Vajinismus

Eşim kızlığım gider diye dilator kullanmamı istemedi ile o yöntemle bekarete bir şey olur muyu aynı şaşkınlıkla okudum. Şu durumda bu mu önemli olan. Ya parmakla ya aparatla deneyip oraya bir şeyin girebileceğine ikna olmanız lazım, inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.

Bende doktora gittim vajinan gayet uygun dedi normalmiş yani ama eşim geldikçe ben geri gidiyorum yada itiyorum dünde zeytinyağı ile denedik tam oluyor gibiydi ben yine kactim yani girince nasıl bir his oluyor nasıl bir acı oluyor ben usstte olmaktanda korkuyorum bir anda girer canım yanar diye

Hiç mi düşüp dizinizi yaralamadınız, iğne yaptırmadınız ya da hiç mi kazayla parmağınızı kesmediniz? Ne zannediyorsunuz ki bu acıyı, tırnağınızı sökmeyecekler, kolunuzu, böbreğinizi de kesmeyecekler. Bi sakin olun ya

Bunu bilinç altına anlatmak çok zor işte bedende haklı olarak kendini korumaya alıyor bazen elinde olmayan istem dışı kasılan.kaslar işte bir yolu bulunacak ama inşallah erken buluruz

Aynı durum bende de var ama daha yeni evli sayılırım ben eşiniz nasıl anlayışlı davranıyor mu ?

Bu öyle bisey değil ama mesela anksiyete hastası biri nasıl olumsuz düşünüp başına kötü bisey gelecekmiş gibi evham yapıyor öyle düşün, aslında başına bisey gelmeyecek ama o düşünce onu sarıyor, vajinismus sorunu da öyle aslında acı ağrı vs yok ama olacak paniği engel oluyor bir şekilde,

Aynı durum bende de var ama daha yeni evli sayılırım ben eşiniz nasıl anlayışlı davranıyor mu ?

Canım biraz zihnini ve bedenini rahatlat inan bu öyle korkunç yada yapılamayacak bisey değil sadece kötü düşüncelerden biraz sıyrılmak gerekiyor bir bakmışsın olmuş bitmiş, kendini hep olumluya odakla yapacağım ya ne var yapamayacak filan de, bol bol kayganlaştırıcı kullan ne kadar kaygan ve rahat olursan o kadar kolay ve zevkli olur, ama bunun üzerine git erteleme erteleyince benim gibi bir bakarsın 2 yıl geçmiş

2 senedir doktora gitmemissin ama cevrem duysa ayıpları dusunuyorsun.
İki seansta halledılecek belki de. Neden doktora gitmiyorsunuz?
Siz bu rahatsızlığı geçirdinizmi acaba? Yargınızda haklı olabilirsiniz ama onu yapmaya bile cesaretim yok

Ah zemheri sanırım bu illeti yaşamadın .İyiki de yaşamadın ama öyle konuşmakla olmuyor işte çok farklı bir durum

Siz bu rahatsızlığı geçirdinizmi acaba? Yargınızda haklı olabilirsiniz ama onu yapmaya bile cesaretim yok
Ne yargısından bahsediyorsunuz, iki yıldır bosuna beklediniz belkı de iki seansta hallolacak biseydi belki kimbılır dedım
Neresinde yargı var bunun?
Cesaret edemedim olur cevabın bitiririz, neyin yargısı yanı.
Doktora gitmeyi dusunmek yerine cevreyı düşünmeni sacma buldum, ızın ver fikrimi yazabıleyım

Bu kadar niye gerildiniz anlamadım :) bende haklısınız yazdım farkındaysanız ama sıraladıkça sıralamışsınız

Bu kadar niye gerildiniz anlamadım :) bende haklısınız yazdım farkındaysanız ama sıraladıkça sıralamışsınız
Basına geldı mı sen ne bilirsin ki tuzun kuru imalı cumlelerı hıc sevmem oyuzden. Sıralamadım hıcbıseyı, sıze yeniden ozet gectım yazdıklarımı.
Alırda bak bu yargı dersin diye, utanırım belki diye.
Goruyorum kı yargı yok.
İyi geceler

Son düzenleme:
Siz çok alıngansınız sanırım . İma yok, belki sizinde başınıza geldi ve doktora gittiyseniz ve doktorla yendiyseniz bu durumu bana cesaret verecekti ondan ötürü sordum . Çevreden utanıyorsun falan diye yazmınıza yargı yazdım evet çünkü üslubunuz sert geldi. Burdaki diğer hanımlarda bana doktora git uyarısında bulundu fakat sizin üslubunuz gibi sert değiller .Sizede iyi geceler

Ben bu durumu yaşayıp atlatanlar için ve bana yardımcı olmaları için bu başlığı açtım ayrıca. Siz yardımcı olmay değil eleştiri yapmaya yazmışsınız sırf.

Cevreden utandıgını yazan sensin yalnız, ne o cevreden mi utanıyorsun falan demedim dupdururken? Basıma gelmedi, gelseydi hemen doktora giderdim. Burdakı dıger hanımları okumadım
Bır tane cumleden sert oldugumu anlaman takdire şayan. Benı artık alıntılamazsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…