Vajinismus

Bu apatatla yaparken kullanmıyorum önce kullandım emla anestol falan
Aparat yaparken 5 6 kez anestol kullansan sonra eşli denemeye geçsen sonuçta artık oraya bişey girer hissi kafanda yer etmiştir ben anestolle yendim çokta kolay oldu anlamadım bile nasıl olduğunu

Arkadaşlar merhaba ben yeni evli sayılrm ilişkiye anca girebldim vajinsmusdm .Oldu olmasına ama sefer r de kızlık zarı yırtıldı her ilişkide çok fazla kanama oluyor eşimde bana yüklenyor kendini kasyosun dye ne yapacağmı bilemedim bulunduğm yerde doktor da yok şu an gdemem iizin alamyorm işten aranaızda bunu yaşayan var mı
Kızlık zarının tam anlamıyla yırtıldığına emin misin

Benimki garip birşey oldu zor olanı yapabiliyorum eşimle niye böyle oluyor anlamıyorum
Aparat yaparken 5 6 kez anestol kullansan sonra eşli denemeye geçsen sonuçta artık oraya bişey girer hissi kafanda yer etmiştir ben anestolle yendim çokta kolay oldu anlamadım bile nasıl olduğunu

Bizde aynı şekilde hatta eşim acaba tahriş mi oldu nedir diye düşündü meğerse 3 ilişkidede kızlık tam yırtılmamış bidahaki ilişkinde yine kan gelirse artık bi doktora görün canım ama eminim gelmez
Çok teşekkür ederim canm sen doktor muayenesi oldun mu nasıl oluyor kızlık muayenesi ki?:olamaz:

Olmadım canım bilmiyorum valla, ben devam ederse gidip görünmende fayda var derim ama yani aynı şeyi bende yaşadım umarım tekrarlamaz. Ha birde kanaman az mı çok mu

Eşim bazen çok. Destekçi bs
Erkekler bazen oluyor bazen olmuyor bizim gibi değiller onlar çok kolay bişey olduğunu kabul ettikleri için çabuk bıkıyolar bu durumdan canım ama eşin desteği çok önemli çünkü aparat yapıp eşe geçememek sıkıntı yani

Erkekler bazen oluyor bazen olmuyor bizim gibi değiller onlar çok kolay bişey olduğunu kabul ettikleri için çabuk bıkıyolar bu durumdan canım ama eşin desteği çok önemli çünkü aparat yapıp eşe geçememek sıkıntı yani
Aynen yolun büyük bir bölümünü aşipta yapamamak daha da sikinyi veriyor.

1. Kızlar ben 1 buçuk aylık vajinismusum. İlk ilişkim çok acılı ağrılı oldu kendimi aşırı kastım zaten tam birleşme olmadı kızlığım bozulduğu gibi bıraktık. Sonraki denemeler hep hüsran. Sanki bir duvar var ve orada takılıyor. Parmak egzersizlerine asla cesaret edemem diyordum. Sonra buradaki yorumları okuyup kendimi motive ettim. Duşa girdim küveti doldurdum uzun uzun sıcak suda oturdum iyice gevşedim. Sonra parmağımı zeytinyağı ile yağladım hooop giriverdi hiçbir şey anlamadım. Sonra ikinci parmağı denedim onu da aldım. Ne acı ne ağrı hiçbir şey olmadı. Hani kalın misafir peçetelrri var ya desenli renkli Normal peçetelerden daha kalın. İşte onun 1 tanesini rulo yaptım streçe sardım. İki parmak kalınlığında 14 cm uzunluğunda oldu. Onu da iyice zeytinyağı ile yağladım. Vajina içine biraz anestol sürdüm 5 dk bekledim sonra yine zeytinyağı sürdüm parmağımla ve asla yapamam derken kendi yaptığım aparatı aldım. Geriye sadece p.. denemesi kaldı. Sizce ne durumdayım çok yol kat etmiş miyim aşırı mutlu oldum kendime güvenim geldi sanki. Bu arada 6 temmuza kadar memleketimde ailemin yanındayım eşimle ayrıyız 6 temmuza kadar aparatı günden güne kalınlaştırarak inşallah bu işin üstesinden gelebilirim.

Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
    + Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki1183184185186187188

Ben 22-23 yasinda evlendim 1.5- 2yil sürdü çok ama çok sevdim yada sevdiğimi sandım rvlendijevl sonra iliskiye giremedim sorunun bende oldugunu söyledi ve cinsel konu hakkında da hiç konuşmadık şuan kafam çok karışık tekrar evlenmek istiyorum ama yine korkularim var yine ayni problemi yasarmiyim die bana fikir ve düşüncelerinizi soyler misiniz[/QUOTEse

Çevremde bundan boşanmış 2 kişi var
Ama erkek tarafını tanıştığı için durumları hakkında bilgim yok

Ama ben de vajinismus tüm. 6 yıllık evliyim. Ilk eklendiğinde buradaki yazıları okuyarak yendim. Inşallah sen de yenersin

Nasıl yendiniz acaba bende 1 yıldır evliyim hala sıkıntı cekiyorm yardımcı olursanız çok sevinirim

Back