Vajinismus

Ben kurtuldum canmmm hemde dun gece
ben kurtuldum canim dun gece rabbime sukurler olsn

Bende son aşaamdayım napcam @Korkak-kiz 4.dilatörü birkere denedm.eşli deneyemiyorum.eşim deneylim diyo ama dilim varmıyo tamam demeye sürekli yorgunum diyorum kavga ediyoruz
Ben 4. Dilatörü yapamıyorum cok acıyor ilk üçü tamam kolaylıkla giriyor ama 4 olmuyor ne önerirsibiz cok acıyor

Ben aşamadığım İçin yardımla yendim Konyadaysanız doktor tavsiye edebilirim

Ben 4. Dilatörü yapamıyorum cok acıyor ilk üçü tamam kolaylıkla giriyor ama 4 olmuyor ne önerirsibiz cok acıyor
4.sadece 1 kez aldım o da hepsini değil.3.boyla çalıştım eşimle denedik oldu.4le çalışmayı çok önermiyor doktorlar.Zorlama diye

Açı önemli popo yönüne doğru ittirin.O dilatörlerden çok daha rahat oluyor
Dediginiz gibi itiyoruz aslinda ama cok rahat girmiyo asiri baski oluyor bir türlü basaramadik girişte üst kisimda bir bölge var orasi da aciyo baskasinda oluyomu bilmiyorum ama bende aci oluyor

Bana özelden yazın bende ıkı ay oldu yendım kendim

Canim yardimci olmak isterim özelden msj at. Lâkin küçük bebeğim var msjlara geç donebilirim. Ama elimden geleni yaparım inş.

Merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim doktorada gittim ilk dilatörü soktu direk ama biz hiç üstüne düşmedik vajinismusyum bilmiyorum ne yapıcam onuda bilmiyorm şu anda herkes bebek beklşyo bizden ve kimse ne oldugunu bilmiyor aklımda hep bu var şu koronları günleri fırsata çevirip kendi başıma yenmek istiyorum baana yardımcı olurmusunuz

Dediginiz gibi itiyoruz aslinda ama cok rahat girmiyo asiri baski oluyor bir türlü basaramadik girişte üst kisimda bir bölge var orasi da aciyo baskasinda oluyomu bilmiyorum ama bende aci oluyor
Evet oluyor snairim pozisyonu tutturmaiyoruz idrar yeri acıyor.

Vajinismus olup da bebek sahibi olabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…