Vajinismus

Çevremde bundan boşanmış 2 kişi var
Ama erkek tarafını tanıştığı için durumları hakkında bilgim yok

Ama ben de vajinismus tüm. 6 yıllık evliyim. Ilk eklendiğinde buradaki yazıları okuyarak yendim. Inşallah sen de yenersin
banada yardımcı olurmuusnuz nasıl yendınız

saglun simdi baslıycam inş işe yarar yıllarım çöp oldu gittii cnki
100 de 100 geçmesi benim 5 yılımı aldı.
Cinsel ilişki öncesi bu egzersizleri yapın. Eşiniz yatakta oturur pozisyondayken siz uste yavaş yavaş birlesme yaşamaya çalışın. Zaten girdikten sonra si geliyor.
Birleşme sirasinda kaslariniz yumusadigi için tuvalet ihtiyacınız gelebilir. Tuvalete çıkıp yapın hemen. 2 3 damla geliyor ama kasların gevşemesi sağlanıyor. Ondan sonrası daha kolay oluyor.

100 de 100 geçmesi benim 5 yılımı aldı.
Cinsel ilişki öncesi bu egzersizleri yapın. Eşiniz yatakta oturur pozisyondayken siz uste yavaş yavaş birlesme yaşamaya çalışın. Zaten girdikten sonra si geliyor.
Birleşme sirasinda kaslariniz yumusadigi için tuvalet ihtiyacınız gelebilir. Tuvalete çıkıp yapın hemen. 2 3 damla geliyor ama kasların gevşemesi sağlanıyor. Ondan sonrası daha kolay oluyor.
Merhaba kegeli söylemyapıyorum doğrumu acaba derin mefes alıyorum karnım şişiyor kalçamı sıkıyorum 10saniye tutup bırakıyorum sonra tekrar yapıyorum doğrumu acaba

Merhaba kegeli söylemyapıyorum doğrumu acaba derin mefes alıyorum karnım şişiyor kalçamı sıkıyorum 10saniye tutup bırakıyorum sonra tekrar yapıyorum doğrumu acaba
Canim hani küçük tuvaletini yaparken tutup bırakılsın ya, o kegel egzersizi
Günlük 40 50 bundan yap
Hatta tuvaletini yaoarken de yapabilirsin
Küçük parmağını yaglanip kendi vajinada şok, ben eldivenle yapıyordum. Bunu bir hafta dene
Sonra permegini 2 parmak şeklinde son
Bunları ilişkiden 10 15 dk önce yaparsan kasların açılmış olur

Kızlar adetim 4 gun gecikti .regl takvimi indirmistim onda yumurtlama dönemi vs. Tarihleri yazıyor ona uymustuk .ama herhangi bi gebelik belirtim yok baş dönmesi bulantı en son ilişki 8 güzel önce olmuştu sizce gebe olma ihtimalim varmi

IMG-20180507-WA0017.jpeg
IMG-20180507-WA0017.jpeg

Kızlar iyi geceler ben tedaviye başladım vajinismus için aparatla gayet rahat bir şekilde egzersizleri yapıyorum ancak esimle olmuyor ilişki sırasında nasil rahat olabilirim hangi pozisyonda yapabiliriz bana akıl verin ne olur esimle çok kötü aramiz

Kızlar iyi geceler ben tedaviye başladım vajinismus için aparatla gayet rahat bir şekilde egzersizleri yapıyorum ancak esimle olmuyor ilişki sırasında nasil rahat olabilirim hangi pozisyonda yapabiliriz bana akıl verin ne olur esimle çok kötü aramiz
Bu evrede eşine ihtiyacın var çok güzel adım atmissiniz iki güne kurtulabilirsiniz sırt üstü yatırın beline başına yastık koy dizlerini kır ben öyle rahat ettim bı dene

Denedim o sekilde ama kendimi eşime teslim edemiyorum tam olarak hiç aparatla olupta bunla yapamam garip

Aynen öyle beklemekten sıkıldım artık diyo baya yol katettim elimi dokunduramiyordum şimdi apatatla oluyor emeklerim boşa gitmez inşallah artık olsun istiyorum çok yiprandim

Back