• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 6 aylık evliyim ve vajinismus denen bir sorunla uğraşıyorum.Bu sorunla ilgili doktor terapileri çok pahalı olduğu için gidemedim.Kendi kendini evde tedavi edip bu sorunu yenenler varsa nasıl yendiklerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.Lütfen yardim edin kurtulmak istiyorum bu sorundan. 😭😭
Ben tedavi görmeme rağmen yenemedim çok illet bir şey ilişkiye girerken eşim yine idare ediyor sağolsun da kadın doğum muayeneleri tam bir ölüm benim için 🥺

Ben tedavi görmeme rağmen yenemedim çok illet bir şey ilişkiye girerken eşim yine idare ediyor sağolsun da kadın doğum muayeneleri tam bir ölüm benim için 🥺
[/QUOT E]
Siz nasıl yendiniz nasıl hamile kaldınız paylaşırmısınız

6 senelik evliyim son 3 yıldır ilişki de daha rahattım ama bebeğim tüp bebek şu an ve transferi bile anestezi altında oldum :(

6 senelik evliyim son 3 yıldır ilişki de daha rahattım ama bebeğim tüp bebek şu an ve transferi bile anestezi altında oldum :KK43:
İnşAllah bebekten sonra düzelirsiniz geçen yıllarınızı twhmin ediyorum Allah yardımcımız olsun

Canım İzmir de sümeyra tatar diye bir doktor var 2000 TL ben ona gittim ara bilgi al iyice araştır bana en uygunu o gelmişti Valla o yüzden gittim çünkü çok bilindik bir doktor da değil ama 3. Gün yendim. Gidersen bana dua etmeyi unutma, gözüm kapalı tavsiye ederim bekleme günlerine yazık borç bul git sana kardeş tavsiyesi
Merhabalar Sümeyra hanimi önerir misiniz? Ben daha önce İzmir de bir başka doktora gittim. 7000 tl yazık oldu tam olarak çözemedim. Hala kasılmalar devam ediyor sadece tek bir pozisyonda yapabiliyorum...😔😭

Canım İzmir de sümeyra tatar diye bir doktor var 2000 TL ben ona gittim ara bilgi al iyice araştır bana en uygunu o gelmişti Valla o yüzden gittim çünkü çok bilindik bir doktor da değil ama 3. Gün yendim. Gidersen bana dua etmeyi unutma, gözüm kapalı tavsiye ederim bekleme günlerine yazık borç bul git sana kardeş tavsiyesi
Merhaba tedaviniz nasıl oldu?

Back