VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

1,5 yıldır bu sorunu yaşıyordum bugün itibariyle bu tavsiyelere birebir uyarak kurtuldum. Lütfen gecikmeyin çok kolay ve üstelik 2 günde kurtuldum. Paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Angel_112 merhabalar ben yeni uye oldum geçen salı günü tedavi oldum suan devam ediyorum dilatorle çalışmaya doktorun dedigine göre ben zor bir vakaymışım sabırlı ol dedi 3.dilatoru yapabiliyorum ama 4 beni çok zorluyo olmuyo bu dediğiniz krem biolyn uyuşturucu krem mi acaba faydası olur mu çünkü 4 cok zorluyo yanma ve baskı hissediyorum baya ?

Bende vajinusmustum kesin evliligimin bir yili bole gecti ama kendi kendime herkes yapiyor ben niye yapamam dedim doktora gidemedim maddi acidan birgun aklimdan cikardim korkuyu ve hic dusunmedim oldu ne aci ne kasma artik olmuyor iliskimde rahatca oluyor hersey beyjnde bitiyor

Sizin adınıza sevindim gerçekten oyle zor bir durum ki dilerim Allahtan herkes kurtulsun en kısa zamanda insallah

Mesajımı görür müsünüz bilmiyorum ama görürseniz lütfen bana ozelden yazar mısınız bekliyorum

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum. 4 yıllık evliyim ve hiç ilişki olmadı hatta kendime dokunurken bile irrite oluyorum. Çok mutsuzum çok korkuyorum ne olur akıl verin bana yardım edin. Sanki düz bir duvar var içimde ve kanamaktan çok korkuyorum. Dilatör sipariş edecem ama nasıl yapacam hiç bilmiyorum düşüncesi bile çok kötü etkiliyor.

Canım seni etiketlerim oraya gir en başta sayfa 1 de arkadaş çok güzel anlatmış ordan oku inşallah en kısa sürede anlatır şifa bulursun

Canım seni etiketlerim oraya gir en başta sayfa 1 de arkadaş çok güzel anlatmış ordan oku inşallah en kısa sürede anlatır şifa bulursun
Teşekkür ederim canım ben hepsini okudum aslında sağolsun arkadaş çok ayrıntılı güzel anlatmış Allah razı olsun ama dilatör ya da başka birşey kullanmak çok ürkünç ve zor geliyor çok ağrıyacak ya da çok kanayacak diye korkuyorum keşke ben de atlatabilsem

Hayır kesinlikle öyle düşünme ben parmağımı bile degdiremezdim dilatorlerle çalıştım şükür yendim kendine inan güven dilator sipariş et başla Allah'ın izniyle olur ama sakın erteleme ben şimdi diyorum keşke ertelemeseydim dye

ben biolyn bulamadım yerine anestol aldım bepanthol cilt bakım kremi yerinede bepanthol onarıcı bakım kremi almışım yanlışlıkla farkedermi acaba

bi de ben daha hiç egzersiz filan yapmadım bi dilatörü yapabilirmiyim bilmiyorum 11 aylık evliyim daha tık yok

banada yardımcı olurmusunuz egzersizleri nasıl yapacağımı bilemiyorum aynadan baktım geçen gün inceledim biraz ama delik yok nereye yapacam aparatı onu bilemiyorum

banada yardımcı olurmusunuz egzersizleri nasıl yapacağımı bilemiyorum aynadan baktım geçen gün inceledim biraz ama delik yok nereye yapacam aparatı onu bilemiyorum
Nefes al ve oranı sıkıştır verirken de iyice ıkın aynadan bakarak yap açıldığını göreceksin

Nefes al ve oranı sıkıştır verirken de iyice ıkın aynadan bakarak yap açıldığını göreceksin
bi de bio lyn krem bulamadim hicbiyerde anestol var ama bi kere nohut buyuklugunde sürmüştüm dışına ama işe yaramamıştı acaba az mı sürdüm anestezik sprey varmış daha iyi uyuşturan ama internetten anestezik sprey yazınca bişey çıkmıyo önerebileceğiniz bi sprey varmı nasıl yapacam ben bu işi yaaa

Vemcaine sprey kesinlikle en iyisi ben onunla yendim

bende bugün dilatörle çalışmaya başladım daha önce hiçbir tedavi yöntemi uygulamadım 1 yıllık evliyim evliliğimin 3. günü yarıya kadar oldu aslında hiç acı hissetmedim sadece hafif bir baskı yarıdan sonra bi yerde tıkandı sanki bi engel varmış gibi sonra dedimki çok basitmiş hiç acı bile olmadı yıllarca niye korkup evlenmemişim diye düşündüm çok az kan geldi ertesi gün adetim başladı 1 hafta ara verdik ve sonraki denemelerde hiç yapamadım hiç korkmuyorum ama niye kasılıyorum anlamadım aynada baktım iyice pembemsi biyer gördüm sanırım orası deliğin olduğu yer bugünde iyice bebek yağı ve anestol sürüp masaj yaptım sonra aparata bolca bebek yağı sürüp gezdirdim heryerinde bi çukur gibi yere geliyor anlıyorum orası olduğunu hafif bastırıyorum ama iteklemeye cesaret edemiyorum buradaki arkadaş ilk seferde 2 aparatı yaptığını yazmış ben en küçüğü bile yapamadım napacagimmm bilmiyorumm Allahtan eşim anlayisli ama 37 yasindayim cocugum olsun istiyorum banada yardım edin bitsin bu çile artık

Biraz cesaret et kendine güven inan olucaktır mutlaka derin derin nefes al ver ve ıkın çünkü ıkınınca orası açılıyo korkma inan korkucak hiç birşey yok bende 1 ay oldu yeneli çok pişmanım keşke daha önce cesaret etseymisim diyorum simdi

peki benim ilk günden dilatörü hemen yapamamam normal mi yoksa herkes yapabiliyormu ilk günden bugun ilk 2 sini yapabileceğimi düşünüyordum çok uzgunummm

peki benim ilk günden dilatörü hemen yapamamam normal mi yoksa herkes yapabiliyormu ilk günden bugun ilk 2 sini yapabileceğimi düşünüyordum çok uzgunummm
Tabikide normal herkesin vücut yapısı aynı değil sonuçta kendini kimseyle kıyaslayıp modunu düşürme asla pes etme hergun egzersiz yap ne kadar çok egzersiz yaparsan ilişkide o kadar rahat oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…