Merhaba burda yaptığım en önemli egzersiz; cesaret , nefes alıp verme, girerken çişini tutuyomuş gibi yaparak tüm vajinal kasları kasıp sonra ıkınmak ıkınırken eşin içine hop bi anda girsin bu kadar. Kremsiz olmaz tabi ben anestol pomad sürdüm eşim de kayganlaştırıcı sürdü bol bol
Malesef öyle oldu 8500 artı muayene ücreti 400 tl.. yaptığı çok fazla bişey de olmadı dediğim gibi dilatör seti ve bebek yağı ile tedavi uyguladı. Ama keşke aynı yöntemi evde kendim yapsaymışım.. Bence doktora gitmeden önce kendine bi dilatör seti al canım birde bebek yağı ben sana harfi harfine anlatıcam nasıl tedavi uyguladığını
Çok sevindim sizin adınıza Darısı başıma inşallah ben de yendim diyebilirim. Benim yarısı giriyor yarısından sonra felaket şekilde kasılıyorum veya girmiyor çok zor bir illet
Ne mutlu size valla olmayınca olmuyor iste uğraştık ama nerdee kimse anlatmıyor öğretmiyor.Çocuğuma kendi bilinci olduğunda ilk öğreteceğim şeylerden biri cidden.Hep korkutuluyoruz aman o gece diye bunu istemiyorum.
Ne mutlu size valla olmayınca olmuyor iste uğraştık ama nerdee kimse anlatmıyor öğretmiyor.Çocuğuma kendi bilinci olduğunda ilk öğreteceğim şeylerden biri cidden.Hep korkutuluyoruz aman o gece diye bunu istemiyorum.