• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus😔

Merhabalar. Ben 2 senelik evliyim ve bu 2 sene boyunca eşimle hiç birlikte olamadım. Severek evlendik biz ama o başlarda onu istemediğim için yapmadığımı düşünüyor biliyorum çok konuşulmuş bu konu ama o kadar çaresizim ki eşim her yeniden deneyelim dediğinde içimde inanılmaz büyük bir sıkıntı oluyor. Üstelik vajinismus tedavisi olabilmek için 5000 TL ödedim onun üzüntüsünü ayrı yaşıyorum ben vajinama dokunmayı geçin bakamıyorum bile tedavi aşamasında kremler olmasına rağmen çok kastım kendimi o kadar çok kanama olduki daha fazla korktum 2 senedir uyuyamıyorum güldüğüm zaman bile hemen sen gülmeyi bile hak etmiyorsun deyip o kara düşüncelere dalıyorum eşimi çok seviyorum ama neden herkesin yaptığı bu şeyi ben yapamıyorum benden yaşça çok küçük olanlar bile yaparken ben neden bu kadar çok korkuyorum canımın acımasından. 😢😢Benim durumumda olan var mı yada olup yenen çok çaresizim 2 senedir neredeyse hergün ağlıyorum çok yoruldu bünyem bunu düşünmekten eşimin ailesi bebek bekliyor eşim de kendine aldı suçu sorun var bnde dedi ailesine ama ben bunun altında daha fazla eziliyorum yardım edin nolur😔😔
Cnm bende aynı senin gibiydim tek başıma yendim üstelik senin eşinde sana destek oluyormuş ne güzel benim duymadığım hakaret kalmadı dilatör seti ile yendim en küçük boyundan başlarsan kanaman da olmaz

Canim senin ustte oldugun pozisyonda dene bol krem sur esinede sanada kendini rahat birak ve yavas yavas ittir biraz acisa bile dayanilmayacak gibi degil

Bende sizin gibiydim. Ben destek almadan başaramadım maalesef. Eşinizle birbirinize çıplak olarak masaj yaparak başlayabilirsiniz. 20 şer dakikalık sürelerle. Ve aynı şekilde sizde kendinizi çıplak olarak aynada inceleyin. Cinsel organınıza dokunun masaj yapın kendi vücudunuz okşayın. Eşinizle beraber fantazi hayalleri kurun. Birlikte olduğunuzu hayal edip onu hergün birkaç kez yazın, ki bu şekilde beyniniz onu kabullensin. Kadın ve erkek organlarının yapısını öğrenin. Bu psikolojik birhastalık olduğu için hayaller vs büyük önem taşıyor. Ben destek almanızı tavsiye ederim. Yukarıda yazdığım şekilde de başlayabilirsiniz. Biz o şekilde başlamıştık...

Sonraki aşamalar nasildi peki? Aparatla çalışma yaptınız mı? Yönteminiz benimkine çok benziyor bende pozitif telkinlerle yendim ama aparat çalışması da yaptım

Sonraki aşamalar nasildi peki? Aparatla çalışma yaptınız mı? Yönteminiz benimkine çok benziyor bende pozitif telkinlerle yendim ama aparat çalışması da yaptım
Psikoloğum sordu nasıl ilerlemek istediğimi. Ben eşli devam etmek istediğimi söyledim. Aparat bana ruhsuz gelecekti. O yüzden onu istemedim. Bende parmak egzersizi oldu ama hicbir şekilde zorlamadım. Iyi hissetmedigimde bıraktım. Eşli olarak devam ederken kademe kademe ilerledi. En son çok kolay oldu nasıl olduğunu bile anlayamadım açıkçası. Yarısından fazlasını almama rağmen duvar hissi devam etmişti. Ama o da kendimi kasmaya devam ettiğim için olmuş. Kendimi rahat bıraktığım da o da olmadı. Kusura bakmayın açık anlattım. 16 ay bu sorunu çekince bu sorunu yaşayanlar kolay atlatsın istiyorum.

Psikoloğum sordu nasıl ilerlemek istediğimi. Ben eşli devam etmek istediğimi söyledim. Aparat bana ruhsuz gelecekti. O yüzden onu istemedim. Bende parmak egzersizi oldu ama hicbir şekilde zorlamadım. Iyi hissetmedigimde bıraktım. Eşli olarak devam ederken kademe kademe ilerledi. En son çok kolay oldu nasıl olduğunu bile anlayamadım açıkçası. Yarısından fazlasını almama rağmen duvar hissi devam etmişti. Ama o da kendimi kasmaya devam ettiğim için olmuş. Kendimi rahat bıraktığım da o da olmadı. Kusura bakmayın açık anlattım. 16 ay bu sorunu çekince bu sorunu yaşayanlar kolay atlatsın istiyorum.

Anlatış şeklin çok güzel ne kusuru aksine tesekkür ederim ben paylastigin için yöntemin çok güzel bence, hatta hayal kurma olayı benim çok hoşuma gitti daha güzel bir cinsel hayat için vajinismusu yenmiş olmama rağmen deneyeceğim onu

Merhabalar. Ben 2 senelik evliyim ve bu 2 sene boyunca eşimle hiç birlikte olamadım. Severek evlendik biz ama o başlarda onu istemediğim için yapmadığımı düşünüyor biliyorum çok konuşulmuş bu konu ama o kadar çaresizim ki eşim her yeniden deneyelim dediğinde içimde inanılmaz büyük bir sıkıntı oluyor. Üstelik vajinismus tedavisi olabilmek için 5000 TL ödedim onun üzüntüsünü ayrı yaşıyorum ben vajinama dokunmayı geçin bakamıyorum bile tedavi aşamasında kremler olmasına rağmen çok kastım kendimi o kadar çok kanama olduki daha fazla korktum 2 senedir uyuyamıyorum güldüğüm zaman bile hemen sen gülmeyi bile hak etmiyorsun deyip o kara düşüncelere dalıyorum eşimi çok seviyorum ama neden herkesin yaptığı bu şeyi ben yapamıyorum benden yaşça çok küçük olanlar bile yaparken ben neden bu kadar çok korkuyorum canımın acımasından. 😢😢Benim durumumda olan var mı yada olup yenen çok çaresizim 2 senedir neredeyse hergün ağlıyorum çok yoruldu bünyem bunu düşünmekten eşimin ailesi bebek bekliyor eşim de kendine aldı suçu sorun var bnde dedi ailesine ama ben bunun altında daha fazla eziliyorum yardım edin nolur😔😔
Merhaba benimde durumum sizinki gibiydi eşim çok anlayış gösterdi ama onun bu kadar anlayışlı olması ve benim kaçışlarım nedeniyle bizim 11 yılımız boşa gitti inanın bana bu o kadar zor bişey değilmiş ve biz dün gece bu kabusu bitirdik mutlaka doktor yardımı almanızı tavsiye ederim ben kendim yapabilirmiyim diyerek yıllarımı harcadım dün sabah doktora gittim ve aynı günün gecesinde hersey bitti ben kendim hala inanamıyorum buna herşey beyinde bitiyor o yüzden mutlaka yardım alın ben daha önce hiçbir doktora başvurmadım hiçbir tedavi uygulamadım aparatları almayı evde yapmayı düşündüm ama cesaret edemedim terapi için Dr Murat ulusoy daha öncelerden arastırmıştım birçok doktor arastırmıstım aslında ama kararımı verip geldim iyiki gelmişim keşke daha önce gelseydim herşeyde bir hayır vardır diyoruz sadece
Daha önce hep burdan okuyordum hikayeleri bu sorunu hallettiğimde yapacaklarımdan ilki bu idi bende hemen yazıcam demiştim kendime yardım etmek istiyorum herkese ben çok zaman geçirdim o yüzden kimsenin benim gibi olmasını istemiyorum sormak istediğiniz birşey varsa herzaman cevaplayabilirim

Merhaba benimde durumum sizinki gibiydi eşim çok anlayış gösterdi ama onun bu kadar anlayışlı olması ve benim kaçışlarım nedeniyle bizim 11 yılımız boşa gitti inanın bana bu o kadar zor bişey değilmiş ve biz dün gece bu kabusu bitirdik mutlaka doktor yardımı almanızı tavsiye ederim ben kendim yapabilirmiyim diyerek yıllarımı harcadım dün sabah doktora gittim ve aynı günün gecesinde hersey bitti ben kendim hala inanamıyorum buna herşey beyinde bitiyor o yüzden mutlaka yardım alın ben daha önce hiçbir doktora başvurmadım hiçbir tedavi uygulamadım aparatları almayı evde yapmayı düşündüm ama cesaret edemedim terapi için Dr Murat ulusoy daha öncelerden arastırmıştım birçok doktor arastırmıstım aslında ama kararımı verip geldim iyiki gelmişim keşke daha önce gelseydim herşeyde bir hayır vardır diyoruz sadece
Daha önce hep burdan okuyordum hikayeleri bu sorunu hallettiğimde yapacaklarımdan ilki bu idi bende hemen yazıcam demiştim kendime yardım etmek istiyorum herkese ben çok zaman geçirdim o yüzden kimsenin benim gibi olmasını istemiyorum sormak istediğiniz birşey varsa herzaman cevaplayabilirim
Doktor neredeydi benim maddi durumum da iyi değil üstelik bir klinik tedavisi almıştım ama olmadı siz nasıl bitirdiniz kafanızda

Doktor neredeydi benim maddi durumum da iyi değil üstelik bir klinik tedavisi almıştım ama olmadı siz nasıl bitirdiniz kafanızda
doktor aydın kuşadasında inanın bende nasıl bitirdiğimi bilmiyorum giderken kafamda o kadar çok şey vardıki yorumları okuduğumda belki doktor tedavi ediyordur ama bende başka sorunlar var olmayacak düşünceleri ile gittim içeri girdikten sonra herşey nasıl ilerledi aynı gün içinde biz bunu nasıl atlattık gerçekten rüya gibi hala benim için doktor bey ilk olarak hipnozun da etkisi ile bu sorunu kendimizin halledebileceğimizi bizi ikna edebiliyor daha sonrasında muayene ve egzersizlere rahatlıkla izin verebiliyorsunuz maddi durum için bişey diyemeyeceğim bizim içinde biraz sıkıntılı bir durumdu ama şu an neden daha önce gitmedim kendimi ikna edemedim diye düşünüyorum

Muayene oldunuz mu fiziksel bir sıkıntı yok değil mi?

Aynı sorun bende de var ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar ben kendim bu sorunu yaşadığım ilk zamanlar herkes ilk gece kolayca yaşıyor bu cinselliği ben neden yapamadım diye çok üzülüyordum ama burayı keşfedince anladım ki bu sorundan muzdarip ne çok kız kardeşimiz var cidden üzülüyorum ya :( kendinizi korkutmayın lütfen öyle ölecek bitecek bisey değil aksine zevkli birşey denemeye devam edin zamanla normallesiyor herşey mesela ilk zamanlar bende çişim geliyormuş gibi bir his oluyordu artık kayboldu o da, korkuları yenin gerisi geliyor ama zamana bırakmayın ve ertelemeyin üzerine gidince halledilmesi kolay bir konu

Kızlar ben kendim bu sorunu yaşadığım ilk zamanlar herkes ilk gece kolayca yaşıyor bu cinselliği ben neden yapamadım diye çok üzülüyordum ama burayı keşfedince anladım ki bu sorundan muzdarip ne çok kız kardeşimiz var cidden üzülüyorum ya :KK43: kendinizi korkutmayın lütfen öyle ölecek bitecek bisey değil aksine zevkli birşey denemeye devam edin zamanla normallesiyor herşey mesela ilk zamanlar bende çişim geliyormuş gibi bir his oluyordu artık kayboldu o da, korkuları yenin gerisi geliyor ama zamana bırakmayın ve ertelemeyin üzerine gidince halledilmesi kolay bir konu
Üzerine gitmeyi bir başarsam ah

doktor aydın kuşadasında inanın bende nasıl bitirdiğimi bilmiyorum giderken kafamda o kadar çok şey vardıki yorumları okuduğumda belki doktor tedavi ediyordur ama bende başka sorunlar var olmayacak düşünceleri ile gittim içeri girdikten sonra herşey nasıl ilerledi aynı gün içinde biz bunu nasıl atlattık gerçekten rüya gibi hala benim için doktor bey ilk olarak hipnozun da etkisi ile bu sorunu kendimizin halledebileceğimizi bizi ikna edebiliyor daha sonrasında muayene ve egzersizlere rahatlıkla izin verebiliyorsunuz maddi durum için bişey diyemeyeceğim bizim içinde biraz sıkıntılı bir durumdu ama şu an neden daha önce gitmedim kendimi ikna edemedim diye düşünüyorum
Anlıyrm benim aslında başta kafamdan o saçma düşünceleri atmam gerek

Üzerine gitmeyi bir başarsam ah

Canım neden gidemeyesin ki hiçbirşey yapamıyorsan sesli ve gülerek cinsellik güzeldir cinsel ilişki güzeldir ben kadın olmayı seviyorum gibi şeyler söyle ne kaybin olur ki aksine degisimi gördükce şevklenirsin

kızlar bende yeni yendim 10 gün filan oluyor ben doktor desteği aldım öncelikle dilatörle çalışmanız gerekiyor anestezik sprey ve yoğun kayganlastirici kullanarak en küçük aparattan başlayarak yapmanız lazım bu hastalığın tek çözümü bu

Ayni durumdayiz ben 13 14 aylik evliyim. O kadar cok dra gittim ki ama kafamdaki sorunu atamiyorum bu yuzden bir de hipnoz tedavisini deneyecegim. Ayrica aparat denemesi falan vermisler miydi size. Kanama olmasinin nedeni cinsel iliskiden dolayi mi acaba? Kafanizi bosaltin meditasyon yapin iliskiden once vajina bolgesine ve icine emla tarzi bir krem deneyin kayganlastirici kullanin yani en azindan aralarindan denemediginiz varsa deneyin nerden sonuca varacagimizi bilemeyiz. Gecmis olsun insallah ennkisa surede atlatiriz.

Bu illetle mücadele etmiş ve kazanmış biri olarak söylüyorum öncelikler negatifliği aklınızdan silin. Yapamıyorum, yapamam, olmaz kelimelerini hayatınızdan çıkarın. Tedavi olurken parmağımı ilk soktuğumda bayıldım resmen tansiyonum düştü ayıldım sonra her yere kustum böyle bir rezillik yok. Buna rağmen yendim ben yaptıysam herkes yapar. Umutsuz vaka gibi bir şeydim. Kendinize inanın asla suçlu hissetmeyin.

Şöyle düşün tatlım dişçiye gittiğimizde nasıl 1-2 dakika da ağrıdan eser kalmıyor oda öyle olucak alkol alıyorsan alkol al istersen kendini kasma sen kastıkça daha da acıycaktır

Şöyle düşün tatlım dişçiye gittiğimizde nasıl 1-2 dakika da ağrıdan eser kalmıyor oda öyle olucak alkol alıyorsan alkol al istersen kendini kasma sen kastıkça daha da acıycaktır
Hayır alkol kullanmuyrm bana hap verdiler ama içimdeki o korkuyu atmama engel olmadı o kadar çaresiz ve kötü hissettimki

Back
X