VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

Merhabalar...her bayanın kabusu olan vajinismustan kurtulmak dileğiyle öncelikle herkese mutlu,huzurlu bir yaşam diliyorum umarım herkes bu sorunu aşar ve bebiş sahibi olur :)...Bende arkadaşımızın yazdığı şekilde tedavimi oldum;hatta hala devam ediyorum...Yazılanlarla sorunu aşabilecek arkadaşlar var ve olacaktır mutlaka ( ben bunu doktor kontrolünde aştım) fakat bir doktor,psikolog,egzersizleri yapmanıza yardımcı biri olmadan bunu kendi başınıza yapabilmeniz herkese göre değil...Bunu dememin nedeni herkesin nasıl ki bir ağrıya dayanma gücü (eşik şiddeti) farklıysa psikolojiside bu soruna vereceği tepki de (egzersizleri uygularken) farklıdır..Dolayısıyla sorununuzu aşabilme sürenizde farklı olacaktır 3 gün bir haftaya cıkar,bir hafta bir aya...umutsuzluga kapılacağınız bir sey yok çünkü aşacaksınız bunu...Doktor kontrolü olmadan tedavinin yapılması taraftarı değilim maddi olarak sıkıntı yaşamayacaksınız ama yapamadıgınızda sizi dinleyecek yardımcı olacak,motive edecek biri yok yanınızda (eşiniz sizi her zaman motive etmeyecek çünkü zaten bir kaç aydır ve ya bir kaç yıldır ilişkiye giremiyorsunuz...yine tartışma yine gerilim küsmeler,tripler vs.. ) ve sorunu kendiniz aşmak zorundasınız...Amacım moralinizi bozmak değil kesinlikle hepimiz aynı sorundan muzdaribiz ve eşimizden aynı tepkileri alıyoruz...Arkadaşımızın yazdığı şekilde sorunu çözenlere geçmiş olsun..Herkesin üstesinden gelebilmesini diliyorum..
Bu arada doktordan komisyon falan almıyorum :) farklı bir bakış açısı getirmekti amacım kesinlikle bir olumsuzluk katmak istemem düşüncelerinize...VAJİNİSMUS KESİNLİKLE AŞILABİLİR :)

Ağrı demissiniz fakat biolyn krem yazıyor burda. Onu kullanınca ağrı problemi olmuyor. Doktora binlerce lira para vermeden denenebilir. zaten burda yazılanlarda doktorun yaptigi tedavi sekli.

Ben de yendim bugün arkadaşlar, detayları en kısa zamanda anlatıcam. Yardıma ihtiyacı olanlara özel mesajlardan ben de yardım edicem, çünkü ben özelden bana yardımcı olan morkurdela, maya61 ve ikihayat kullanıcı adlı arkadaşlarım sayesinde yenebildim evvel Allah. Şükürler olsun. Çaba ve egzersiz gerektiriyor ve üzerine gidip vakit ayırmak en önemlisi. Detayları ve nasıl yendiğimi daha geniş bir zamanda anlatıcam inşallah. Hoşçakalın arkadaşlar.

Yorgunum yılgınım çare arıyorum... Çok okudum başarı öykülerini ama hiç biri bu başlığın sahibinin yazdıkları kadar içimde umut oluşturmadı... Başarısız bir tedavi süreci geçirdim bir psikolog ile. Sadece farkındalık oluşturdu tedavi ama ötesine geçemedi. Parmak egzersizlerini kısmen yaptım ama devamı gelmedi lütfen bana yardım edin artık çok yoruldum.
İnanmak birilerinin beni bu durumdan kurtarmasını istiyorum. Başarılı olan arkadaşlarım lütfen bana da rehber olun... Allah beni m gibi hisseden herkese yardım etsin. Çünkü gerçekten çok ağır bir durum....

Merhabalar, bu uygulamalar için kaç tüp Biolyn krem yeterli oluyor? bide fotoğraftaki ürün doğru krem midir yardımcı olabilir misiniz? Bir diğer sorumda kullanılacak dilatör için resimdeki dilatör uygun olur mu?
dilatör.jpg
biolyn.jpg

Selam arkadaşlar, bende hala bu illeti yenemedim. Bu bahsettiğiniz setlerden almayı düşünmeye başladım. Genelde fiyatları baya yüksek oluyor 300 tl civarı ama en son eklenen fotodakinin fiyatı ıygun, onu da alsam olurmu?
Tek parmak egzersizinde kaldım ben acaba bunları becerebilirmiyim? 4 yıldır evliyim artık çoöuk sahibi olmayı istiyorum normal bir evlilik normal bir cinsel hayat istiyorum. Eşimde bende artık mutsuzuz:KK43: nokur yardım edin yönlendirin:KK43:(

Selam arkadaşlar, bende hala bu illeti yenemedim. Bu bahsettiğiniz setlerden almayı düşünmeye başladım. Genelde fiyatları baya yüksek oluyor 300 tl civarı ama en son eklenen fotodakinin fiyatı ıygun, onu da alsam olurmu?
Tek parmak egzersizinde kaldım ben acaba bunları becerebilirmiyim? 4 yıldır evliyim artık çoöuk sahibi olmayı istiyorum normal bir evlilik normal bir cinsel hayat istiyorum. Eşimde bende artık mutsuzuz:KK43: nokur yardım edin yönlendirin:KK43:(
Canim ben 50 tlye aldım İnternetten ve burda yazanları uyguladım ve yendim

Merhaba arkafaslar bndede ucu giriyor ama devaminda cok buyuk bi aci hissederek kendimi geri cekiyorum yardim edim lütfen

Arkadasım merhaba seni Allah çıkardı galiba bu gece karşıma.. 2,5 senedir cekiyorum bunu.. yalnız kremin fotoğrafını atabilir misin doğru olanı almak istiyorum ..

Ben parmakla çok zorlanmıştım ama aparatlarla çalışmak daha kolay geldi ve her gün düzenli çalıştıkça beyin kabul etti ve 11 kasım günü çok şükür ki yendim darısı herkesin başına dualarım sizlerle..

X