vajinismus

Lokal anestezik sprey ve kayganlaştirici ile. Ben çok aşırı korkan biriyim denemeye bile korktum bu zamana kadar canım acıyacak diye. Sprey i aldıktan 1 .1.5 ay sonra denemeye karar verdim. Ve sonuca inanamadım hüngür hüngür ağladım 8 ay sonunda olduğu için.bunu mutlaka denemenizi öneririm.inanın ki olduğunun bile farkında olmuyorsunuz bırakin acıyı sızıyı.
Sprey gercekten uyusturuyo mu ? Adi ne :(

İlk sıkışta yapıyor bende de yaptı ama bi dakika içinde geçti. Ardından sıktıklarinda yanma falan olmuyor. İlkinde olup geçiyor.
birde ben hiç zevk almadım resmen uyuştu yani ıslanma bile olmadı özelden bana yazabilir msisiniz? kurtulmak istiyorum artık :(

6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorum :KK43: esimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum:KK43:

Merhaba canim,

Bende 2,5 senedir evliyim :) esimle severek evlendik.. 5 sene sonra.. bende yurtdisinda yasiyorum.. malesef bnde vajinismusla karsilasdim :/ ve esimle arastirmalar yaptik.. ve sonunda bize yardim edecek birini bulduk istanbulda.. gecen yaz esimle gittik psikologa.. inan ben kendi vücudumu tanimamism.. hic kendime dokunamiyordum bile.. ilk basda korkuyordum bende. Hergün ödevler aliyorduk.. ilk önce nefes alma verme.. ertesi gün vajina tanima dokunma.. esle birlikte.. diger günlerde ise parmak oyunlarina gecmisdik :) onu duydukdan snra kendi kendime dedmki bn bunu nasil yapicam.. basda imkansiz geliyordu düsünemiyordum bile :) ama gün gecdikce alisdm.. smdi düzenlo yapiyorm aparata gecdim bakalim insallah bundan sonrasida hallolur .. bnde kurtulmak istiyorum..

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah :)

Lokal anestezik sprey ve kayganlaştirici ile. Ben çok aşırı korkan biriyim denemeye bile korktum bu zamana kadar canım acıyacak diye. Sprey i aldıktan 1 .1.5 ay sonra denemeye karar verdim. Ve sonuca inanamadım hüngür hüngür ağladım 8 ay sonunda olduğu için.bunu mutlaka denemenizi öneririm.inanın ki olduğunun bile farkında olmuyorsunuz bırakin acıyı sızıyı.

O spreyle uyusmami oluyor

6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorum :KK43: esimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum:KK43:

canım çok geçmiş olsun ben bir hafta once hera kinik sayesinde tedavi oldum artık rahatça ilişkiye girebiliyoruz. mutlaka tedavi olmalısın ben artık çok mutluyum. :))))

1 hafta aparatlara yoğnlaştım ve başardım. İlk önce elimle tanımaya çalıştım organımı saatlerce aynada baktıım. Kulak çubuğuyla başladım 1.2.3. Aparat derken hepsi girdi. 6 soydu aparet ben kalınlaştırıp 8 boy yaptım. Hergün mutlaka yaptıım. Belimden altımı sanki bayılıyokuş gibi serbest bıraktım. Tv izledim sakız çiğnedim müzik dinledim. Yapmaden başından kalkmadım. Tabi bunu yapmam 1 senemi aldı çünkü hep erteledim. Kesinlikle yapamıyorum diye bırakmamalı. Kesin bende bi sorun var sanıyodum. Doktorlara gittiğimdi muayene olamıyodum elledikleri an çığlığı bazıyodum kaç doktor senin durumun ağır tedavi şart dedi ağlayarak çıktım hep doktorlardan ama pes etmedim zaten bişey soktğnda insanın kendine güveni geliyo. İsteyen olursa yakınndan ilgilenip yardımcı oluruum. Biz çok güçlüyüz bnu untmayın:KK28::KK36::KK36:
bana yardımcı olursan çok sevinirim canım aparatları nerden aldın nasıl uyguladın ve günde kaç kez yaptın sıklığı neydi ?

canım çok geçmiş olsun ben bir hafta once hera kinik sayesinde tedavi oldum artık rahatça ilişkiye girebiliyoruz. mutlaka tedavi olmalısın ben artık çok mutluyum. :))))
soruma cvp verirseniz çok mutlu olurum hera da pamak egzersizi yokmuş peki ne ile tedavi ediliyor aparat mı kullanıyor ?

oww inanmıyorum saat boyunca giridirip çıkardın mı :KK43:( ya ben 1 kere yapıp bırakıyorum ve canım çıkıyordu
Yok canım hemen sokamıyodum tabi bi yarım saat uğraşıyodum sonra içimde tutuyodum. Ama illa aparata gerek yok mumdan rimeldende yapabilirsin

Back