vajinismus

Yok canım hemen sokamıyodum tabi bi yarım saat uğraşıyodum sonra içimde tutuyodum. Ama illa aparata gerek yok mumdan rimeldende yapabilirsin
ben parmak egzersizi yapıyrum şuan 2 parmağı 2.boğuma kadar alabiliyorum bundan sora ne yapacağımı bilmiyorum

ben parmak egzersizi yapıyrum şuan 2 parmağı 2.boğuma kadar alabiliyorum bundan sora ne yapacağımı bilmiyorum
İşte en önemlisi o kısım. O kısımda iyice ıkıncaksın. Ama sana önerim dışardan bir aparatla çalışmak

alayım bari nerde satılıyor sen nerden almıştın ?

Canım benm aldığım yer çok pahalıydı amerikadan gelmişti pişman oldum tabi. Bu bakkal mumlarına peçete sarıp streçleyip bu şekilde yapabilirsin. İllede alcaksan sitenin ismini özelden yazarım

Canım benm aldığım yer çok pahalıydı amerikadan gelmişti pişman oldum tabi. Bu bakkal mumlarına peçete sarıp streçleyip bu şekilde yapabilirsin. İllede alcaksan sitenin ismini özelden yazarım
yazsana canım bi bakayım fiyatlarına

Nerden baslayacağım bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum benim kadar canı tatlı az insan bulunur ,herhalde ben bile yendiysem,hepiniz yenebilirsiniz .iki yıl boyunca hep kendi kendine geçeceğini düşündüm hiçbir şekilde parmak egzersizi falan yapamadım,sonra internetten dilatör seti spariş verdim,sipariş verirken bile kendime güvenim yoktu aslında bir iki kez denedim olmadı günlerim hep ağlamakla geçti sürekli kafamda bu vardı derken Birgün uyuşturucu spreyle bu dilatör setinin en küçük boyutunu denedim baya bir uğraştan sonra girdi çok mutlu oldum ama kafamda uyuşturucu sprey olmadan nasıl yaparım gibi sorular oluşmaya başladı,bu arada yoğunluktan bir iki hafta hiç egzersiz yapamadım sonraki denememe spreysiz bebe yağı ile denedim ve daha rahat yaptım çok şaşırdım ..aparatların boyu ve genişliği büyüdükçe ve siz alabildikçe güveniniz artıyor,istemsiz kasılmalar da kendiliğinden gidiyor..İnanın bana ,kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar rahat oluyor.püf nokta derin nefes alın nefesinizi verrken aparatı ittirin,aparatı geri çekmeyin kaldığı yerden tekrar nefes alın nefes verrken tekrar ittirin..bol bol dua edin ve besmele ile başlayın..tekrar diyorum ben yendiysem herkes yener ..sürekli forumagiremiyorum mesajlara cvp veremezsem kusura bakmayın

ozelden konussak olur muu

Merhaba,
Canım öncelikle geçmiş olsun, bende bunu uzun süre yaşamış biri olarak ne hissetiğini anlıyorum. Benim ki evlendikten sonra 3 yıldan biraz fazla sürdü, denemediğim şey kalmadı, olur gibi olup hep başa sardık, sonunda jinekoloğumun tavsiyesiyle bir cinsel terapiste gittim dediklerini harfiyen yaptık (eşimle beraber) çok şükür atlattım...şimdi düşününüyorumda keşke oyalanmadan bu baştan yapsaymışım. Çünkü sadece alıştırmalarla olmuyor terapi desteğide gerekiyor.,Yani terapist tekrarlanmaması için neden kaynaklandığını bulup onu çözüyor. Zaten sorun %99 psikolojik..

kızlar bende 6.5 aylık evliyim yaklaşık 3 ay bende bu sorunu yaşadım ama ben taa bekarken bile vajinismus olcağımı tahmin ediyordum burada okurdum kesin bende yaşıcam aşamıcam diye evlenmeden bile şartlamıştım kendimi resmen.keza dediğim gibide oldu ilk gece, ikinci gece,8. gece 20. gece derken günlerim hep ağlamaklı ve sürekli dua etmekle geçti. sağolsun eşim çok anlayışlıydı ve 15. günde beni doktora bile götürdü. doktor emla krem sakinleştirici kas gevşetici falan verdi bi umut oldu bana ama yok yok bi türlü olmuyor ne yaptıysak sanki kesinlikle delik yok gibi. her gün bu sitede bu konuyla ilgili sayfalarca yazılar okuyorum her okuduğumu deniyorum belki bi umut diye artık umudumuzu bile kesmiştik. ilaçlarda işe yaramadı sonra ben ilaçları kullanmayı bıraktım. kendimi şartladım dedimki BU GECE OLACAK! eğer öleceksem tamam öleceğim ama yine de olacak. inanınki dokundurtmuyordum bile. sonra kendimi olacağına inandırdım. ilk deneme de kadının üstte olması gerektiğine inanıyorum çünkü kontrol tamamen kadında oluyor. nefes ala vere ala vere azcık girdi ama bi nokta var ordan sonra duvar var gibi ilerlemiyor sanki. sonra durduk ama azda olsa girmişti ve çıkmasına izin vermedim bekledim derin nefes aldım sonra var gücümle kendimi kasmadan biraz daha ilerlemesine izin verdim. azcık daha girdi. eğerki vajinismussanız bir anda gireceğini ilahi bir gücün onu oraya sokacağını falan beklemeyin hiçbir şekilde biranda olmuyor. çünkü doktora da sorduğumda biranda olması lazım demişti. ama eşim bir anda iteceği zaman istemsiz kendimi geri çekiyordum sobaya elin değerde nasıl elini çekersin aynı onun gibi yani bi anda olma ihtimali yok yavaş yavaş ıkına ıkına derin nefes ala vere. delik yok yok derken zorlamayla girmiş oldu. zaten bir kere olursa acımadığını ve sonunda ölüm olmadığını anlıyorsunuz ve devamı geliyor. inanın tam o anda kadın olduğumu hissettim. kendimi yetersiz görmekten çıktım. o günden beride aklıma geldikçe bu dertten muzdarip olanlara hep dua ediyorum. inşallah başarırsınız kızlar :)

Bence sakın kliniklere para dökme canım. Ben de vajinismustum ve inan sunu diyorum ki ben yaptıysam herkes yapar. Ben evde kendim egzersiz ile yendim. Yeni evlenmiştim ve benim de eşim bana cok anlayışlı idi. Ama bi yandan da biliyordum ki bu anlayış belki cok uzun sürmeyecekti.... Ben eylülde evlendim 2016 da. Ekimde yendim ama , nişanlılık donemini sayarsak.... Baya uzun. Ertelemekten zaten büyüdü. Cok paralar verme bu işe karrlı ol ve egzersizlere basla derim sana. Bak ben yendim suan hamileyim:)

Kızlar bende 2 ay evvel yendim yardım isteyen varsa yardımcı olurum 1 haftada hallolcak bişey garanti veriyoruum
Nasıl nasıl nasıllllll egzersiz Yaptım diyeceksin biliyorum ama ben onu yapmaya da cesaret edemem ki nasıl olcak

Merhaba arkadaşlar evliliğimin 3.ayına girdim ama ilişkiye giremedik malesefben de böyle bir sıkıntı olacağı aklıma gelmezdi ilk gün olmayınca o gün bugün sizin yorumlarımızı okuyup durdum n sonunda üye oldum yardım istemek için.İki defa Jinekoloji gittim ikisi de sorun yok dedi hatta 2.si azarladı bu ne böyle filan diye..doktorlara da gidemez oldum artıkbiri vajinusmus değildin dedi (ama görünen o ki vajinismusum)diğeri muayene sırasında bana sormadan Çubuk soktu sonuna kadar girdi.O kısmın kapalı olmadığına inanıyorum ama nedense ilişki sırasında başı değer değmez acı çekiyorum eşimin morali bozuluyor bırakıyor.Benden teklif gelmedikçe yanaşmıyor ısrarcı olmuyor.Hatta o hayalkırıklığıjı yaşamaktansa ilişki hiç Olmasın razıyım diyor burdan okuduklarımı paylaşıyorum şöyle mi yapsam bunu mu sordum of diyor bunların hepsi boş ne var sokacaksın girecek ne çok büyüttün kendi Başıma kaldım.çok mutsuzum o aparatları sokamam gibi geliyor yardım lütfen kızlar

Tebrik ederim darısı Başıma egzersiz yapmadan yenen birine Şahit olmak gerçekten moral oldu çünkü egzersiz olayı çok zor geliyo hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…