Canım bu problemi yenebilmen için önce çok kararlı olman gerekiyor. Karamsar değil, cesaretli olman gerekiyor. Hep üzerine gitmen gerekiyor. 1-2 denemede yapamıyorum diye bırakmayıp defalarca yapamasan da inatla savaşman gerekiyor. Ben tam 2 yıl bu kâbusla yaşadım. Bende yenemem asla diyordum. Sana tavsiyem erteleme sakın. Zaman geçtikçe psikolojin daha çok bozuluyor. Bu vajinismus denen illetin tedavisi var böyle düşün. Çaresiz bir hastalık değil. Fakat bir yerden başlaman gerekiyor. Kendi başına yenen arkadaşlarda var, tedavi olup yenenler de... Benim korkularımda senin gibi çok fazlaydı. Kendi başıma cesaret edemedim ve terapist desteğiyle yendim çok şükür. Kendini en iyi sen bilirsin. Biran önce bir karar ver o yolda ilerle... yarım bırakma sakın. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Çok üzülüyorum, kendi çaresizliğim geliyor aklıma. Sende yeneceksin moralini yüksek tut.Korkularim asiri yogun son care yine terapist sanirim
Kendi basima yenmek istiyorum aslinda ama nasilCanım bu problemi yenebilmen için önce çok kararlı olman gerekiyor. Karamsar değil, cesaretli olman gerekiyor. Hep üzerine gitmen gerekiyor. 1-2 denemede yapamıyorum diye bırakmayıp defalarca yapamasan da inatla savaşman gerekiyor. Ben tam 2 yıl bu kâbusla yaşadım. Bende yenemem asla diyordum. Sana tavsiyem erteleme sakın. Zaman geçtikçe psikolojin daha çok bozuluyor. Bu vajinismus denen illetin tedavisi var böyle düşün. Çaresiz bir hastalık değil. Fakat bir yerden başlaman gerekiyor. Kendi başına yenen arkadaşlarda var, tedavi olup yenenler de... Benim korkularımda senin gibi çok fazlaydı. Kendi başıma cesaret edemedim ve terapist desteğiyle yendim çok şükür. Kendini en iyi sen bilirsin. Biran önce bir karar ver o yolda ilerle... yarım bırakma sakın. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Çok üzülüyorum, kendi çaresizliğim geliyor aklıma. Sende yeneceksin moralini yüksek tut.
canım sana özelden mesaj attımKendi basima yenmek istiyorum aslinda ama nasilsen yardimci olamazmisin terapistin uzerinde uyguladiklarini bana anlatsan olmaz mi
Canım ilk önce egzersizle başlaman gerekiyor. Nefes ve Kegel egzersizleri... 1-2 hafta bu egzersizlere çalış çünkü senin korkuların çok yoğun.Kendi basima yenmek istiyorum aslinda ama nasilsen yardimci olamazmisin terapistin uzerinde uyguladiklarini bana anlatsan olmaz mi
Özelden yazdım canım.Kendi basima yenmek istiyorum aslinda ama nasilsen yardimci olamazmisin terapistin uzerinde uyguladiklarini bana anlatsan olmaz mi
Cnm kesinlikle yardım almalısın. Boşuna vakit kaybetme derimmBi kere gittim anlatti biseyler korkacak bisey yok dedi vajina yapisini anlatti bi deneyin tekrar olmazsa seanslara baslicaz dedi kolay geldi yapabilirim dedim ve yine yapamadim ve tekrar gitmedim tedavi icin uzerinden 2 ay gecti hergun ne var onda yapcam diyorum hergun aglamakla sonuclaniyo
en kısa sürede bir uzmandan yardım almalısın.bazıları kolay bir şekilde atlatıyor ama ben tüm çabalarıma rağmen 13 ay bununla uğraştım.sonunda internetten araştırıp bulduğum bir uzman kurumla iletişime geçtim.iki günde halloldu.keşke hiç beklemeseydim dedim.süleyman eserdağ ve ekibi bu iş için kurtarıcı adres.birkaç şehirde klinikleri var.şiddetle tavsiye ederim6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorumesimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum
bir de öncesinde psikoloğa gittim ama devam ettiremedim parmak egzersizleri filan vermişti ama çok yavaş ilerlediği için umutsuzluğa sevk ediyordu.en kısa sürede bir uzmandan yardım almalısın.bazıları kolay bir şekilde atlatıyor ama ben tüm çabalarıma rağmen 13 ay bununla uğraştım.sonunda internetten araştırıp bulduğum bir uzman kurumla iletişime geçtim.iki günde halloldu.keşke hiç beklemeseydim dedim.süleyman eserdağ ve ekibi bu iş için kurtarıcı adres.birkaç şehirde klinikleri var.şiddetle tavsiye ederim
O sprey in adı nedir acaba heyecam yaptım gerçekten wemcai bumuydu yanls yazms olablr kusura bakmayn ama nunu ben bulamıyorum eger buysaHayır hiç egzersiz yapmadım egzersiz fikri bile beni korkutmaya yetiyordu. Sprey in aparati var onunla içeri doğru sıkabilirsiniz..uzun ince lolipop un çubuğu gibi.benzetme için kusura bakmayin.sonuna kadar girdirmeye bile gerek yok sadece ucunu girdirip birkaç defa sıkmak yeterli oluyor 5 dakika sonra uyusuyor.bu sprey mukoza da etkili olduğu için hiç bilmiyorsunuz bile. Stresten dolayı kuruluk olduğu için de kayganlastirici kullandım.tam bir ilişki yaşadım diyebilirim.eşimin oldu dediğine bile inanmadım kanı görünce anladım ki olmuş.acidan çok korkan ben 1 gram bile birşey hissetmedim.
En azından bu içimi rahay etti bu sprey ile yenen cok sanirim emla krem aldim bo işe faydası yok spreyi bi eczaneye sorduk gexmrk lazim demekki tüm eczaneleri alkah razi olsun inşallah en kisa zamanda hamile olursunEvet wemcaine pump. Bununla yendim bende.Ben bu şekilde olacağına çok inanmıştım ama bi türlü denemeye bile karar verememiştim olmayacak diye.Gerçekten oldu inanmak yeterli ve kararli olun lütfen. Eczanelerde var.yine başka bi lokal anestezik sprey varsa gittiğiniz yerde onu alabilirsiniz. Yada çevredeki eczaneleri gezin.Yada getirtmelerini rica edin.
Güzel haberlerinizi duymak mutlu eder.Ama ertelememek önemli.Allah razi olsun deniycem inşallah olur
o sprey bende var kullandım ama yanma yaptı bende acaba kullanmayı mı beceremedimGüzel haberlerinizi duymak mutlu eder.Ama ertelememek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?