- 2 Ocak 2014
- 1.924
- 2.781
merhaba canım önce acı hissin ne durumda? bu seni durduruyor olabilir sen farketmeden korkabilirsin. yön bulma sorunu için pozisyonda önemli penis grdikten sonra yarı yolda çok az bir eğimle ilerliyor burada acı ve korku kaslarını sen farkettirmeden kasıyor. sen gevsediğini sanıyorsun ama gerçekten gevsemiş olsan inanki zaten girmiş olurdu. önce biraz kafanı boşalt derim kendini ilişkiye girmeye şartlandırmadan ve aklını acıya ve korkuya yer vermeden buna vermeye çalış. zeytinyağı diyeceğim ama senin girişte sıkıntın yok diyorsun tamamen pozisyon ve kas olayı sanırım. yinede bunlrı bi denemeye çalış zamanla ilerleme olacaktırmerhaba arkadaslar sizi buldum sonunda :) onceden surekli takipcinizdim..sizlerden destek almak istiyorum yine yine yeniden vajinismus kabusum israrla devam etmekte..egzersiz yapiyorum fakat iki parmaga gecince birakip es denemesi yapiyorum her defasinda..pns basini aliyorum gerisi gelmiyo.yon bulma sorunum var zile basar gibi yapamiyorum. bacaklarimi cok actigim zaman hic giris yapamiyorum biraz kapaliyken cuk diye giris yapiyorum.ama takilip kaliyorum..gevsemeye calisiyorum gevsiyorum da ikinip bastirmak istiyorum bastiramiyorum bu asamada size sorum su olacak.canlarim! o takilip kaldigim yerden gecmesi icin ne yapmaliyim