Bunu yargılamak sana düşmedi bidaha yorum yapmaBen de tam @benneyanginlargordum ile ayni seyi yazacaktim. 2 sene boyunca bunu asmak icin hicbir sey yapmamissiniz ve doktora gitmeye bile cesaret edemediginizi soyluyorsunuz. O zaman neden evlendiniz? Esinize bunu yasatmaya hakkiniz var mi sizce?
Ben de tam @benneyanginlargordum ile ayni seyi yazacaktim. 2 sene boyunca bunu asmak icin hicbir sey yapmamissiniz ve doktora gitmeye bile cesaret edemediginizi soyluyorsunuz. O zaman neden evlendiniz? Esinize bunu yasatmaya hakkiniz var mi sizce?
Bir kere, siz bana 1. Tekil sahis kipiyle hitap edemezsiniz. Neden? Cunku ben oyle yapmiyorum. İkincisi, hosunuza gitmiyorsa yorumum beni gozardi edebilirsiniz, bir daha yorum yapma ne demek? Kac yasindasiniz siz? 3 falan mi? Az daha sinirlenirseniz topumu alip kesmekle falan tehdit edeceksiniz diye bekliyorum daBunu yargılamak sana düşmedi bidaha yorum yapma
Tam da bunu yazacaktım. İki yıl boyunca eşine yaşattığı duruma şaşırdım. Bu durum kolay değil gerçekten ve doktora gidilmesi lazım. Profesyonel yardımla geçecek bir durumu askıya almak...Ben de tam @benneyanginlargordum ile ayni seyi yazacaktim. 2 sene boyunca bunu asmak icin hicbir sey yapmamissiniz ve doktora gitmeye bile cesaret edemediginizi soyluyorsunuz. O zaman neden evlendiniz? Esinize bunu yasatmaya hakkiniz var mi sizce?
Kusura bakmayın ama 2 yıl çok çok fazla uzun nasıl doktora gitmezsınız? Gerçekten eşinize bunu yaşatmış olmaya hakkınız yok. Zıra evlılıkte cınsellık en önemli şeyBunu yargılamak sana düşmedi bidaha yorum yapma
Bir kere, siz bana 1. Tekil sahis kipiyle hitap edemezsiniz. Neden? Cunku ben oyle yapmiyorum. İkincisi, hosunuza gitmiyorsa yorumum beni gozardi edebilirsiniz, bir daha yorum yapma ne demek? Kac yasindasiniz siz? 3 falan mi? Az daha sinirlenirseniz topumu alip kesmekle falan tehdit edeceksiniz diye bekliyorum da
Öncelikle güzel üslubunuza teşekkür ederimKusura bakmayın ama 2 yıl çok çok fazla uzun nasıl doktora gitmezsınız? Gerçekten eşinize bunu yaşatmış olmaya hakkınız yok. Zıra evlılıkte cınsellık en önemli şey
Hayır dırek doktora gıdın en başta ılk aylar gıtseydınız şu an bu kadar korkunuz artmayacaktı. Doktora gitmeye mi çevreden çekiniyorsunuz? Bu utanılcak bir şey değil ki söylemezsınız kimi ne ilgilendirirKl
Öncelikle güzel üslubunuza teşekkür ederimhaklısınız kegel yapıyorum şu sıra biraz olsun ilerleme var
Bu da belki biraz cesaret verir diye yazdım. Doktora gidin. Kabul etmesek, duymaktan hoşlanmasak da toplumumuzda evlilik cinselliği özgürce yaşamak için var olan bir kurum. Bu sorun aşılmak zorunda. Bu platformada uzun zaman sonra vajinismusu aşıp sonra evliliği çatırdayan insanların yazdıklarıyla dolu, eşini seven, evliliğine değer veren insanlar bu sorunu hızlıca çözmeli. Siz de kendiniz aşamıyorsanız yardım almalısınız.Ah zemheri sanırım bu illeti yaşamadın .İyiki de yaşamadınama öyle konuşmakla olmuyor işte çok farklı bir durum
Pekte değil aslında çok aceleci davranıyorEvet çoook.sizin?
Allah ondan razı olsun var ya gerçekten çok anlayışlıymış bu konuda bu kadarını beklemiyordum afedersiniz sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyorduk ve bir kere söylenmedi olacak dedi merak etme dedi ben sürekli günden güne günden güne attım baktım sonu yok ve kendimi eksik hissediyordum İnan bana sadece 10 saniye dayan lütfen bak ben yaptım diyorum ben yaptımsa herkes yapar ve oldu dedi inanamadım hiç acı olmadı diyemem oldu ama asla öyle büyük acı değil sonrası aşırı mutlulukAynı durum bende de var ama daha yeni evli sayılırım ben eşiniz nasıl anlayışlı davranıyor mu ?
Keşke bu mutluluğu bende yaşasam buna çok ihtiyacım varAllah ondan razı olsun var ya gerçekten çok anlayışlıymış bu konuda bu kadarını beklemiyordum afedersiniz sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyorduk ve bir kere söylenmedi olacak dedi merak etme dedi ben sürekli günden güne günden güne attım baktım sonu yok ve kendimi eksik hissediyordum İnan bana sadece 10 saniye dayan lütfen bak ben yaptım diyorum ben yaptımsa herkes yapar ve oldu dedi inanamadım hiç acı olmadı diyemem oldu ama asla öyle büyük acı değil sonrası aşırı mutluluk
Keşke bu mutluluğu bende yaşasam buna olacak
Çok klasik ve sinir bozucu bir söz ama inan bu muymuş diyeceksiniz lütfen buradaki yazılanları okuyun sıcak bir duş sonra jel krem farketmez ama önce kafandan sil bu rahatsızlığı o gün oraya yine olmucak diye girme akışına bırak ve olacak inanınKeşke bu mutluluğu bende yaşasam buna çok ihtiyacım var
Nefes alıp ver emin ol nefes alıp verince beynin dikkatini oraya vercek saniyelik bi acı zaten beynin unutcak onuBende doktora gittim vajinan gayet uygun dedi normalmiş yani ama eşim geldikçe ben geri gidiyorum yada itiyorum dünde zeytinyağı ile denedik tam oluyor gibiydi ben yine kactim yani girince nasıl bir his oluyor nasıl bir acı oluyor ben usstte olmaktanda korkuyorum bir anda girer canım yanar diye
Siz bu rahatsızlığı geçirdinizmi acaba? Yargınızda haklı olabilirsiniz ama onu yapmaya bile cesaretim y
İyi ki doktora gidip paramı çöpe atmamışım diyorum bence. vajinaya bi kısmını alabiliyorsun devamı gelir ama penisle çalışmak zor oluyor o yüzden dilatör seti sipariş et birde bebe yağı al kendine seni bi konuya etiketlicem onu da aç oku orda çok güzel yönlendiriyor seni korkma başarabilirsin yapabilirsin her zaman kendine güven ben dilatörle 1 gün çalıştım ertesi gün oldu da bitti valla Darısı sana tüm hastalaraMerhaba hanımlar.Ben vajinismusum.iki senedir evliyim kafamda sürekli bu sorun var.Çok zor bir durum.Öncelikle Allah bu sorunu yaşayan ben ve benim gibi kişilere yardım etsin. İlk bir buçuk sene falan ilişki denemelerimizde bacaklarımı dahi açamıyordum,titreyip ağlıyordum.Şuan daha sakinim en azından penis başını sokma derecesine kadar gelebildim.Ama ilerlemiyor penis.Ordaki duvar zormu aşılıyor ?Kendime gelen güvenim gidiyo böyle olunca .Pskolojim berbatBu sorunu aşanlar özellikle bana biraz manevi destek olabilirlermi Yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım var . inanın kimseye anlatamam bunu ,çevrem bilse ayıplar .Tek çarem burada konu açmak ve benim gibi bu sorunu yaşayan kısacası beni anlayan kişilerle paylaşmak
Canım çok teşekkür ediyorum moral ve önerin içinİyi ki doktora gidip paramı çöpe atmamışım diyorum bence. vajinaya bi kısmını alabiliyorsun devamı gelir ama penisle çalışmak zor oluyor o yüzden dilatör seti sipariş et birde bebe yağı al kendine seni bi konuya etiketlicem onu da aç oku orda çok güzel yönlendiriyor seni korkma başarabilirsin yapabilirsin her zaman kendine güven ben dilatörle 1 gün çalıştım ertesi gün oldu da bitti valla Darısı sana tüm hastalara
Krem uyuşturuyor mu gerçektençok istekli olmama rağmen ağrı acı yaşama korkusu yüzünden cinsel ilişkiye giremedik. Dildo seti aldım eşim bekaretimi bozar diye onu yapmamı istemedi. Parmak egzersizini de ben yapamadım kısacası egzersiz yapmadım. Doktora gitmedim. İlk bi muayeneye gittim benim vajina deliğim yok galiba dedim baktırdım ama baktırırken bile tir tir titredim. Doktor vajinanda hiçbir problem yok bu psikolojik sen vajinismussun terapisiz atlatamazsın dedi . Terapi 4 bin lira . Çok dua ettim 4444 salaten tefriciye dağıttım sadaka verdim . Her pazartesi perşembe yasin okudum inşirah okudum hacet namazı kıldım. Hocaya gittim okuttum üflettim korku muskası yazdırdım. Yastığımın içine koydum. dualı su içtik eşimle. Sonra o akşam denedik. Dua sayesinde korkularım gitti cesaretim geldi. Şimdi gelelim bilimsel bilgilere.. Işığı kapatmadım ışıkları kapatınca içim daralıyor. Eşim durex marka kayganlaştırıcı sürdü (turuncu renk) ben de anestol pomad uyuşturucu kremi sürdüm ya Allah Bismillah diyerek denedik. Cem Keçenin kitabını okumuştum ordan notlar çıkarmıştım. Ben üstteydim eşim altta kontrol bendeydi. Önce girişi buldum elimle girişe yerleştirdim sonra nefes al ver nefes al ver nefes alınca çişini tutar gibi yap nefes verince çişini bırakır gibi ıkın eşinle senkronize oluştur nefesini verince eşin aynı anda içine doğru ittirsin. İşte içinde bu kadar sonra geri çekildim ve hemen tuvalete koştum sevinçten ağladım o gece bekaretim bozuldu. Bi kaç gün sonra yine kremler kayganlaştırıcılar sürdük artık rahat bir şekilde girip çıkıyor ağrı acı yok. Bütün Olay kızlık zarı gidene kadardı. Ben yine ilk girişte üstte giriyorum sonra alta geçiyorum üstte daha rahat giriyor. Benim yaptığım şekilde yap güzel haberlerinizi bekliyorum.
krem herkeste aynı etkiyi göstermiyor sanırım. ben vemcain sprey kullanmıştım, çok başarılıKrem uyuşturuyor mu gerçekten
Nasıl yendiniz bana da yardımcı olun lütfenMerhaba ben de 3 aylık evliyim 5 gün önce yendim vajinismusu yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?