geçmiş olsun arkadaşım yenmenize çok sevindim, herkes maalesef sizin kadar şanslı değil. ne güzel öyle yada böyle aynı ilde yaşamadığınız halde iyi bir dr bulup kurtulmuşsunuz. herkesin bu kadar maddi imkanı yok.zeytinyağ konusunda dr dan bilgi aldım ve burada listeye ekleyemediğim o kadar çok kişi bu şekilde yendi ve şuan bebekleri var ki, şükürler olsun. yendikten sonra tükürük kullanın güzel öneriymiş (!) baya bilimsel. yenmeden önce ne kullanalım?asıl sorun bu,birileri çıkıpta çokta biliyormuş gibi insanların ümit bağladığı bir konu hakkında böylece yorum yapıyor, o kadar sıkıldım ki bu durumdan.bak bebek konusunda sizde duyduğunuzu uyguluyorsunuz değil mi? mesela soğan suyu umut bağladınız ama birisi çıkıp aman sakın hastalık kaparsınız dese, çokta anlamadan bilmeden, ne olur sizin umut bağladığınız birşey konusunda sizin kafanızı karıştırmış olmaz mı?belki deneseniz olacak birşey, mantıksız da değil, bir dr önerisi sonuçta ama birileri anlamadığı halde kafanızı karıştırdığından denemekten vazgeçeceksiniz.
zaten sorun yenene kadar , sonrasında sıkıntı olmaz Allahın izniyle, yaşayan bilir.kusura bakmayın artık öyle sıkıldım ki buradaki insanların aklı fikri yokmuş gibi, koskoca haydar dümen uzunca bir liste vermişken herkes neden bu zeytinyağa bu kadar taktı anlamıyorum.