Araştır o egzersizleri mutlaka dene canım kendini kasmayınca hazır olunca sıfır acı ve bende kanama bile olmadi . Boşuna abartmışım o kadar ağlamışım. Dert edilcek bişey yokmuş ortadaÇok sevindim sizin adınıza darısı bana inşallah,ama inanıyorum ki bende başarınca diyeceğim söz ; o kadar abartmışım bu kadarcıkmıydı olacak
Amin. O zamanlar böyle şeyler duyduğumda inanamazdım nasıl bu kadar kolay halletmişler kesin benimki daha kötü diye düşünürdüm ama öyle değilmiş. Siz de başarırsınız ama lütfen destek almayo reddetmeyin.Allah razı olsun sizden .Böyle olumlu şeyleri duymak bile önemli birşey benim için
Çok teşekkür ederim öncelikle size, sizin adınıza çok ama çok sevindim . Maşallah size, rabbim analı babalı büyütsün bir de oğlunuz var sanırım . Bu illletten kurtulupda bir evlat sahibi olmak ne büyük bir servet değil mi?Gerçekten diyo emin canım
İlk doktora (psikoloğa) gittim bi kaç seans sonra kendim evde burda yenen arkadaşların yazıları okuyarak yendim 1.5 ayda
Rica ederim canım inşallah sende tez zamanda kurtarır bi evlat sahibi olursunÇok teşekkür ederim öncelikle size, sizin adınıza çok ama çok sevindim . Maşallah size, rabbim analı babalı büyütsün bir de oğlunuz var sanırım . Bu illletten kurtulupda bir evlat sahibi olmak ne büyük bir servet değil mi?
Araştır o egzersizleri mutlaka dene canım kendini kasmayınca hazır olunca sıfır acı ve bende kanama bile olmadi . Boşuna abartmışım o kadar ağlamışım. Dert edilcek bişey yokmuş ortada
Amin canım amin inşallahRica ederim canım inşallah sende tez zamanda kurtarır bi evlat sahibi olursun
Tabiki büyük bir servet
Canım birde bişey sorcam kızlık zarına zarar vermiyormu bu yöntemÇok sevindim sizin adınıza darısı bana inşallah,ama inanıyorum ki bende başarınca diyeceğim söz ; o kadar abartmışım bu kadarcıkmıydı olacak
Canım kesinlikle,kafada biten birşey .illet birşey . Tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.Peki ,parmak egzersizlerinde kızlık zarı bozulmuyormuO kadar basit birşey ki aslında tek sorun bizim kafamızın içinde ve beynimizde bitiyor. Vajinada hiçbir sıkıntınız yok emin olun kafanızın icinde ki tabuları yıkmanız lazım sadece. Benim actığım konularda var. Bende 2 yıl savaş verenlerdenim.
Parmak egzersizlerinden önce terapi aldım 5-6 ay.,tetapilerden sonra baktım orası bildigin delik. Koca bi cocugun cıkabileceği kadar da esneyebilen bir delik hemde.
Size tavsiyem uzman bir psikologa gitmeniz hemen. Parmak egzersizleri ile evet oraya bişeyi girmesini sağlayabilirsiniz ama ilerleyen dönemlerde bilinçatlınızda cinselliği engelleyen her ne varsa karsınıza baska sekillerde cıkar. Vakit kaybetmeden baska sorunlara sebep olmadan destek alırsanız hem hayatınız kaliteli hale gelir hemde cinsel hayatınız.
Kızlık zarı o kadar önde bişey değil, benim hala bozulmadı sanırım. Hiç kan gelmedi ve inan hiç hiç acımadı.Canım kesinlikle,kafada biten birşey .illet birşey . Tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.Peki ,parmak egzersizlerinde kızlık zarı bozulmuyormu
Merhaba hanımlar.Ben vajinismusum.iki senedir evliyim kafamda sürekli bu sorun var.Çok zor bir durum.Öncelikle Allah bu sorunu yaşayan ben ve benim gibi kişilere yardım etsin. İlk bir buçuk sene falan ilişki denemelerimizde bacaklarımı dahi açamıyordum,titreyip ağlıyordum.Şuan daha sakinim en azından penis başını sokma derecesine kadar gelebildim.Ama ilerlemiyor penis.Ordaki duvar zormu aşılıyor ?Kendime gelen güvenim gidiyo böyle olunca .Pskolojim berbatBu sorunu aşanlar özellikle bana biraz manevi destek olabilirlermi Yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım var . inanın kimseye anlatamam bunu ,çevrem bilse ayıplar .Tek çarem burada konu açmak ve benim gibi bu sorunu yaşayan kısacası beni anlayan kişilerle paylaşmak
Merhaba ben de 3 aylık evliyim 5 gün önce yendim vajinismusu yardımcı olabilirim.Merhaba hanımlar.Ben vajinismusum.iki senedir evliyim kafamda sürekli bu sorun var.Çok zor bir durum.Öncelikle Allah bu sorunu yaşayan ben ve benim gibi kişilere yardım etsin. İlk bir buçuk sene falan ilişki denemelerimizde bacaklarımı dahi açamıyordum,titreyip ağlıyordum.Şuan daha sakinim en azından penis başını sokma derecesine kadar gelebildim.Ama ilerlemiyor penis.Ordaki duvar zormu aşılıyor ?Kendime gelen güvenim gidiyo böyle olunca .Pskolojim berbatBu sorunu aşanlar özellikle bana biraz manevi destek olabilirlermi Yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım var . inanın kimseye anlatamam bunu ,çevrem bilse ayıplar .Tek çarem burada konu açmak ve benim gibi bu sorunu yaşayan kısacası beni anlayan kişilerle paylaşmak
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim kuş gibi hafiflemişssindif darısı bana inşMerhaba ben de 3 aylık evliyim 5 gün önce yendim vajinismusu yardımcı olabilirim.
Bende 3 aylık evliyim 2 ay önce yendim doktora gidip ama o kadar para vermeyip kendim yenseymişim keşke diyorum çünkü doktorun yaptığı da aynı dilatör seti ile yaptırıyorMerhaba hanımlar.Ben vajinismusum.iki senedir evliyim kafamda sürekli bu sorun var.Çok zor bir durum.Öncelikle Allah bu sorunu yaşayan ben ve benim gibi kişilere yardım etsin. İlk bir buçuk sene falan ilişki denemelerimizde bacaklarımı dahi açamıyordum,titreyip ağlıyordum.Şuan daha sakinim en azından penis başını sokma derecesine kadar gelebildim.Ama ilerlemiyor penis.Ordaki duvar zormu aşılıyor ?Kendime gelen güvenim gidiyo böyle olunca .Pskolojim berbatBu sorunu aşanlar özellikle bana biraz manevi destek olabilirlermi Yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım var . inanın kimseye anlatamam bunu ,çevrem bilse ayıplar .Tek çarem burada konu açmak ve benim gibi bu sorunu yaşayan kısacası beni anlayan kişilerle paylaşmak
Doktor çokmu maliyetli oldu sizeBende 3 aylık evliyim 2 ay önce yendim doktora gidip ama o kadar para vermeyip kendim yenseymişim keşke diyorum çünkü doktorun yaptığı da aynı dilatör seti ile yaptırıyor
Canım bende doktora gitmek istemiyordum ama baktım kendim aşamıyorum randevu aldım geç kalmaAslında biraz gelişim var kendimde . doktora gitmek istemiyorum
Yenebilmişsindir inşallah canımCanım bende doktora gitmek istemiyordum ama baktım kendim aşamıyorum randevu aldım geç kalma
Daha gidicem canım randevu günümü bekliyorumYenebilmişsindir inşallah canımbir kadın daha bu illetden kurtulduysa ne mutlu
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim kuş gibi hafiflemişssindif darısı bana inş
Malesef öyle oldu 8500 artı muayene ücreti 400 tl.. yaptığı çok fazla bişey de olmadı dediğim gibi dilatör seti ve bebek yağı ile tedavi uyguladı. Ama keşke aynı yöntemi evde kendim yapsaymışım.. Bence doktora gitmeden önce kendine bi dilatör seti al canım birde bebek yağı ben sana harfi harfine anlatıcam nasıl tedavi uyguladığınıDoktor çokmu maliyetli oldu size
Acaba nasıl yendiniz bende 3 aylık evliyim olmuyorMerhaba ben de 3 aylık evliyim 5 gün önce yendim vajinismusu yardımcı olabilirim.
çok istekli olmama rağmen ağrı acı yaşama korkusu yüzünden cinsel ilişkiye giremedik. Dildo seti aldım eşim bekaretimi bozar diye onu yapmamı istemedi. Parmak egzersizini de ben yapamadım kısacası egzersiz yapmadım. Doktora gitmedim. İlk bi muayeneye gittim benim vajina deliğim yok galiba dedim baktırdım ama baktırırken bile tir tir titredim. Doktor vajinanda hiçbir problem yok bu psikolojik sen vajinismussun terapisiz atlatamazsın dedi . Terapi 4 bin lira . Çok dua ettim 4444 salaten tefriciye dağıttım sadaka verdim . Her pazartesi perşembe yasin okudum inşirah okudum hacet namazı kıldım. Hocaya gittim okuttum üflettim korku muskası yazdırdım. Yastığımın içine koydum. dualı su içtik eşimle. Sonra o akşam denedik. Dua sayesinde korkularım gitti cesaretim geldi. Şimdi gelelim bilimsel bilgilere.. Işığı kapatmadım ışıkları kapatınca içim daralıyor. Eşim durex marka kayganlaştırıcı sürdü (turuncu renk) ben de anestol pomad uyuşturucu kremi sürdüm ya Allah Bismillah diyerek denedik. Cem Keçenin kitabını okumuştum ordan notlar çıkarmıştım. Ben üstteydim eşim altta kontrol bendeydi. Önce girişi buldum elimle girişe yerleştirdim sonra nefes al ver nefes al ver nefes alınca çişini tutar gibi yap nefes verince çişini bırakır gibi ıkın eşinle senkronize oluştur nefesini verince eşin aynı anda içine doğru ittirsin. İşte içinde bu kadar sonra geri çekildim ve hemen tuvalete koştum sevinçten ağladım o gece bekaretim bozuldu. Bi kaç gün sonra yine kremler kayganlaştırıcılar sürdük artık rahat bir şekilde girip çıkıyor ağrı acı yok. Bütün Olay kızlık zarı gidene kadardı. Ben yine ilk girişte üstte giriyorum sonra alta geçiyorum üstte daha rahat giriyor. Benim yaptığım şekilde yap güzel haberlerinizi bekliyorum.Acaba nasıl yendiniz bende 3 aylık evliyim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?