- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 40
Bende doktora gittim vajinan gayet uygun dedi normalmiş yani ama eşim geldikçe ben geri gidiyorum yada itiyorum dünde zeytinyağı ile denedik tam oluyor gibiydi ben yine kactim yani girince nasıl bir his oluyor nasıl bir acı oluyor ben usstte olmaktanda korkuyorum bir anda girer canım yanar diyeçok istekli olmama rağmen ağrı acı yaşama korkusu yüzünden cinsel ilişkiye giremedik. Dildo seti aldım eşim bekaretimi bozar diye onu yapmamı istemedi. Parmak egzersizini de ben yapamadım kısacası egzersiz yapmadım. Doktora gitmedim. İlk bi muayeneye gittim benim vajina deliğim yok galiba dedim baktırdım ama baktırırken bile tir tir titredim. Doktor vajinanda hiçbir problem yok bu psikolojik sen vajinismussun terapisiz atlatamazsın dedi . Terapi 4 bin lira . Çok dua ettim 4444 salaten tefriciye dağıttım sadaka verdim . Her pazartesi perşembe yasin okudum inşirah okudum hacet namazı kıldım. Hocaya gittim okuttum üflettim korku muskası yazdırdım. Yastığımın içine koydum. dualı su içtik eşimle. Sonra o akşam denedik. Dua sayesinde korkularım gitti cesaretim geldi. Şimdi gelelim bilimsel bilgilere.. Işığı kapatmadım ışıkları kapatınca içim daralıyor. Eşim durex marka kayganlaştırıcı sürdü (turuncu renk) ben de anestol pomad uyuşturucu kremi sürdüm ya Allah Bismillah diyerek denedik. Cem Keçenin kitabını okumuştum ordan notlar çıkarmıştım. Ben üstteydim eşim altta kontrol bendeydi. Önce girişi buldum elimle girişe yerleştirdim sonra nefes al ver nefes al ver nefes alınca çişini tutar gibi yap nefes verince çişini bırakır gibi ıkın eşinle senkronize oluştur nefesini verince eşin aynı anda içine doğru ittirsin. İşte içinde bu kadar sonra geri çekildim ve hemen tuvalete koştum sevinçten ağladım o gece bekaretim bozuldu. Bi kaç gün sonra yine kremler kayganlaştırıcılar sürdük artık rahat bir şekilde girip çıkıyor ağrı acı yok. Bütün Olay kızlık zarı gidene kadardı. Ben yine ilk girişte üstte giriyorum sonra alta geçiyorum üstte daha rahat giriyor. Benim yaptığım şekilde yap güzel haberlerinizi bekliyorum.
Hiç mi düşüp dizinizi yaralamadınız, iğne yaptırmadınız ya da hiç mi kazayla parmağınızı kesmediniz? Ne zannediyorsunuz ki bu acıyı, tırnağınızı sökmeyecekler, kolunuzu, böbreğinizi de kesmeyecekler. Bi sakin olun yaBende doktora gittim vajinan gayet uygun dedi normalmiş yani ama eşim geldikçe ben geri gidiyorum yada itiyorum dünde zeytinyağı ile denedik tam oluyor gibiydi ben yine kactim yani girince nasıl bir his oluyor nasıl bir acı oluyor ben usstte olmaktanda korkuyorum bir anda girer canım yanar diye
Bunu bilinç altına anlatmak çok zor işte bedende haklı olarak kendini korumaya alıyor bazen elinde olmayan istem dışı kasılan.kaslar işte bir yolu bulunacak ama inşallah erken buluruzHiç mi düşüp dizinizi yaralamadınız, iğne yaptırmadınız ya da hiç mi kazayla parmağınızı kesmediniz? Ne zannediyorsunuz ki bu acıyı, tırnağınızı sökmeyecekler, kolunuzu, böbreğinizi de kesmeyecekler. Bi sakin olun ya
Merhaba hanımlar.Ben vajinismusum.iki senedir evliyim kafamda sürekli bu sorun var.Çok zor bir durum.Öncelikle Allah bu sorunu yaşayan ben ve benim gibi kişilere yardım etsin. İlk bir buçuk sene falan ilişki denemelerimizde bacaklarımı dahi açamıyordum,titreyip ağlıyordum.Şuan daha sakinim en azından penis başını sokma derecesine kadar gelebildim.Ama ilerlemiyor penis.Ordaki duvar zormu aşılıyor ?Kendime gelen güvenim gidiyo böyle olunca .Pskolojim berbatBu sorunu aşanlar özellikle bana biraz manevi destek olabilirlermi Yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım var . inanın kimseye anlatamam bunu ,çevrem bilse ayıplar .Tek çarem burada konu açmak ve benim gibi bu sorunu yaşayan kısacası beni anlayan kişilerle paylaşmak
Hiç mi düşüp dizinizi yaralamadınız, iğne yaptırmadınız ya da hiç mi kazayla parmağınızı kesmediniz? Ne zannediyorsunuz ki bu acıyı, tırnağınızı sökmeyecekler, kolunuzu, böbreğinizi de kesmeyecekler. Bi sakin olun ya
Aynı durum bende de var ama daha yeni evli sayılırım ben eşiniz nasıl anlayışlı davranıyor mu ?
Evet çoook.sizin?Aynı durum bende de var ama daha yeni evli sayılırım ben eşiniz nasıl anlayışlı davranıyor mu ?
Siz bu rahatsızlığı geçirdinizmi acaba? Yargınızda haklı olabilirsiniz ama onu yapmaya bile cesaretim yok2 senedir doktora gitmemissin ama cevrem duysa ayıpları dusunuyorsun.
İki seansta halledılecek belki de. Neden doktora gitmiyorsunuz?
Ah zemheri sanırım bu illeti yaşamadın .İyiki de yaşamadınHiç mi düşüp dizinizi yaralamadınız, iğne yaptırmadınız ya da hiç mi kazayla parmağınızı kesmediniz? Ne zannediyorsunuz ki bu acıyı, tırnağınızı sökmeyecekler, kolunuzu, böbreğinizi de kesmeyecekler. Bi sakin olun ya
Ne yargısından bahsediyorsunuz, iki yıldır bosuna beklediniz belkı de iki seansta hallolacak biseydi belki kimbılır dedımSiz bu rahatsızlığı geçirdinizmi acaba? Yargınızda haklı olabilirsiniz ama onu yapmaya bile cesaretim yok
Bu kadar niye gerildiniz anlamadım :) bende haklısınız yazdım farkındaysanız ama sıraladıkça sıralamışsınızNe yargısından bahsediyorsunuz, iki yıldır bosuna beklediniz belkı de iki seansta hallolacak biseydi belki kimbılır dedım
Neresinde yargı var bunun?
Cesaret edemedim olur cevabın bitiririz, neyin yargısı yanı.
Doktora gitmeyi dusunmek yerine cevreyı düşünmeni sacma buldum, ızın ver fikrimi
Basına geldı mı sen ne bilirsin ki tuzun kuru imalı cumlelerı hıc sevmem oyuzden. Sıralamadım hıcbıseyı, sıze yeniden ozet gectım yazdıklarımı.Bu kadar niye gerildiniz anlamadım :) bende haklısınız yazdım farkındaysanız ama sıraladıkça sıralamışsınız
Siz çok alıngansınız sanırım . İma yok, belki sizinde başınıza geldi ve doktora gittiyseniz ve doktorla yendiyseniz bu durumu bana cesaret verecekti ondan ötürü sordum . Çevreden utanıyorsun falan diye yazmınıza yargı yazdım evet çünkü üslubunuz sert geldi. Burdaki diğer hanımlarda bana doktora git uyarısında bulundu fakat sizin üslubunuz gibi sert değiller .Sizede iyi gecelerBasına geldı mı sen ne bilirsin ki tuzun kuru imalı cumlelerı hıc sevmem oyuzden. Sıralamadım hıcbıseyı, sıze yeniden ozet gectım yazdıklarımı.
Alırda bak bu yargı dersin diye, utanırım belki diye.
Goruyorum kı yargı yok.
İyi geceler
Ben bu durumu yaşayıp atlatanlar için ve bana yardımcı olmaları için bu başlığı açtım ayrıca. Siz yardımcı olmay değil eleştiri yapmaya yazmışsınız sırf.Siz çok alıngansınız sanırım . İma yok, belki sizinde başınıza geldi ve doktora gittiyseniz ve doktorla yendiyseniz bu durumu bana cesaret verecekti ondan ötürü sordum . Çevreden utanıyorsun falan diye yazmınıza yargı yazdım evet çünkü üslubunuz sert geldi. Burdaki diğer hanımlarda bana doktora git uyarısında bulundu fakat sizin üslubunuz gibi sert değiller .Sizede iyi geceler
Cevreden utandıgını yazan sensin yalnız, ne o cevreden mi utanıyorsun falan demedim dupdururken? Basıma gelmedi, gelseydi hemen doktora giderdim. Burdakı dıger hanımları okumadımSiz çok alıngansınız sanırım . İma yok, belki sizinde başınıza geldi ve doktora gittiyseniz ve doktorla yendiyseniz bu durumu bana cesaret verecekti ondan ötürü sordum . Çevreden utanıyorsun falan diye yazmınıza yargı yazdım evet çünkü üslubunuz sert geldi. Burdaki diğer hanımlarda bana doktora git uyarısında bulundu fakat sizin üslubunuz gibi sert değiller .Sizede iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?