Merhaba egzersiz olmadan mı denediniz acaba nasıl oldu kremlerle miMerhaba ben de 3 aylık evliyim 5 gün önce yendim vajinismusu yardımcı olabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba egzersiz olmadan mı denediniz acaba nasıl oldu kremlerle miMerhaba ben de 3 aylık evliyim 5 gün önce yendim vajinismusu yardımcı olabilirim.
Egzersiz olmadan bu illeti yenmeniz çok zor. Çünkü herhangi bir ilacı kremi vs yok. Vajinal kasları kontrol etmeyi öğrenerek yenebilirsiniz.Merhaba egzersiz olmadan mı denediniz acaba nasıl oldu kremlerle mi
Merhaba burda yaptığım en önemli egzersiz; cesaret , nefes alıp verme, girerken çişini tutuyomuş gibi yaparak tüm vajinal kasları kasıp sonra ıkınmak ıkınırken eşin içine hop bi anda girsin bu kadar. Kremsiz olmaz tabi ben anestol pomad sürdüm eşim de kayganlaştırıcı sürdü bol bolMerhaba egzersiz olmadan mı denediniz acaba nasıl oldu kremlerle mi
Banada anlatabilir misiniz dilator sipariş ettim araya regl giricek inşallah Atlatabilirim bu illetiMalesef öyle oldu 8500 artı muayene ücreti 400 tl.. yaptığı çok fazla bişey de olmadı dediğim gibi dilatör seti ve bebek yağı ile tedavi uyguladı. Ama keşke aynı yöntemi evde kendim yapsaymışım.. Bence doktora gitmeden önce kendine bi dilatör seti al canım birde bebek yağı ben sana harfi harfine anlatıcam nasıl tedavi uyguladığını
Atlatabildiniz miBanada anlatabilir misiniz dilator sipariş ettim araya regl giricek inşallah Atlatabilirim bu illeti
Evet ☺Atlatabildiniz mi
Çok sevindim sizin adınızaEvet ☺yendim çok şükür
Ben uğraştım ama olmadı sevdiğin adama dokunamamak çok iyi biliyorum.Ben doktorla astım iyi ki de gitmişim sanalda tavsiye ederim.Aslında biraz gelişim var kendimde . doktora gitmek istemiyorum
Ben yendim kendi başımaBen uğraştım ama olmadı sevdiğin adama dokunamamak çok iyi biliyorum.Ben doktorla astım iyi ki de gitmişim sanalda tavsiye ederim.
Ne mutlu size valla olmayınca olmuyor iste uğraştık ama nerdee kimse anlatmıyor öğretmiyor.Çocuğuma kendi bilinci olduğunda ilk öğreteceğim şeylerden biri cidden.Hep korkutuluyoruz aman o gece diye bunu istemiyorum.Ben yendim kendi başıma![]()
Aynen öyle ,zaten o mitler sayesinde çoğu kadın bu durumdan muzdaripNe mutlu size valla olmayınca olmuyor iste uğraştık ama nerdee kimse anlatmıyor öğretmiyor.Çocuğuma kendi bilinci olduğunda ilk öğreteceğim şeylerden biri cidden.Hep korkutuluyoruz aman o gece diye bunu istemiyorum.