vajinismus

Canım benim sen neyi başardıgının farkında değilsin.. kulak çöpü diye küçümsediğin şeyi ben hiç sokamadım.. ama eşin böyle ani şeyler yapmasın güvensizlik oluyor böyle durumlarda kontrolün sende olduğunu bilmek ve esin sen izin vermediğini sürece bişey yapmiycagini bilmek rahatlatıyor insanı... zaten sen vajinusmusu yenmissin farkinda degilsin.. başarı hikayeni yazMana ramak kalmış.. zaten ilk birleşme olmuş doktorluk bi durumun bile yok bak bısey girmiş zaten Penis ve kulak çöpü.. demek ki orası gayet açık biryermiş.. bence hemen eczaneden bir kayganlaştırıci al ve bu işi hallet...ben 4.5 sene uğraştım ne parmak ne çöp ne bişey alabildim Dr. Ulusoy sayesinde yendim oraya bişey girince ölmüyoruz bak sağlamım ve yazıyorum :)

Arkadaşlar psikiyatri deneyip ben parmak tedavisi olamam diyenler size burdan birkez daha sesleniyorum ne yapın ne edin bu iş ile uğraşan bir klinik bulun ve mutluluk içinde evinize dönün... 5 bin TL yi çıkarın gözden size değer diyorum. . Vajinismusu yenen arkadaşların yorumlarını okuyun hepsi size yalvariyor resmen ERTELEMEYİN boşuna erteleyip kendinizi helak etmeyin....ben ankarada ki süleyman beyi ve kusadasindaki Dr. Ulusoyu öneriyorum ben mesela Dr. Ulusoy ile yendim.. aslında ikisininde tekniği aynı sanırsam Ulusoy extra hipnoterapi yöntemi kullanıyor... adam benim kasdıģım sağ baçağıma resmen telkin verdi ve ben o bacağı kasamadım istesemde

Parmak egzersizi yaptıysan helal olsun sana sen işi bitirmişsin haberin yok hiç düşünme direk denemelisin...
parmak egzersizi dışında aparatlar yapıyorum bikaç gündür penis boyutuna yakın nerdeyse oluyor acı vermiyor biraz yanma oluyor sadece.. cesaretimi nasıl toplucam bilemedim

Arkadaslar ozelden yardimci olurum bnde yeni yenmis birisi olarak

Ben ozelden msj atmayi bilmiyorum yeni uyeyim. 10gunluk evliyim daha hic beraber olamadik. Ilk iliskimde asiri basinc dayanilmaz bi aci yanma hissettim kanama olmadi zaten p..s basi bile girmedi. Sonrasinda balayina gittik 3gun denedik sadece p...s basi girdi ama yine ayni kasilmalar sonucu beraber olamadik hatta korkudan acidan agladim bile. Geciktirici kullaniyodum biraktim 3. Denemenin sabahi kanamam oldu adet oldum sandim ama sadece yarim gun bi kanama oldu normalde 5 6 gun suruyor adetim baskada olmadi. Tabi biz 5 gun denemedik hastayimdir diye. Sonra evimize donduk 2 gundur deniyoruz kendimi kasmamaya calistigimda p..s basindan biraz fazlasi girdi yine kasildim daha fazlasini alamadim. Acimasa kendimi kasmadan devam edecem ama biraz ilerleyince aci hissediyorum. Bakirelik duruyor gibi. Baktigimda zedelenmis gibi gozukuyor. Bana yardimci olur musun? Tek parmak denedim sonuna kadar giriyor daha 2 parmak denemedim. Aparat olarakda ne kullanacagimi bilmiyorum. 2mizde tecrubesiziz zaten.

Selam aparatlar icin "vaginismus kit" olarak amazon'dan ve benzeri sitelerden bakin. Ya da internetten sex shoplardan penis buyuklugundeki aletlerle deneme yapin, kaydirici kullanin. Bunun ayibi yok, bu isi geciktirmeden halledin ki uzulmeyin. Merak etmeyin bugunleri atlaticaksinuz. Sevgiler

Ben sex shopdan alisveris yapamam ama ona benzer bisey ne alabilirim carsidan

Ben yeneli cok oldu canm insallah sizlerde yenersiniz. Bu arada ne aparat kullandim ne parmak. Kendim istedim esimle kasilmadan yaptigimda oldu.
Aslında bende p...Alıyorum ucunu ama bir duvar var sanki ileri gitmiyor orda kaslarim kasılıyor yanma da oluyor artık enfeksiyon mu var nedir anlamadım.kulak copude denedim tahta kasik da onlar giriyor

Aslında bende p...Alıyorum ucunu ama bir duvar var sanki ileri gitmiyor orda kaslarim kasılıyor yanma da oluyor artık enfeksiyon mu var nedir anlamadım.kulak copude denedim tahta kasik da onlar giriyor
Ilk bas bende duvar var diyodum yaniyodu ama meger du var flan yokmus kendini rahatlatamadigin icin vajina kapatiyor kendini o yuzden girmiyor. Ben hala baska bsy sokamiorum ama esimle sorun olmuyor. Çok yavas hareket ederek esinin orayi alistirarak ilerlemesi lazim. Arada bir durcak sen derin nefes alip bacaklarini acip cisin varmis gibi hissetmen kendini salman lazim o arada esin ilerlemesi lazim. 1 kere girdimi zaten bdha kasilsanda giriyo esin sorun olmuyo

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?
Vajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor.

Diğer videolarımız için tıkla!
Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

Merhaba arkadaşlar, 3.5 yıllık evliyim. Vajinismusu yenmek icin birçok tedavi denedim; ancak sonuç hep hüsrandı. Sonunda bu sitedeki tavsiyeler üzerine gectigimiz cuma günü esimle Dr Murat Ulusoy'a gitmeye karar verdik. Mucize gibi vajinismusu yendim. Doktoruma ne kadar tesekkur etsem az. Duygularimi tarif etmem imkansiz. Kesinlikle ertelemeyin, umutsuzluğa kapılmayın. Henüz bu sorunu atlatamamis birileri varsa bilin ki sizi çok iyi anlıyorum. Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…