Cinsel problem :(

Cok haklısınız bende evlenmeden once neler hayal etmistim. İnsanin sevdigi insanla birlikte olmasi guzel seyler yasamasi birbirini mutlu etmesi bunlar ayiplanacak utanc duyulmasi gereken seyler degil bence sevgiyi bagi guclendiren seyler
Hamilelik biraz tuz biber ekmiş sanırım olaya.Ama normal Degil yani eşinizin tavrı.Çocuk,hamilelik bile engel degil.Mutlaka destek alması şart,durum senlik degil bana göre.

Herkes ayni istekte olmaz. Ayrica her evliligin dinamigide farkli:) kimi haftada 3 e az derken kimine ayda 1 yeterlidir.. bence bi kadin ne kadar yorulursa o kadar isteksiz oluyor.. erkekleride etkiledigini dusunuyorum bu durumun. Bunu esimdede kendimdede denedim test ettin onayladim:))Uykusuzluk bilmem ne cinsellik ilk yerde olmuyo yani..
Kadinlar gebelikte daha istekli olur ama:) erkeklerde tedirginlik yasiyo genelde..senin kocan istekliymis herkes ayni mi olacak?
Seninki de isteksizmiş. Ok.

Erkek mi hamile kalıyo da isteksiz olsun:KK53:

Tövbe ya. Benim kocam doğuma gitmeden 1 gece önce bile istedi öyle diyim sana. 40 gün bekleyecekmiş zaten falan diyerek.
Sonuçta karnın çıkıyor ve hareket ediyor bunu eşim de hissettiği zaman istememeye başladı hareket ediyor zarar vereceğiz diye . Normalde bazı kadınlar istekli oluyor gebelikte ben hiç öyle değilim tam tersi oldum o yüzden de istememesi işime geldi . Her erkek kadın aynı değil

Seninki de isteksizmiş. Ok.
Ya bu kadinlari anlamiyom:) farzetki isteksiz esim? Ordan mi vuracaksin beni? Burda konu sahibi dert yanarken benimki bir gece oncesinden bile istedi diyerekten hassas olan kadinin belkide bam teline basiyorsun. Ama bence anlamiycaksin bu dedigimi:)

Biraz daha sabredecegim dogumdan sonra durum ayni sekilde devam ederse destek almak icin ikna etmeye calisacagim artik :KK43:
Evet Can'ım bence onu düşün şuan.Belki vardır bir hayır.Bebegini Saglıkla al bir kucagına önce.Biraz da oralı olma bakalım.Üstüne düştükçe tedirgin oluyorlar.Bir arkadaşımın eşi de bu şekildeymişti arkadaşım cebinde bir ilaç bulmuş,onu kullanmadan olmuyormuştu.

benim eşimde hamile kalmadan önce çok istekliydi o kadarki ben kaçmak için yer arardım hamile kaldım belli bir süre iyiydi karnım büyümeye başladıkça uzaklaşmaya başladı bende ne yalan söyleyim çok önemsemedim çocuk oldu iyice uzaklaştı benden artık bigün dayanamadım neden böylesin diye sordum seni kadın gibi göremiyorum doğum yaptın çocuğu emziriyorsun bari benim yanımda emzirme demişti. Yani erkekler anne olarak görünce biraz uzaklaşıyolar. Eşim böyle dedikten sonra onun yanında mümkün olduğunca bebeğimi emzirmedim sütten kestikten sonra zamanla herşey düzeldi.

Herkes ayni istekte olmaz. Ayrica her evliligin dinamigide farkli:) kimi haftada 3 e az derken kimine ayda 1 yeterlidir.. bence bi kadin ne kadar yorulursa o kadar isteksiz oluyor.. erkekleride etkiledigini dusunuyorum bu durumun. Bunu esimdede kendimdede denedim test ettin onayladim:))Uykusuzluk bilmem ne cinsellik ilk yerde olmuyo yani..
Haftasonu ya da tatil günlerinde de mi olmuyor 2 ay uzun bir süre ben de yorgungen yapmam ama sizinki bahane gibi

Merhaba sorunu çözebildiniz mi benim eşimde de fazlaca isteksizlik var ne yapacağım bilmiyorum

Merhaba arkadaslar icimi biraz olsun dokmek istiyorum size

Esimle 1.5 yildir evliyiz evliligimizin ilk zamanlarindan bu yana cinsel problemleri vardi erken bosalma cinsel isteksizlik o zamanlar cinselligi tam olarak bilmedigim icin anlayamiyordum herkesin boyle saniyordum. Simdi ise 7 aylik hamileyim ve cinsellik bizim icin tamamen bitti ilk zamanlar haftada 1di sonra ayda 1e dustu hamileligimle birlikte tamamen bitti dudağımdan bile opmuyor. sorguluyorum surekli neden boyle diye hep birseyleri bahane ediyor ilk once burun ameliyatimi olayim hersey duzelecek dedi ameliyatini oldu hicbisey degismedi sonra cok yoruluyorum isten dolayi dedi isten cikarildi daha beter oldu simdi ise tekrar ise basladi bu defa hamilesin ben boyle yapamiyorum diyor cildiracagim kadinlik gururum yerler altinda artik en son urolojiye gitmesi icin agladim baski yaptim gitti ama ama yok degisen hicbir sey yok beni aldatmadigindan eminim ama bu problemi de cozemiyorum. Gitgide soguyorum ondan artik kucuk bi hareketi bile gozume batar oldu bazen nefret bile duyuyorum ondan :KK43:((

Henuz 22 yasindayim acaba benim mi cinsel istegim cok fazla

hijyenime bakımıma cok dikkat ediyorum oldukca etkileyici ic camasirlarimda var kilomda yok dis gorunus olarak nacizane guzel de gorurler beni ama Problem nedir hala cozemedim cok ama cok uzuluyorum kimseye derdimi anlatamiyorum siz bana yardim edin nolur :KK43:

X