- 19 Mart 2017
- 1.028
- 1.483
- 133
- 31
Canım egzersiz falan hiç yapmadım aparatlarla ben. Çünkü bende de şöyle bi his vardı yabancı bir şey benim bedenimden olmayan şey oraya değemezdi bile. Ben ancak kendim hissede hissede kendi parmağımı sokmayı başarmıştım. Birde şu var bende evliliğimin 3 ayı biteceğe yakın yenebildim. Eşim anlayışlı olmasına rağmen o kadar mutsuzdum o kadar ağlıyodum ki her ilişkinin sonu ağlamakla bitiyordu hayal kırıklığı oluyordu eşimde o an üzülüyordu bazen kızıyordu ama yinede hep destek oldu. Sen bu dönemi üstüne üstlük eşinin tripleriyle geçiriyorsun ne kadar zordur kimbilir tahmin edebiliyorum. Ve bende vajiyi yaşadığım için şuan emin ol kalbimden tüm samimiyetimle senin için dua ediyorum. Elimden gelsede yardım edebilsem. Ama bildiğim bir şey var gerçekten kendi aklında biten bir iş bu. İnsan diyorki ya buraya nasıl bir şey girebilir aklı almıyor ama bak bunca insanda giriyor. Yani bikere yaşasan anlayacaksın zaten oranın içinin ne kadar geniş olduğunu. Sadece sen kastığın için kapı duvar oluyor. Emin ol 20 yıllık cinsel hayatı olan biri de kendini kassa aynı şekilde ilişki gerçekleşmez. Kasma içine yavaş yavaş girmesini sağla benim tavsiyem senin üstte olman kontrol sende olsun. Azcık girdi ve kasıldın mı. Çıkmasına asla izin verme olduğun gibi kal ağla zorla nefes al sakin ol tekrardan kaldığın yerden ıkınarak içine almaya devam et. Tuvaletini yapar gibi ıkındığında orası genişliyor.(istersen al bi ayna dediğimi yap ordaki deliğin açıldığını gör) Böyle böyle içine tamamen girene kadar ittir. Zaten emin ol girmeye başladıkça kendine güvenin artacak ve daha sonra bikaç gitgel yap tamamdır Allahın izniyle. Bilemiyorum bu 3 aylık evliliğinde neler denediniz nasıl yol katettiniz ama yapacağıma inan ölümün pahasına. Çünkü bilki ölecek bi durum yok :) gelişmelerden haberdar et beni.Merhaba arkadaşlar evliliğimin 3.ayına girdim ama ilişkiye giremedik malesefben de böyle bir sıkıntı olacağı aklıma gelmezdi ilk gün olmayınca o gün bugün sizin yorumlarımızı okuyup durdum n sonunda üye oldum yardım istemek için.İki defa Jinekoloji gittim ikisi de sorun yok dedi hatta 2.si azarladı bu ne böyle filan diye..doktorlara da gidemez oldum artıkbiri vajinusmus değildin dedi (ama görünen o ki vajinismusum)diğeri muayene sırasında bana sormadan Çubuk soktu sonuna kadar girdi.O kısmın kapalı olmadığına inanıyorum ama nedense ilişki sırasında başı değer değmez acı çekiyorum eşimin morali bozuluyor bırakıyor.Benden teklif gelmedikçe yanaşmıyor ısrarcı olmuyor.Hatta o hayalkırıklığıjı yaşamaktansa ilişki hiç Olmasın razıyım diyorburdan okuduklarımı paylaşıyorum şöyle mi yapsam bunu mu sordum of diyor bunların hepsi boş ne var sokacaksın girecek ne çok büyüttün kendi Başıma kaldım.çok mutsuzum o aparatları sokamam gibi geliyor yardım lütfen kızlar