VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

Bazı eczanelerde bulabilirsiniz tabi kendi internet sitesindeki numaradan bilgi alabirsiniz bulunduğunuz yerdeki hangi eczanelerde olduğu hakkında kolay gelsin

Allah razı olsun çok güzel yazmışsınız, bende 2 yıllık evliyim rimel boyutunda aparatı alabiliyorum, penisin baş kısmımında ama ilşkiyi gerçekleştiremedik henüz...aparat gösterdiğiniz baya pahalı uygun olanları var onlar da olur mu ayrıca kram ankarada nerede var lütfen kendim yenmek istiyorum bunu tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ,, inşallah hepsini uygulayacagım çok sağolunn....

Allahım sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum Bu benim için amansız bir hastalıktı ve bu hastalığı yenmek için ne bir gücüm ne de bir cesaretim vardı burada yazılan her sayfayı bir kitap gibi teker teker atlamadan okudum günlerce okudum burada okuduklarıma inanamıyordum ben de yenebilecek miyim diye düşünüyordum Bu sayfayı buldum Bu sayfayı hazırlayana bizi bu bilgilerden haberdar eden ve burada cesaret veren herkese teker teker teşekkür ederim bu paylaşımlar sayesinde içimdeki karanlık dünyadan sıyrıldım ben eğer bunu yenebildiysem kesinlikle Herkes yenebilir. iki buçuk yıldır Çilem bitti.krem ve aparatlar bu isi yenmekte ki kritik noktalar.

Nasıl yendiniz ben 4 aylık evliyim ve çok zor durumdayım eşimle de tartışmaya başladık ne olur bana da yardım edin

1. Sayfadaki Angel_112 paylaşmış. Aynen uyguladim .Sende aynen uygula ve kendine güven.
Allah yolunuzu açsın.

Allah razı olsun yendiniz mi peki krem gerçekten uyusturuyor mu hissetmiyor musun nasıl bir sey oluyor nerden alabilirim hem aparati hem kremi

Ben yendim.burda yazılanları Aynen uygulayarak.Hiç korkmayın kremi sürünce hiçbirşey hissetmiyorsunuz.nefes egzersizi de önemli.Krem n11.com da var m.n11.com/biolyn-5-topical-cream-5-x-10-gr-lokal-uyusturucu-topikal-krem-P104951086. Bu krem burdan alabilirsiniz. Dilatorude dilatorset.com/product.php?id_product=5 bu adresten aldım. Allah bu vesilelerle bu vajinismusu sizden alacaktır.

Bende aynen uyguluyorum Yenicem inaniyorum :)
Ca
Ben yendim.burda yazılanları Aynen uygulayarak.Hiç korkmayın kremi sürünce hiçbirşey hissetmiyorsunuz.nefes egzersizi de önemli.Krem n11.com da var m.n11.com/biolyn-5-topical-cream-5-x-10-gr-lokal-uyusturucu-topikal-krem-P104951086. Bu krem burdan alabilirsiniz. Dilatorude dilatorset.com/product.php?id_product=5 bu adresten aldım. Allah bu vesilelerle bu vajinismusu sizden alacaktır.

Merhaba bende basliyorum bugünden itibaren.
Sen kac günde yapabildin`??

Bende aparatları aldım 4 boy benimki ilk ikiyi yaptım ama daha 3e geçemedim banada yardımcı olun lütfen geçen gün ikinci boyu rahatlikla aldım ama dun aynı boyu yaparken aksam zorlandim ağrı hisettim ilk girişte 2 kere yapıp bıraktım normal mi ağrı hissetmem nolur yenenler bana yardımcı olsun evliliğimin 1 sene olucak bu ay sonu ve bende anne olmak istiyorum artık

Ağrı olması normal. Bıkmadan devam edin . O ağrıda ya yine yapamazsam diye tedirginlikten oluyor. Birkaç gün 2. ile deneyin ne zaman karar verirseniz 3. ile deneyin. 2 . olmuşsa siz zaten sonuna gelmişsiniz demektir. Korkmadan devam lütfen

X