vajinismus

Sprey gercekten uyusturuyo mu ? Adi ne

İlk sıkışta yapıyor bende de yaptı ama bi dakika içinde geçti. Ardından sıktıklarinda yanma falan olmuyor. İlkinde olup geçiyor.
birde ben hiç zevk almadım resmen uyuştu yani ıslanma bile olmadı özelden bana yazabilir msisiniz? kurtulmak istiyorum artık

Merhaba canim,

Bende 2,5 senedir evliyim :) esimle severek evlendik.. 5 sene sonra.. bende yurtdisinda yasiyorum.. malesef bnde vajinismusla karsilasdim :/ ve esimle arastirmalar yaptik.. ve sonunda bize yardim edecek birini bulduk istanbulda.. gecen yaz esimle gittik psikologa.. inan ben kendi vücudumu tanimamism.. hic kendime dokunamiyordum bile.. ilk basda korkuyordum bende. Hergün ödevler aliyorduk.. ilk önce nefes alma verme.. ertesi gün vajina tanima dokunma.. esle birlikte.. diger günlerde ise parmak oyunlarina gecmisdik :) onu duydukdan snra kendi kendime dedmki bn bunu nasil yapicam.. basda imkansiz geliyordu düsünemiyordum bile :) ama gün gecdikce alisdm.. smdi düzenlo yapiyorm aparata gecdim bakalim insallah bundan sonrasida hallolur .. bnde kurtulmak istiyorum..

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah :)

O spreyle uyusmami oluyor

canım çok geçmiş olsun ben bir hafta once hera kinik sayesinde tedavi oldum artık rahatça ilişkiye girebiliyoruz. mutlaka tedavi olmalısın ben artık çok mutluyum. :))))

bana yardımcı olursan çok sevinirim canım aparatları nerden aldın nasıl uyguladın ve günde kaç kez yaptın sıklığı neydi ?

canım çok geçmiş olsun ben bir hafta once hera kinik sayesinde tedavi oldum artık rahatça ilişkiye girebiliyoruz. mutlaka tedavi olmalısın ben artık çok mutluyum. :))))
soruma cvp verirseniz çok mutlu olurum hera da pamak egzersizi yokmuş peki ne ile tedavi ediliyor aparat mı kullanıyor ?

bana yardımcı olursan çok sevinirim canım aparatları nerden aldın nasıl uyguladın ve günde kaç kez yaptın sıklığı neydi ?
Canım googlea dilatör seti yaz çıkıyo zaten. Günde en az 1 saat çalıştım

oww inanmıyorum saat boyunca giridirip çıkardın mı ( ya ben 1 kere yapıp bırakıyorum ve canım çıkıyordu
Yok canım hemen sokamıyodum tabi bi yarım saat uğraşıyodum sonra içimde tutuyodum. Ama illa aparata gerek yok mumdan rimeldende yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…