Sprey gercekten uyusturuyo mu ? Adi neLokal anestezik sprey ve kayganlaştirici ile. Ben çok aşırı korkan biriyim denemeye bile korktum bu zamana kadar canım acıyacak diye. Sprey i aldıktan 1 .1.5 ay sonra denemeye karar verdim. Ve sonuca inanamadım hüngür hüngür ağladım 8 ay sonunda olduğu için.bunu mutlaka denemenizi öneririm.inanın ki olduğunun bile farkında olmuyorsunuz bırakin acıyı sızıyı.
Evet gerçekten hiçbirşey hissetmiyorsunuz tamamen uyuşturuyor. Wemcaine pumpSprey gercekten uyusturuyo mu ? Adi ne
o bende yanma yaptıEvet gerçekten hiçbirşey hissetmiyorsunuz tamamen uyuşturuyor. Wemcaine pump
İlk sıkışta yapıyor bende de yaptı ama bi dakika içinde geçti. Ardından sıktıklarinda yanma falan olmuyor. İlkinde olup geçiyor.o bende yanma yaptı
birde ben hiç zevk almadım resmen uyuştu yani ıslanma bile olmadı özelden bana yazabilir msisiniz? kurtulmak istiyorum artıkİlk sıkışta yapıyor bende de yaptı ama bi dakika içinde geçti. Ardından sıktıklarinda yanma falan olmuyor. İlkinde olup geçiyor.
Ben yardım istiyorummmm.bana yazar misin ne yapmam gerek?2 yıllık evliyimKızlar bende 2 ay evvel yendim yardım isteyen varsa yardımcı olurum 1 haftada hallolcak bişey garanti veriyoruum
Lutfeeeennn bana da yardım eder misiniz.2 yıllık evliyim artık çok yıldım. Lütfen yardım edin bana daaaacanım sana özelden mesaj attım
Canım öyle çok özel birşey yapmadım yaptığım tek şey aparatlarla egzersiz Ve asla erteleme yoksa zaman çabucak geçiyoleydii18 canim bizede söylermisin ne uyguladigini
6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorumesimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum
Lokal anestezik sprey ve kayganlaştirici ile. Ben çok aşırı korkan biriyim denemeye bile korktum bu zamana kadar canım acıyacak diye. Sprey i aldıktan 1 .1.5 ay sonra denemeye karar verdim. Ve sonuca inanamadım hüngür hüngür ağladım 8 ay sonunda olduğu için.bunu mutlaka denemenizi öneririm.inanın ki olduğunun bile farkında olmuyorsunuz bırakin acıyı sızıyı.
Evet uyuşuyorO spreyle uyusmami oluyor
Evet uyuşuyor
6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorumesimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum
bana yardımcı olursan çok sevinirim canım aparatları nerden aldın nasıl uyguladın ve günde kaç kez yaptın sıklığı neydi ?1 hafta aparatlara yoğnlaştım ve başardım. İlk önce elimle tanımaya çalıştım organımı saatlerce aynada baktıım. Kulak çubuğuyla başladım 1.2.3. Aparat derken hepsi girdi. 6 soydu aparet ben kalınlaştırıp 8 boy yaptım. Hergün mutlaka yaptıım. Belimden altımı sanki bayılıyokuş gibi serbest bıraktım. Tv izledim sakız çiğnedim müzik dinledim. Yapmaden başından kalkmadım. Tabi bunu yapmam 1 senemi aldı çünkü hep erteledim. Kesinlikle yapamıyorum diye bırakmamalı. Kesin bende bi sorun var sanıyodum. Doktorlara gittiğimdi muayene olamıyodum elledikleri an çığlığı bazıyodum kaç doktor senin durumun ağır tedavi şart dedi ağlayarak çıktım hep doktorlardan ama pes etmedim zaten bişey soktğnda insanın kendine güveni geliyo. İsteyen olursa yakınndan ilgilenip yardımcı oluruum. Biz çok güçlüyüz bnu untmayın
soruma cvp verirseniz çok mutlu olurum hera da pamak egzersizi yokmuş peki ne ile tedavi ediliyor aparat mı kullanıyor ?canım çok geçmiş olsun ben bir hafta once hera kinik sayesinde tedavi oldum artık rahatça ilişkiye girebiliyoruz. mutlaka tedavi olmalısın ben artık çok mutluyum. :))))
Canım googlea dilatör seti yaz çıkıyo zaten. Günde en az 1 saat çalıştımbana yardımcı olursan çok sevinirim canım aparatları nerden aldın nasıl uyguladın ve günde kaç kez yaptın sıklığı neydi ?
oww inanmıyorum saat boyunca giridirip çıkardın mıCanım googlea dilatör seti yaz çıkıyo zaten. Günde en az 1 saat çalıştım
Yok canım hemen sokamıyodum tabi bi yarım saat uğraşıyodum sonra içimde tutuyodum. Ama illa aparata gerek yok mumdan rimeldende yapabilirsinoww inanmıyorum saat boyunca giridirip çıkardın mı( ya ben 1 kere yapıp bırakıyorum ve canım çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?