Vajinismus

Tamamen kafada diyenlere çok kiziyodum gerçekten öyleymiş. Ama bu evreleride yaşamak gerekiyormuş demekki. Herkez sonuca ulaşır ins .başlamak çok önemli ve tabiyki eş...ertelemeden baslanmali
Evet banada doktorlar psikolojik destek aldığım da herşey beyinde bitiyor demişlerdi sonrada evliliğe karar verirsen tekrar gelirsin yardımcı olur demişlerdi bakalım evlenirsem gitcm tabi o adimi tekrar atabilirsem

Evet banada doktorlar psikolojik destek aldığım da herşey beyinde bitiyor demişlerdi sonrada evliliğe karar verirsen tekrar gelirsin yardımcı olur demişlerdi bakalım evlenirsem gitcm tabi o adimi tekrar atabilirsem
Hayırlısı ins olur ama bunu olumsuz görüp kendini hayata kapatma biraz cesaret

Burda bu sorunu yaşıyan çok insan var sen sadece onlardan bı tanesisin kurtulan da çok zaten /100 tedavisi sonuç veriyor .yani sende sorun yok canım o kolayı seçmiş sen hayatına bak ins düzgün biri karşına çıkar
Evet sürekli takip ediyorum çok kişi var Instagramda da var bı doktoru takip ediyorum bakalim hayırlısı artık
Rabb'im herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın ins

Cesaretliyim ama beni düşündüren kegel egzersizi onu yapamam gibi okasae
Kegel egzersizini ne netten baktinmi hiç mantığı idrarı bırakıp tutmak ne var bunda kendini bunlarla doldurma olumlu bak bunlar senin bahanelerin bu tekrar evlenmene engel değil ins yuva kurarsin tekrar

Kegel egzersizi dogru yapilirsa sonuca ulasmakta yardimci olur arkadaslar. Aksi takdirde kaslari guclendirmis olursunuz.
Bu sadece idrar yapilrken olacak bir egzersiz degil. Dogru nefes ile birlikte, burnunuzdan derin nefes aliyorsunuz 3 saniye, nefesi agizdan veriyorsun 6saniye. Kaslari sıkıyorsun 3 saniye sık sık sık birak 3 saniye de yavas yavas.

Kegel egzersizini ne netten baktinmi hiç mantığı idrarı bırakıp tutmak ne var bunda kendini bunlarla doldurma olumlu bak bunlar senin bahanelerin bu tekrar evlenmene engel değil ins yuva kurarsin tekrar
Bir çok siteye baktım degisik veriyor ve evet bahanelerim belkide doğru diosun sizlerle konuşunca daha çok cesaret alıyorm göze alıyorum herşeyi evet beyinde bittiğini de biliyorum ama bazen yeniliyorum malesefki ama yaparım sürekli takip ediyorum saten araştırıyorum yani ins ilk başta hayirli insanlarla karsilastirsin Rabb'im çok teşekkür ederim buarada

Kegel egzersizi dogru yapilirsa sonuca ulasmakta yardimci olur arkadaslar. Aksi takdirde kaslari guclendirmis olursunuz.
Bu sadece idrar yapilrken olacak bir egzersiz degil. Dogru nefes ile birlikte, burnunuzdan derin nefes aliyorsunuz 3 saniye, nefesi agizdan veriyorsun 6saniye. Kaslari sıkıyorsun 3 saniye sık sık sık birak 3 saniye de yavas yavas.
Tavsiyeniz için teşekkürler

Bir çok siteye baktım degisik veriyor ve evet bahanelerim belkide doğru diosun sizlerle konuşunca daha çok cesaret alıyorm göze alıyorum herşeyi evet beyinde bittiğini de biliyorum ama bazen yeniliyorum malesefki ama yaparım sürekli takip ediyorum saten araştırıyorum yani ins ilk başta hayirli insanlarla karsilastirsin Rabb'im çok teşekkür ederim buarada
İns bu sorun yeni hayat kurmana engel olmasın izin verme buna herşey gönlünce olur

Çok teşekkür ederim ins olmaz hepimizin gönlüne göre versin Rabbim birşey sorsam doktora gittinmi gittiysen hangi doktor
Ben gittim ama terapi aldım sadece parmak egz verdi yapamadım sonra araştırdık dilator aldık eşimle yaptik egzersizleri ve çok çabuk sonuç aldik

Vajinusmus kelimesini okuyunca bile bütün kaslarım kasım kasım sasılıyor
Kolay gelsin konu sahibi

Onun için de destek gerekiyor dimi tek de yapılır ama düşünüyorum bazen kendim simdiden yapsammi die
Ben kendim yapamadım eşim yaptı bence sen şuan hiç bunlarla doldurma kafanı hayatına bak eğer biri varsa yada bigun cikarsa karşına korkma evlen tekrar bu seni güzelliklerden vazgecirmesin engel olmasın sana .

Ben kendim yapamadım eşim yaptı bence sen şuan hiç bunlarla doldurma kafanı hayatına bak eğer biri varsa yada bigun cikarsa karşına korkma evlen tekrar bu seni güzelliklerden vazgecirmesin engel olmasın sana .
Doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim bildiklerini ve düşüncelerini paylaştığın için

Merhaba kızlar ben altı aylik evliyim Vajinismus tedavisi olucam hangi doktoru önerebilir siniz bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Back