Vajinismus

Ben de tam @benneyanginlargordum ile ayni seyi yazacaktim. 2 sene boyunca bunu asmak icin hicbir sey yapmamissiniz ve doktora gitmeye bile cesaret edemediginizi soyluyorsunuz. O zaman neden evlendiniz? Esinize bunu yasatmaya hakkiniz var mi sizce?
Bunu yargılamak sana düşmedi bidaha yorum yapma

Bunu yargılamak sana düşmedi bidaha yorum yapma
Bir kere, siz bana 1. Tekil sahis kipiyle hitap edemezsiniz. Neden? Cunku ben oyle yapmiyorum. İkincisi, hosunuza gitmiyorsa yorumum beni gozardi edebilirsiniz, bir daha yorum yapma ne demek? Kac yasindasiniz siz? 3 falan mi? Az daha sinirlenirseniz topumu alip kesmekle falan tehdit edeceksiniz diye bekliyorum da

Ben de tam @benneyanginlargordum ile ayni seyi yazacaktim. 2 sene boyunca bunu asmak icin hicbir sey yapmamissiniz ve doktora gitmeye bile cesaret edemediginizi soyluyorsunuz. O zaman neden evlendiniz? Esinize bunu yasatmaya hakkiniz var mi sizce?
Tam da bunu yazacaktım. İki yıl boyunca eşine yaşattığı duruma şaşırdım. Bu durum kolay değil gerçekten ve doktora gidilmesi lazım. Profesyonel yardımla geçecek bir durumu askıya almak...

Kl
Kusura bakmayın ama 2 yıl çok çok fazla uzun nasıl doktora gitmezsınız? Gerçekten eşinize bunu yaşatmış olmaya hakkınız yok. Zıra evlılıkte cınsellık en önemli şey
Öncelikle güzel üslubunuza teşekkür ederim haklısınız kegel yapıyorum şu sıra biraz olsun ilerleme var

Kl

Öncelikle güzel üslubunuza teşekkür ederim haklısınız kegel yapıyorum şu sıra biraz olsun ilerleme var
Hayır dırek doktora gıdın en başta ılk aylar gıtseydınız şu an bu kadar korkunuz artmayacaktı. Doktora gitmeye mi çevreden çekiniyorsunuz? Bu utanılcak bir şey değil ki söylemezsınız kimi ne ilgilendirir

Ah zemheri sanırım bu illeti yaşamadın .İyiki de yaşamadın ama öyle konuşmakla olmuyor işte çok farklı bir durum
Bu da belki biraz cesaret verir diye yazdım. Doktora gidin. Kabul etmesek, duymaktan hoşlanmasak da toplumumuzda evlilik cinselliği özgürce yaşamak için var olan bir kurum. Bu sorun aşılmak zorunda. Bu platformada uzun zaman sonra vajinismusu aşıp sonra evliliği çatırdayan insanların yazdıklarıyla dolu, eşini seven, evliliğine değer veren insanlar bu sorunu hızlıca çözmeli. Siz de kendiniz aşamıyorsanız yardım almalısınız.

Aynı durum bende de var ama daha yeni evli sayılırım ben eşiniz nasıl anlayışlı davranıyor mu ?
Allah ondan razı olsun var ya gerçekten çok anlayışlıymış bu konuda bu kadarını beklemiyordum afedersiniz sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyorduk ve bir kere söylenmedi olacak dedi merak etme dedi ben sürekli günden güne günden güne attım baktım sonu yok ve kendimi eksik hissediyordum İnan bana sadece 10 saniye dayan lütfen bak ben yaptım diyorum ben yaptımsa herkes yapar ve oldu dedi inanamadım hiç acı olmadı diyemem oldu ama asla öyle büyük acı değil sonrası aşırı mutluluk

Keşke bu mutluluğu bende yaşasam buna çok ihtiyacım var

Keşke bu mutluluğu bende yaşasam buna olacak
Keşke bu mutluluğu bende yaşasam buna çok ihtiyacım var
Çok klasik ve sinir bozucu bir söz ama inan bu muymuş diyeceksiniz lütfen buradaki yazılanları okuyun sıcak bir duş sonra jel krem farketmez ama önce kafandan sil bu rahatsızlığı o gün oraya yine olmucak diye girme akışına bırak ve olacak inanın

Nefes alıp ver emin ol nefes alıp verince beynin dikkatini oraya vercek saniyelik bi acı zaten beynin unutcak onu

Önce bir kadın doğum uzmanına muayene olun .çünkü biz vajinamızın kapalı olduğunu veya dar olduğunu bu yüzden girmediğini düşünüyoruz ama değil bunu bir uzmandan duymak sizi rahatlatacaktır. Ardından bir dilatör set alın ve forumlarda yazılanlar doğrultusunda egzersiz yapın. Sonra sizde aaa bu muydu diyenlerden olacaksınız. Ne kadar üstüne giderseniz o kadar kısa sürede yenersiniz unutmayın.

İyi ki doktora gidip paramı çöpe atmamışım diyorum bence. vajinaya bi kısmını alabiliyorsun devamı gelir ama penisle çalışmak zor oluyor o yüzden dilatör seti sipariş et birde bebe yağı al kendine seni bi konuya etiketlicem onu da aç oku orda çok güzel yönlendiriyor seni korkma başarabilirsin yapabilirsin her zaman kendine güven ben dilatörle 1 gün çalıştım ertesi gün oldu da bitti valla Darısı sana tüm hastalara

Canım çok teşekkür ediyorum moral ve önerin için

Krem uyuşturuyor mu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…