Vajinismus

Kendinizi açıklamak anlatmak zorunda değilsiniz. Boşverin. İnsanlar bazen duracakları yeri bilmiyo.

Kader kısmet zor günler yaşamışsınız.
Ben bekarım öncelikle.
Eski eşiniz ilişki sırasında size bağırmış güvensizlik varmış vs. Bunların hepsi bi etken olabilir. Yani vajinismus olmayada bilir bence. Bilirkişi değilim tabi ama tedirginlik isteksizlik vermiş olabilir bu etkenler.
Fark ettim ki biras hızlı ve çabuk yazdım ayrıca tlfnm bozuk onun için yanlış yazmışım bunuda düzelteyim dedim .Bundan sonra da kim nasıl anlamak isterse anlar artik.
Sizinde ilginizden dolayı çok teşekkür ederim evet biras zor gunlerdi hemde yanımda kimse yoktu ailem uzak kimseye de anlatamamistim ama çok Şükür ki atlattım İns efer vajinismus isem atlatirim Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.
Size şöyle anlatayım;
Ben 89luyum 22-23 yasinda evlendim 1-2 sene evli kaldim ve şiddetli kavgadan sonra ayrıldik.Ayrilik sebebim ise biz birlikte olamadık ve bu sorunun benden kaynaklandığini benim ilk gece biras terbiyesizlik olcak ama (bacağimi açamadigimi ) söyledi ve onunla birlikte iken hiç cinsellik konusunu konuşmadik .Bu 1-2 sene içinde de birleşme olmadı yuzeysel sekilde yaptık bazen hiç yapmadık.Evli iken sürekli kendisinde bir gizlilik ,oyun oyna pvcde , telefon da şifreler buna benzer bir çok şeyler hayatımızi maf etti ve dediğim gibi en sonunda da büyük bir tartışma yaşayarak tek celsede ayrıldık.Ayrilmadan öncede ailesi duydugun da ben de sorun yok ben doktora gitmem gibi davranışlar da bulundu.Buyuk sorunun bende oldugunu banada aşiladi .Bir kere birlikte gittik o doktorda ona sakinleştirici verecekti kabul

etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi

Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.
Size şöyle anlatayım;
Ben 89luyum 22-23 yasinda evlendim 1-2 sene evli kaldim ve şiddetli kavgadan sonra ayrıldik.Ayrilik sebebim ise biz birlikte olamadık ve bu sorunun benden kaynaklandığini benim ilk gece biras terbiyesizlik olcak ama (bacağimi açamadigimi ) söyledi ve onunla birlikte iken hiç cinsellik konusunu konuşmadik .Bu 1-2 sene içinde de birleşme olmadı yuzeysel sekilde yaptık bazen hiç yapmadık.Evli iken sürekli kendisinde bir gizlilik ,oyun oyna pvcde , telefon da şifreler buna benzer bir çok şeyler hayatımızi maf etti ve dediğim gibi en sonunda da büyük bir tartışma yaşayarak tek celsedeayrıldık.Ayrilmadan öncede ailesi duydugun da ben de sorun yok ben doktora gitmem gibi davranışlar da bulundu.Buyuk sorunun bende oldugunu banada aşiladi .Bir kere birlikte gittik o doktorda ona sakinleştirici verecekti kabul etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi
Her genç kız evlendiği ilk gece böyle sorunlar yaşar. Ama bu tekrar olucagı anlamına gelmez

Her genç kız evlendiği ilk gece böyle sorunlar yaşar. Ama bu tekrar olucagı anlamına gelmez

Evet gelmez ama gerçekten hayattan da zevk aldırmayan bı durum bu kafam çok karışık evet 28 yaşındayım ama evlenmek istiyorum korkularim da var yine olmazsa yine bana öle davranırsa vs. vs. Gibi

Evet gelmez ama gerçekten hayattan da zevk aldırmayan bı durum bu kafam çok karışık evet 28 yaşındayım ama evlenmek istiyorum korkularim da var yine olmazsa yine bana öle davranırsa vs. vs. Gibi

hiç korkma dünyanın sonu değil. tedavisi de var zaten. sen ne kadar rahat olursan o kadar iyi olacak biliyorsun bunu.

Ben 22-23 yasinda evlendim 1.5- 2yil sürdü çok ama çok sevdim yada sevdiğimi sandım rvlendijevl sonra iliskiye giremedim sorunun bende oldugunu söyledi ve cinsel konu hakkında da hiç konuşmadık şuan kafam çok karışık tekrar evlenmek istiyorum ama yine korkularim var yine ayni problemi yasarmiyim die bana fikir ve düşüncelerinizi soyler misiniz
Mutlaka tedavi ol canım.

Ben 22-23 yasinda evlendim 1.5- 2yil sürdü çok ama çok sevdim yada sevdiğimi sandım rvlendijevl sonra iliskiye giremedim sorunun bende oldugunu söyledi ve cinsel konu hakkında da hiç konuşmadık şuan kafam çok karışık tekrar evlenmek istiyorum ama yine korkularim var yine ayni problemi yasarmiyim die bana fikir ve düşüncelerinizi soyler misiniz

Neden bı doktora gitmediniz boşanmaktan daha kolay tedavi olmak
Biz ilişkinin olup olmadığını bile konuşmadık ayrılmadan 1kere gittik oda bende sorun yok dedi konu kapandı Sorun bende olduğunu söyledi
Affedersiniz ama ben bacağımi açmamısim ona

Biz ilişkinin olup olmadığını bile konuşmadık ayrılmadan 1kere gittik oda bende sorun yok dedi konu kapandı Sorun bende olduğunu söyledi
Affedersiniz ama ben bacağımi açmamısim ona
Ne kolay mis mücadele etmemiş hiç bu kadar basitmis biz iki yıl araştırdık uğraştık cabaladik ve bi kere bile eşim isyan etmedi

Ne kolay mis mücadele etmemiş hiç bu kadar basitmis biz iki yıl araştırdık uğraştık cabaladik ve bi kere bile eşim isyan etmedi
Biz cinsellik konusunda bile konusmazdik Onu bırak gizlilik çoktu telefonlar şifreli idi hayatta bilmezdim şifresini vcye bile telefonla gidiyordu

Bence bosanmak o adamdan kurtulmak hayriniza olmus bosverin. Adamda is yokmus bence cunku erkek isterse kadini rahatlatabilir istekli hale getirebilir. Ustunuze dusmese araniz her anlamda iyi olsa guven olsa,onun caninizi acitmak istemediginden bencil olmadigindan emin olsaniz bence denedikce yol alirdiniz da..
Bence bu beyin isi.
Ben evliyim 3yil olcak baslarda ben de sorun yasadim cozuldu sonra. Ama hala isteksizlik yuzunden ara sira zorluk cekiyorum.hele de son 1yildir.. :/ Yani moda girmek seksi hissetmek hormonlar vs onemli.

Kızlar 6 . Aya girdim kurtulali ve ilk kez dilator olmadan ilişki oldu . İnanamıyorum ...
Sizin adınıza çok sevindim Rabb'im herkesin yardımcısı olsun
Gerçekten çok degisik bı hastalik ama ins üstesinden gelirim geliriz ins
Tabi bende o hastalik ne boyutta bilmiyorm maalesef ki

Sizin adınıza çok sevindim Rabb'im herkesin yardımcısı olsun
Gerçekten çok degisik bı hastalik ama ins üstesinden gelirim geliriz ins
Tabi bende o hastalik ne boyutta bilmiyorm maalesef ki
Tamamen kafada diyenlere çok kiziyodum gerçekten öyleymiş. Ama bu evreleride yaşamak gerekiyormuş demekki. Herkez sonuca ulaşır ins .başlamak çok önemli ve tabiyki eş...ertelemeden baslanmali

Bence bosanmak o adamdan kurtulmak hayriniza olmus bosverin. Adamda is yokmus bence cunku erkek isterse kadini rahatlatabilir istekli hale getirebilir. Ustunuze dusmese araniz her anlamda iyi olsa guven olsa,onun caninizi acitmak istemediginden bencil olmadigindan emin olsaniz bence denedikce yol alirdiniz da..
Bence bu beyin isi.
Ben evliyim 3yil olcak baslarda ben de sorun yasadim cozuldu sonra. Ama hala isteksizlik yuzunden ara sira zorluk cekiyorum.hele de son 1yildir.. :/ Yani moda girmek seksi hissetmek hormonlar vs onemli.
Gerçekten o konuyu Rabb'ime havale ettim hala beynimde neden olmadı bende miydi sorun gibi vb sorular hep beynimin bı kosesinde
Çoğu kimse isteseydi yapardı alır seni karşısına konuşurdu çok sevseydi dediler
Ama soyle düşünün ilk nişan adımlarında bile güvensizlik vardı ama görmezden geldim yanlış yaptığımı biliyorum yani
Ayrılalı 5-6 sene oldu o evli belki çok mutlu bilmiyorm sadece bikere gördüm resimlerini atmış face Instagramda filan benle iken atmamış benden herseyini saklıyordu neyse dediğim gibi Allah'a havale ettim artık kimde ise hata sorun Rabb'im bilir

Gerçekten o konuyu Rabb'ime havale ettim hala beynimde neden olmadı bende miydi sorun gibi vb sorular hep beynimin bı kosesinde
Çoğu kimse isteseydi yapardı alır seni karşısına konuşurdu çok sevseydi dediler
Ama soyle düşünün ilk nişan adımlarında bile güvensizlik vardı ama görmezden geldim yanlış yaptığımı biliyorum yani
Ayrılalı 5-6 sene oldu o evli belki çok mutlu bilmiyorm sadece bikere gördüm resimlerini atmış face Instagramda filan benle iken atmamış benden herseyini saklıyordu neyse dediğim gibi Allah'a havale ettim artık kimde ise hata sorun Rabb'im bilir
Burda bu sorunu yaşıyan çok insan var sen sadece onlardan bı tanesisin kurtulan da çok zaten /100 tedavisi sonuç veriyor .yani sende sorun yok canım o kolayı seçmiş sen hayatına bak ins düzgün biri karşına çıkar

Back