Canım benim sen neyi başardıgının farkında değilsin.. kulak çöpü diye küçümsediğin şeyi ben hiç sokamadım.. ama eşin böyle ani şeyler yapmasın güvensizlik oluyor böyle durumlarda kontrolün sende olduğunu bilmek ve esin sen izin vermediğini sürece bişey yapmiycagini bilmek rahatlatıyor insanı... zaten sen vajinusmusu yenmissin farkinda degilsin.. başarı hikayeni yazMana ramak kalmış.. zaten ilk birleşme olmuş doktorluk bi durumun bile yok bak bısey girmiş zaten Penis ve kulak çöpü.. demek ki orası gayet açık biryermiş.. bence hemen eczaneden bir kayganlaştırıci al ve bu işi hallet...ben 4.5 sene uğraştım ne parmak ne çöp ne bişey alabildim Dr. Ulusoy sayesinde yendim oraya bişey girince ölmüyoruz bak sağlamım ve yazıyorum :)Bende buraya basari öyküsü yazip insanlar rahatlatmayi o kdar istiyirm ki ama once kendimin bu problemi asmasi lazim..ben evleneli 4 ayi yeni geçti. Bende bu sorunla karsi karsiyaym ama bende şöyle bir sans var evliliigimin 2, ayında ilk birleşme gerçekleşti. Sonra daha yapamamdm tekrar.2 hafta önce kadar doktora gittim o da pek rahatlatmdi beni korkularii tatmin etmedi yani.randevu sureleru cok uzun 10 gunde bir randevj veriyor. Daha gitmek istemyrm.kendim evde yenmek istiyorum bu hastaligi.doktor daha bize parmak egzersizi vermemişti. Ama böyle bir egzersizden bahsetmisti.ben asla yapamayacgmi syledim esime.esim de olayi biraz yanlis anlams cinsel bolgeme rahatlamam icin egzersiz yaparken ansizin parmagini soktu kendince öyle asacagimi düşünerek delii yaa ☺ neyseki hic acimadi.demem o ki benim.birlesmem gerceklesti bi kez.bi kez de esim parmagini soktu.simdi egseriszzle yenmek istyrm bunu. Ama oraya biseyin girebilecegini hâlâ aklima inandiramyrm benim problemim bu.dün bebe yagi ile kulak çöpünü sokmayi denesdm.herkes parmak sokuyo benim kürdan gibi bisey o kdar vahin durum yani ☺birinciyi zar zor soktum sonra büyük bir is basarms gibi sevinerek iki kulak çöpü soktum sonra yattm ☺ bugün de 3 tane sokmaya calscam .ben bayaa yavaştan aliyorm durumu kendimi motive ederek ilerlemek istyrm .ama sorun su ki ben kalin bisey sokamam oraua asla.nasil giriyo acimiyo mu gerçekten.yoksa cok.aci ki oluyor bana bi akil verin masl kalin biseh girebikir ki oraya
parmak egzersizi dışında aparatlar yapıyorum bikaç gündür penis boyutuna yakın nerdeyse oluyor acı vermiyor biraz yanma oluyor sadece.. cesaretimi nasıl toplucam bilemedimParmak egzersizi yaptıysan helal olsun sana sen işi bitirmişsin haberin yok hiç düşünme direk denemelisin...
Arkadaslar ozelden yardimci olurum bnde yeni yenmis birisi olarak
Ben ozelden msj atmayi bilmiyorum yeni uyeyim. 10gunluk evliyim daha hic beraber olamadik. Ilk iliskimde asiri basinc dayanilmaz bi aci yanma hissettim kanama olmadi zaten p..s basi bile girmedi. Sonrasinda balayina gittik 3gun denedik sadece p...s basi girdi ama yine ayni kasilmalar sonucu beraber olamadik hatta korkudan acidan agladim bile. Geciktirici kullaniyodum biraktim 3. Denemenin sabahi kanamam oldu adet oldum sandim ama sadece yarim gun bi kanama oldu normalde 5 6 gun suruyor adetim baskada olmadi. Tabi biz 5 gun denemedik hastayimdir diye. Sonra evimize donduk 2 gundur deniyoruz kendimi kasmamaya calistigimda p..s basindan biraz fazlasi girdi yine kasildim daha fazlasini alamadim. Acimasa kendimi kasmadan devam edecem ama biraz ilerleyince aci hissediyorum. Bakirelik duruyor gibi. Baktigimda zedelenmis gibi gozukuyor. Bana yardimci olur musun? Tek parmak denedim sonuna kadar giriyor daha 2 parmak denemedim. Aparat olarakda ne kullanacagimi bilmiyorum. 2mizde tecrubesiziz zaten.Arkadaslar ozelden yardimci olurum bnde yeni yenmis birisi olarak
Ben ozelden msj atmayi bilmiyorum yeni uyeyim. 10gunluk evliyim daha hic beraber olamadik. Ilk iliskimde asiri basinc dayanilmaz bi aci yanma hissettim kanama olmadi zaten p..s basi bile girmedi. Sonrasinda balayina gittik 3gun denedik sadece p...s basi girdi ama yine ayni kasilmalar sonucu beraber olamadik hatta korkudan acidan agladim bile. Geciktirici kullaniyodum biraktim 3. Denemenin sabahi kanamam oldu adet oldum sandim ama sadece yarim gun bi kanama oldu normalde 5 6 gun suruyor adetim baskada olmadi. Tabi biz 5 gun denemedik hastayimdir diye. Sonra evimize donduk 2 gundur deniyoruz kendimi kasmamaya calistigimda p..s basindan biraz fazlasi girdi yine kasildim daha fazlasini alamadim. Acimasa kendimi kasmadan devam edecem ama biraz ilerleyince aci hissediyorum. Bakirelik duruyor gibi. Baktigimda zedelenmis gibi gozukuyor. Bana yardimci olur musun? Tek parmak denedim sonuna kadar giriyor daha 2 parmak denemedim. Aparat olarakda ne kullanacagimi bilmiyorum. 2mizde tecrubesiziz zaten.
Ben sex shopdan alisveris yapamam ama ona benzer bisey ne alabilirim carsidanSelam aparatlar icin "vaginismus kit" olarak amazon'dan ve benzeri sitelerden bakin. Ya da internetten sex shoplardan penis buyuklugundeki aletlerle deneme yapin, kaydirici kullanin. Bunun ayibi yok, bu isi geciktirmeden halledin ki uzulmeyin. Merak etmeyin bugunleri atlaticaksinuz. Sevgiler
Bende de aynı sorun tahta kaşık arkası ile deneyin sarın sarmalayin.yada iki adet beyaz mumu sarın onla deneyin.Ben sex shopdan alisveris yapamam ama ona benzer bisey ne alabilirim carsidan
Ben yeneli cok oldu canm insallah sizlerde yenersiniz. Bu arada ne aparat kullandim ne parmak. Kendim istedim esimle kasilmadan yaptigimda oldu.Bende de aynı sorun tahta kaşık arkası ile deneyin sarın sarmalayin.yada iki adet beyaz mumu sarın onla deneyin.
Aslında bende p...Alıyorum ucunu ama bir duvar var sanki ileri gitmiyor orda kaslarim kasılıyor yanma da oluyor artık enfeksiyon mu var nedir anlamadım.kulak copude denedim tahta kasik da onlar giriyorBen yeneli cok oldu canm insallah sizlerde yenersiniz. Bu arada ne aparat kullandim ne parmak. Kendim istedim esimle kasilmadan yaptigimda oldu.
Ilk bas bende duvar var diyodum yaniyodu ama meger du var flan yokmus kendini rahatlatamadigin icin vajina kapatiyor kendini o yuzden girmiyor. Ben hala baska bsy sokamiorum ama esimle sorun olmuyor. Çok yavas hareket ederek esinin orayi alistirarak ilerlemesi lazim. Arada bir durcak sen derin nefes alip bacaklarini acip cisin varmis gibi hissetmen kendini salman lazim o arada esin ilerlemesi lazim. 1 kere girdimi zaten bdha kasilsanda giriyo esin sorun olmuyoAslında bende p...Alıyorum ucunu ama bir duvar var sanki ileri gitmiyor orda kaslarim kasılıyor yanma da oluyor artık enfeksiyon mu var nedir anlamadım.kulak copude denedim tahta kasik da onlar giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?