- 1 Ocak 2020
- 40
- 3
- 1
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kurtuldum canim dun gece rabbime sukurler olsnMerhaba arkadaşlar.Yaklaşık 6 aylık evliyim ve vajinismus denen bir sorunla uğraşıyorum.Bu sorunla ilgili doktor terapileri çok pahalı olduğu için gidemedim.Kendi kendini evde tedavi edip bu sorunu yenenler varsa nasıl yendiklerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.Lütfen yardim edin kurtulmak istiyorum bu sorundan.
Gecer gecer kuzum merak etme ama tek basina asilcak bi sorun degil bende dun gece yendimnasıl kurtulucaz bundan 7 aydır çok yoruldum. bir türlü olmuyor aslında korkumdan denemedim bile ....
Ben 4. Dilatörü yapamıyorum cok acıyor ilk üçü tamam kolaylıkla giriyor ama 4 olmuyor ne önerirsibiz cok acıyorBende son aşaamdayım napcam @Korkak-kiz 4.dilatörü birkere denedm.eşli deneyemiyorum.eşim deneylim diyo ama dilim varmıyo tamam demeye sürekli yorgunum diyorum kavga ediyoruz
Sprey sıkıyorum canım uyuşturucu.bi 2 3 dk bekliyorum ıkınarak alıyorumBen 4. Dilatörü yapamıyorum cok acıyor ilk üçü tamam kolaylıkla giriyor ama 4 olmuyor ne önerirsibiz cok acıyor
Hangi sprey canımSprey sıkıyorum canım uyuşturucu.bi 2 3 dk bekliyorum ıkınarak alıyorum
Wemcaine sprey canımHangi sprey canım
4.sadece 1 kez aldım o da hepsini değil.3.boyla çalıştım eşimle denedik oldu.4le çalışmayı çok önermiyor doktorlar.Zorlama diyeBen 4. Dilatörü yapamıyorum cok acıyor ilk üçü tamam kolaylıkla giriyor ama 4 olmuyor ne önerirsibiz cok acıyor
Sprey sıkınca sizde tamamen hissizlik mi oldu bende yine baski hissettim esli denerkenSprey sıkıyorum canım uyuşturucu.bi 2 3 dk bekliyorum ıkınarak alıyorum
Ben 4. Boyu da aliyorum ama esli yapamiyorum tavsiyeniz var mi4.sadece 1 kez aldım o da hepsini değil.3.boyla çalıştım eşimle denedik oldu.4le çalışmayı çok önermiyor doktorlar.Zorlama diye
Açı önemli popo yönüne doğru ittirin.O dilatörlerden çok daha rahat oluyorBen 4. Boyu da aliyorum ama esli yapamiyorum tavsiyeniz var mi
Dediginiz gibi itiyoruz aslinda ama cok rahat girmiyo asiri baski oluyor bir türlü basaramadik girişte üst kisimda bir bölge var orasi da aciyo baskasinda oluyomu bilmiyorum ama bende aci oluyorAçı önemli popo yönüne doğru ittirin.O dilatörlerden çok daha rahat oluyor
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 6 aylık evliyim ve vajinismus denen bir sorunla uğraşıyorum.Bu sorunla ilgili doktor terapileri çok pahalı olduğu için gidemedim.Kendi kendini evde tedavi edip bu sorunu yenenler varsa nasıl yendiklerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.Lütfen yardim edin kurtulmak istiyorum bu sorundan.
Canim yardimci olmak isterim özelden msj at. Lâkin küçük bebeğim var msjlara geç donebilirim. Ama elimden geleni yaparım inş.Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 6 aylık evliyim ve vajinismus denen bir sorunla uğraşıyorum.Bu sorunla ilgili doktor terapileri çok pahalı olduğu için gidemedim.Kendi kendini evde tedavi edip bu sorunu yenenler varsa nasıl yendiklerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.Lütfen yardim edin kurtulmak istiyorum bu sorundan.
Merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim doktorada gittim ilk dilatörü soktu direk ama biz hiç üstüne düşmedik vajinismusyum bilmiyorum ne yapıcam onuda bilmiyorm şu anda herkes bebek beklşyo bizden ve kimse ne oldugunu bilmiyor aklımda hep bu var şu koronları günleri fırsata çevirip kendi başıma yenmek istiyorum baana yardımcı olurmusunuzCanım zaten boşuna gidip tedavilere para verme resmen para tuzagı... Bu kafada bitiyor emin ol. Bende evlendiğim ilk 6 ay çok zorlandm doktor lara gittim ama hiç anlamadılar. Sonra dedim ki ya bu psikolojik birşey orası acık koskoca bebek cıkıyor. Herkes nasıl yapıyorsa bendee yaparım diye hep üstüne gittim hiç kaçmadım. Acıyo deyip geri cekilir üstüne gitmezsen yenemezsin. Bak esinle üst üste 1 hafta beraber olmaya calıs zorla kendini. Bak göreceksin ne kadar kolay oldugunu ben bunu mu yapamadım diyeceksin.
Tamam atıyorum.Canim yardimci olmak isterim özelden msj at. Lâkin küçük bebeğim var msjlara geç donebilirim. Ama elimden geleni yaparım inş.
Evet oluyor snairim pozisyonu tutturmaiyoruz idrar yeri acıyor.Dediginiz gibi itiyoruz aslinda ama cok rahat girmiyo asiri baski oluyor bir türlü basaramadik girişte üst kisimda bir bölge var orasi da aciyo baskasinda oluyomu bilmiyorum ama bende aci oluyor
Vajinismus olup da bebek sahibi olabilirsiniz .Merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim doktorada gittim ilk dilatörü soktu direk ama biz hiç üstüne düşmedik vajinismusyum bilmiyorum ne yapıcam onuda bilmiyorm şu anda herkes bebek beklşyo bizden ve kimse ne oldugunu bilmiyor aklımda hep bu var şu koronları günleri fırsata çevirip kendi başıma yenmek istiyorum baana yardımcı olurmusunuz