Tamam canım. Bide adana da ebru Ünal var o nasıl sizce bilen var mı yadaCanım Instagramda Dr Reyyan Özcan Temizkani takip et derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım. Bide adana da ebru Ünal var o nasıl sizce bilen var mı yadaCanım Instagramda Dr Reyyan Özcan Temizkani takip et derim
Canım CİSED diye bir kuruluş var orda il il nerde Doktor var yazıyor bilgin olsunTamam canım. Bide adana da ebru Ünal var o nasıl sizce bilen var mı yada
banada yardımcı olurmuusnuz nasıl yendınızÇevremde bundan boşanmış 2 kişi var
Ama erkek tarafını tanıştığı için durumları hakkında bilgim yok
Ama ben de vajinismus tüm. 6 yıllık evliyim. Ilk eklendiğinde buradaki yazıları okuyarak yendim. Inşallah sen de yenersin
Kegel egzersizleri yaptim.banada yardımcı olurmuusnuz nasıl yendınız
saglun simdi baslıycam inş işe yarar yıllarım çöp oldu gittii cnkiKegel egzersizleri yaptim.
100 de 100 geçmesi benim 5 yılımı aldı.saglun simdi baslıycam inş işe yarar yıllarım çöp oldu gittii cnki
Merhaba kegeli söylemyapıyorum doğrumu acaba derin mefes alıyorum karnım şişiyor kalçamı sıkıyorum 10saniye tutup bırakıyorum sonra tekrar yapıyorum doğrumu acaba100 de 100 geçmesi benim 5 yılımı aldı.
Cinsel ilişki öncesi bu egzersizleri yapın. Eşiniz yatakta oturur pozisyondayken siz uste yavaş yavaş birlesme yaşamaya çalışın. Zaten girdikten sonra si geliyor.
Birleşme sirasinda kaslariniz yumusadigi için tuvalet ihtiyacınız gelebilir. Tuvalete çıkıp yapın hemen. 2 3 damla geliyor ama kasların gevşemesi sağlanıyor. Ondan sonrası daha kolay oluyor.
Canim hani küçük tuvaletini yaparken tutup bırakılsın ya, o kegel egzersiziMerhaba kegeli söylemyapıyorum doğrumu acaba derin mefes alıyorum karnım şişiyor kalçamı sıkıyorum 10saniye tutup bırakıyorum sonra tekrar yapıyorum doğrumu acaba
Canım Cised die bir dernek var internetten bak orda hangi ilde hangi doktorlar var yazıyor ordan bakabilirsinKızlar Adana'da Ebru Ünal nasıl Vaninimis için duydunuz mu hiç
Bu evrede eşine ihtiyacın var çok güzel adım atmissiniz iki güne kurtulabilirsiniz sırt üstü yatırın beline başına yastık koy dizlerini kır ben öyle rahat ettim bı deneKızlar iyi geceler ben tedaviye başladım vajinismus için aparatla gayet rahat bir şekilde egzersizleri yapıyorum ancak esimle olmuyor ilişki sırasında nasil rahat olabilirim hangi pozisyonda yapabiliriz bana akıl verin ne olur esimle çok kötü aramiz
Biseyler eksik demekki guvenmiyomusun anı hareketlermi yapiyo yada dinlemiyomu seniDenedim o sekilde ama kendimi eşime teslim edemiyorum tam olarak hiç aparatla olupta bunla yapamam garip
Acele edecek bişey yokki bunda Hart hurt olan bi egzersizde insan anca sinir olur okadar emek boşa gider yavaş yavaş sakın ortamda olucakBi anda olsun bitsin istiyor artık ani hareketleri var bende korkuyorum birakamiyorum kendimi