HayırDoktora göründün mü
Aslında biraz gelişim var kendimde . doktora gitmek istemiyorumBu konuda forumda çok paylaşım var, öncelikle açıp onları okursan çok faydasını göreceksin. Bu kadar zamanda kendin aşamadıysan destek almalısın
Tek çareniz doktor.Merhaba hanımlar.Ben vajinismusum.iki senedir evliyim kafamda sürekli bu sorun var.Çok zor bir durum.Öncelikle Allah bu sorunu yaşayan ben ve benim gibi kişilere yardım etsin. İlk bir buçuk sene falan ilişki denemelerimizde bacaklarımı dahi açamıyordum,titreyip ağlıyordum.Şuan daha sakinim en azından penis başını sokma derecesine kadar gelebildim.Ama ilerlemiyor penis.Ordaki duvar zormu aşılıyor ?Kendime gelen güvenim gidiyo böyle olunca .Pskolojim berbatBu sorunu aşanlar özellikle bana biraz manevi destek olabilirlermi Yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım var . inanın kimseye anlatamam bunu ,çevrem bilse ayıplar .Tek çarem burada konu açmak ve benim gibi bu sorunu yaşayan kısacası beni anlayan kişilerle paylaşmak
Zeytinyağı deneyenlee varmis bu sitede okudum bi bak derim ise yaramış belki sana bi faydasi dokunurAslında biraz gelişim var kendimde . doktora gitmek istemiyorum
DoktorTek çareniz doktor.
tavsiyeniz için çok teşekkürlerZeytinyağı deneyenlee varmis bu sitede okudum bi bak derim ise yaramış belki sana bi faydasi dokunur
evet dediğiniz gibi bu konuda çok konu var burada ,onları okuya okuya daha sakinim şuan ,eskisi kadar kasmıyorum.p başını alabiliyorum artık fakat ilerlemiyorAslında biraz gelişim var kendimde . doktora gitmek istemiyorum
Ay cidden böylemi dediniz ya ?inanın şuan şu söylediğiniz bile benim için büyük bir destek .Kendinizmi yendiniz bu illetiBende bi zamanlar o illeti yaşadım gerçekten zor bi durum ama yapınca bu kadar mı diyo insan
Gerçekten diyo emin canımAy cidden böylemi dediniz ya ?inanın şuan şu söylediğiniz bile benim için büyük bir destek .Kendinizmi yendiniz bu illeti
Neden doktora gitmeyi istemiyorsunuz. Ben de bu durumu yendim ama doktorla yendim. Kendiniz yapabilirseniz ne ala ama zaten iki sene olmuş. Doktora gitmek size bir şey kaybettirmez.Aslında biraz gelişim var kendimde . doktora gitmek istemiyorum
Aslında buna cesaretim yoktu. Siz hangi doktora gittiniz istanbul içimi acaba? Peki korktuğunuz kadar mı yoksa amma büyütülen bir olaymış dedinizmi kendinize aştıktan sonraNeden doktora gitmeyi istemiyorsunuz. Ben de bu durumu yendim ama doktorla yendim. Kendiniz yapabilirseniz ne ala ama zaten iki sene olmuş. Doktora gitmek size bir şey kaybettirmez.
Ankarada yasemin yıldıza gittim. Resmen o kadar zaman eziyet çekmişim. Başarınca kuş gibi hafifledim. Onun öncesinde de psikoloğa gittim ama en iyisi vajinismus konusunda uzmanlaşmış bir kadın doğumcuya gitmek.Aslında buna cesaretim yoktu. Siz hangi doktora gittiniz istanbul içimi acaba?
Çok sevindim sizin adınıza darısı bana inşallah,ama inanıyorum ki bende başarınca diyeceğim söz ; o kadar abartmışım bu kadarcıkmıydı olacakBende kendim yendim parmak egzersizleriyle
Ankarada yasemin yıldıza gittim. Resmen o kadar zaman eziyet çekmişim. Başarınca kuş gibi hafifledim. Onun öncesinde de psikoloğa gittim ama en iyisi vajinismus konusunda uzmanlaşmış bir kadın doğumcuya ka
Değil tabiki ama bunu bilinçaltına anlatmak zor. Eğer kendin başaramıyorsan destek almalısın. Bunda korkulacak bir şey yok. Üç senemi aldı benden sonra bir haftada çözüldü.Sanırım o kadar büyütülecek bir acı söz konusu değil . Boşuna eziyet oluyor bu hastalık bizim gibi kadınlara
Allah razı olsun sizden .Böyle olumlu şeyleri duymak bile önemli birşey benim içinDeğil tabiki ama bunu bilinçaltına anlatmak zor. Eğer kendin başaramıyorsan destek almalısın. Bunda korkulacak bir şey yok. Üç senemi aldı benden sonra bir haftada çözüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?