Cnm bende aynı senin gibiydim tek başıma yendim üstelik senin eşinde sana destek oluyormuş ne güzel benim duymadığım hakaret kalmadı dilatör seti ile yendim en küçük boyundan başlarsan kanaman da olmazMerhabalar. Ben 2 senelik evliyim ve bu 2 sene boyunca eşimle hiç birlikte olamadım. Severek evlendik biz ama o başlarda onu istemediğim için yapmadığımı düşünüyor biliyorum çok konuşulmuş bu konu ama o kadar çaresizim ki eşim her yeniden deneyelim dediğinde içimde inanılmaz büyük bir sıkıntı oluyor. Üstelik vajinismus tedavisi olabilmek için 5000 TL ödedim onun üzüntüsünü ayrı yaşıyorum ben vajinama dokunmayı geçin bakamıyorum bile tedavi aşamasında kremler olmasına rağmen çok kastım kendimi o kadar çok kanama olduki daha fazla korktum 2 senedir uyuyamıyorum güldüğüm zaman bile hemen sen gülmeyi bile hak etmiyorsun deyip o kara düşüncelere dalıyorum eşimi çok seviyorum ama neden herkesin yaptığı bu şeyi ben yapamıyorum benden yaşça çok küçük olanlar bile yaparken ben neden bu kadar çok korkuyorum canımın acımasından.Benim durumumda olan var mı yada olup yenen çok çaresizim 2 senedir neredeyse hergün ağlıyorum çok yoruldu bünyem bunu düşünmekten eşimin ailesi bebek bekliyor eşim de kendine aldı suçu sorun var bnde dedi ailesine ama ben bunun altında daha fazla eziliyorum yardım edin nolur
![]()