• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

knyali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
135
44
28
31
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 6 aylık evliyim ve vajinismus denen bir sorunla uğraşıyorum.Bu sorunla ilgili doktor terapileri çok pahalı olduğu için gidemedim.Kendi kendini evde tedavi edip bu sorunu yenenler varsa nasıl yendiklerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.Lütfen yardim edin kurtulmak istiyorum bu sorundan. 😭😭

Canim 4. Dilatörüde aliyosan isin cok kolay senin. Korkman normal olmicak yine korkusu oluyor ama ne olursa olsun dene. . Olsada olmasada dene. Biraz bile alsan genişler. Ben suan bile birden hepsini alamıyorum yaniyor biraz. Once biraz girmeye calisiyor eşim sonra cikarip tekrar deniyoruz ki agiz kismi genislesin diye. Sonra o kadar rahat oluyorki

Girerken hala biraz yanma oluyor ama 2 dk sonra geçiyor. Canim 4. Dilatör ü al sonra ileri geri yap ama iyice yağla. Sonra biraz beklet ve hemen eşli denemeye geç . Birde popoya dogru girmeye calissin eşin. Yani biraz eğimli olsun. Orasi acilmis olacak ve daha rahat alacaksin. Eger ilk giriste yanma olursa esli denemede once biraz girsin sonra cikarin tekrar girsin ki giris kismini bi alistirin. Sonra tamamini alcaksin emin ol

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 6 aylık evliyim ve vajinismus denen bir sorunla uğraşıyorum.Bu sorunla ilgili doktor terapileri çok pahalı olduğu için gidemedim.Kendi kendini evde tedavi edip bu sorunu yenenler varsa nasıl yendiklerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.Lütfen yardim edin kurtulmak istiyorum bu sorundan. 😭😭
Canım zaten boşuna gidip tedavilere para verme resmen para tuzagı... Bu kafada bitiyor emin ol. Bende evlendiğim ilk 6 ay çok zorlandm doktor lara gittim ama hiç anlamadılar. Sonra dedim ki ya bu psikolojik birşey orası acık koskoca bebek cıkıyor. Herkes nasıl yapıyorsa bendee yaparım diye hep üstüne gittim hiç kaçmadım. Acıyo deyip geri cekilir üstüne gitmezsen yenemezsin. Bak esinle üst üste 1 hafta beraber olmaya calıs zorla kendini. Bak göreceksin ne kadar kolay oldugunu ben bunu mu yapamadım diyeceksin.

Canım zaten boşuna gidip tedavilere para verme resmen para tuzagı... Bu kafada bitiyor emin ol. Bende evlendiğim ilk 6 ay çok zorlandm doktor lara gittim ama hiç anlamadılar. Sonra dedim ki ya bu psikolojik birşey orası acık koskoca bebek cıkıyor. Herkes nasıl yapıyorsa bendee yaparım diye hep üstüne gittim hiç kaçmadım. Acıyo deyip geri cekilir üstüne gitmezsen yenemezsin. Bak esinle üst üste 1 hafta beraber olmaya calıs zorla kendini. Bak göreceksin ne kadar kolay oldugunu ben bunu mu yapamadım diyeceksin.

İnşallah ben de sizin gibi yenebilirim.Aslında söylediklerinizi de yaptım ama olmamıştı.Yine denerim.Teşekkür ederim

İnşallah ben de sizin gibi yenebilirim.Aslında söylediklerinizi de yaptım ama olmamıştı.Yine denerim.Teşekkür ederim
Ben arkadasıma hep bu sekılde motive verdim ve o dediğim gibi yaptı 1 hafta agladım zorlandm ama yinede üstüne gittim dedi ve suan hamile bile. Yani 1 hafta aralıksız yaparsan alışıyorsun korkma hiç ben yaptıysam herkes yapar.

35 yasinda bekar biri olarak rahatsizligimin daha yeni farkina vardim desem. Bunca yildir iliskiden uzak durma nedenimi evlenince yaparim, ve bartolin kistim var, vajinal kuruluk var zaten iliski yasayamam diye zannediyordum. Ameliyat olup bartolinden kurtulunca ve erkek arkadasimla ciddi anlamda iliski yasamayi deneyip de yapamayinca vajinismus olduguma emin oldum. Kasilip kaliyordum. Doktorlara para vermek istemedim hemen ilk asamada. Burada yazilanlari okudum. Kendi kendine yenenler var sonucta. Parmak egzersizlerini denedim. Sadece tek parmak sokabiliyordum. Iki parmak filan olmuyordu. Internetten dilator seti aldim. Ilk 3 aparatta sıkıntı yasamadim, kayganlastirici jelle iyi sonuc aliniyor. Yalniz 4. Buyuk boy cok zorladi. Hatta malesef kizlik zarimi da kendim yirtmis oldum, kan geldi denerken. Ve az once baktim ki tamamini alabilmisim. Bu sekilde deneye deneye genisletmek gerekiyor herhalde. Penis alabilir miyim su an bilemiyorum. Bu dertten muzdarip olan herkes bir an once sorununu cozer umarim

35 yasinda bekar biri olarak rahatsizligimin daha yeni farkina vardim desem. Bunca yildir iliskiden uzak durma nedenimi evlenince yaparim, ve bartolin kistim var, vajinal kuruluk var zaten iliski yasayamam diye zannediyordum. Ameliyat olup bartolinden kurtulunca ve erkek arkadasimla ciddi anlamda iliski yasamayi deneyip de yapamayinca vajinismus olduguma emin oldum. Kasilip kaliyordum. Doktorlara para vermek istemedim hemen ilk asamada. Burada yazilanlari okudum. Kendi kendine yenenler var sonucta. Parmak egzersizlerini denedim. Sadece tek parmak sokabiliyordum. Iki parmak filan olmuyordu. Internetten dilator seti aldim. Ilk 3 aparatta sıkıntı yasamadim, kayganlastirici jelle iyi sonuc aliniyor. Yalniz 4. Buyuk boy cok zorladi. Hatta malesef kizlik zarimi da kendim yirtmis oldum, kan geldi denerken. Ve az once baktim ki tamamini alabilmisim. Bu sekilde deneye deneye genisletmek gerekiyor herhalde. Penis alabilir miyim su an bilemiyorum. Bu dertten muzdarip olan herkes bir an once sorununu cozer umarim
umarım hepimiz çözeriz

Canım bende yeni evlenicem hatta yarın diyebilirim bende çok korrkuyorum

Canım bende yeni evlenicem hatta yarın diyebilirim bende çok korrkuyorum
Yarını kolay gecirmen için bi tavsiyede bulunmak isterdim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş sadece tek tavsiyem zorlanacak olursan aşırı tepkiyle eşini de korkutma sonra senden kaynaklı psikolojik olarak eşinde problem oluşuyor

Arkadaşlar bende yaşadım bu sorunu tam 4 yıl ama Aydin ilinde medinova da dr.özgür arisoy var bir kaç seansda yendim tavsiye ederim.normalde çok fiyatlı bu tedaviler ama fiyat olarakta çok uygun. Yakınlardaysanız destek alabilirsiniz. Uzerinden zaman gectikce hastalik daha da sizi hapsediyor psikolojik olarak cokuyorsunuz ama inanin korkulacak bir sey yok.Egzersizlerle ustesinden gelebilirsiniz.

Canım İzmir de sümeyra tatar diye bir doktor var 2000 TL ben ona gittim ara bilgi al iyice araştır bana en uygunu o gelmişti Valla o yüzden gittim çünkü çok bilindik bir doktor da değil ama 3. Gün yendim. Gidersen bana dua etmeyi unutma, gözüm kapalı tavsiye ederim bekleme günlerine yazık borç bul git sana kardeş tavsiyesi

Back
X