35 yasinda bekar biri olarak rahatsizligimin daha yeni farkina vardim desem. Bunca yildir iliskiden uzak durma nedenimi evlenince yaparim, ve bartolin kistim var, vajinal kuruluk var zaten iliski yasayamam diye zannediyordum. Ameliyat olup bartolinden kurtulunca ve erkek arkadasimla ciddi anlamda iliski yasamayi deneyip de yapamayinca vajinismus olduguma emin oldum. Kasilip kaliyordum. Doktorlara para vermek istemedim hemen ilk asamada. Burada yazilanlari okudum. Kendi kendine yenenler var sonucta. Parmak egzersizlerini denedim. Sadece tek parmak sokabiliyordum. Iki parmak filan olmuyordu. Internetten dilator seti aldim. Ilk 3 aparatta sıkıntı yasamadim, kayganlastirici jelle iyi sonuc aliniyor. Yalniz 4. Buyuk boy cok zorladi. Hatta malesef kizlik zarimi da kendim yirtmis oldum, kan geldi denerken. Ve az once baktim ki tamamini alabilmisim. Bu sekilde deneye deneye genisletmek gerekiyor herhalde. Penis alabilir miyim su an bilemiyorum. Bu dertten muzdarip olan herkes bir an once sorununu cozer umarim