- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
gözün aydın tatlııııımmmmmmm çok mutlu oldum =) Allahım diğer tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah.inşallah bebek konusunda da Rabbim yüzümüzü güldürür tüm isteyenlerin.evetttt vee bennn vajinusmusu yendimmmmmmm denedik oldu :) bebe yağı kullandım fakat az miktarda ,,,yön bulmada yine zorlandık ama yönü bulup yerleştirince oluyo :) bebe yağı okada az sürdükki üstelik yanmam yok acı yok çok şükür bin şükürrr ya darısı herkesin başına :) bunun içinmi ağlamış zırlamışım nerdeyse 2 yıl oldu evleneli tek pişmanlığım neden egzersiz yap-ma-dım!Ben kadınn oldumm yaaaa :) okadar mutluyumki ayaklarım yere basmıyo nerdeyse vajinusmus halimle hamile kalmayı göze almıştım ,,stres içindeydim....normal doğum bile yapıcama inanıyorum anladımki okadar esnekki biz gözümüzde büyütüyoruz ..egzersiz yaparken oranın baya açılabiliceğini anladım...yaaaaa ben artıkkkkkkkk atlattımmmmmmmmmmmmmmmmm geçtiiiiiiiiii olduuuuu bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bennn azmetiim kazandımmmmmm..karar verince oluyomuş çok şükürrrrrr..Allah herkesin yardımcısı olsun geçmicek bişey değil hiç bu yüzden ağlamayın bile ...ya arkadaşlar ben yerimde duramıyorum mutluluktan özgüvenim yerine geldi...ben meğer kendimi kandırmışım aylarca benimkaybolan özgüvenim geldii ....