Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.
Size şöyle anlatayım;
Ben 89luyum 22-23 yasinda evlendim 1-2 sene evli kaldim ve şiddetli kavgadan sonra ayrıldik.Ayrilik sebebim ise biz birlikte olamadık ve bu sorunun benden kaynaklandığini benim ilk gece biras terbiyesizlik olcak ama (bacağimi açamadigimi ) söyledi ve onunla birlikte iken hiç cinsellik konusunu konuşmadik .Bu 1-2 sene içinde de birleşme olmadı yuzeysel sekilde yaptık bazen hiç yapmadık.Evli iken sürekli kendisinde bir gizlilik ,oyun oyna pvcde , telefon da şifreler buna benzer bir çok şeyler hayatımızi maf etti ve dediğim gibi en sonunda da büyük bir tartışma yaşayarak tek celsede ayrıldık.Ayrilmadan öncede ailesi duydugun da ben de sorun yok ben doktora gitmem gibi davranışlar da bulundu.Buyuk sorunun bende oldugunu banada aşiladi .Bir kere birlikte gittik o doktorda ona sakinleştirici verecekti kabul
etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi
Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.
Size şöyle anlatayım;
Ben 89luyum 22-23 yasinda evlendim 1-2 sene evli kaldim ve şiddetli kavgadan sonra ayrıldik.Ayrilik sebebim ise biz birlikte olamadık ve bu sorunun benden kaynaklandığini benim ilk gece biras terbiyesizlik olcak ama (bacağimi açamadigimi ) söyledi ve onunla birlikte iken hiç cinsellik konusunu konuşmadik .Bu 1-2 sene içinde de birleşme olmadı yuzeysel sekilde yaptık bazen hiç yapmadık.Evli iken sürekli kendisinde bir gizlilik ,oyun oyna pvcde , telefon da şifreler buna benzer bir çok şeyler hayatımızi maf etti ve dediğim gibi en sonunda da büyük bir tartışma yaşayarak tek celsedeayrıldık.Ayrilmadan öncede ailesi duydugun da ben de sorun yok ben doktora gitmem gibi davranışlar da bulundu.Buyuk sorunun bende oldugunu banada aşiladi .Bir kere birlikte gittik o doktorda ona sakinleştirici verecekti kabul etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi