakışıklı değil mi =) der ya hani, o gevşekliği diyorum işte
o gevşediğiniz anda hiç engel olmuyor acıda zaten yok. acıma nedeni kuruluk ve kendimizi kasmamız. popo yönünde değil dik itmemizde yerini bulamayıp bırakmamaıza neden oluyor, ama tavsiyem atlım istersen parmağınla yerini bulmaya çalış derim ben, bende çok itici bulurum ama eş parmağı tabi daha kolay oluyor ama bence yönünü sende bul derim.