VAJİNİSMUS YARDIM

venusevrem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
22
31
3
25
Arkadaşlar merhaba. Daha önce üye değildim fakat KK’nin sıkı takipçilerindenim. 8 aydır evliyim ve vajinismusu yenemedim. Birkaç kez parmak egzersizi denedim parmağımın girdiğini gördüm fakat sanki içeride bir duvar var ve benim canım çok yanacak gibi hissedip pes ediyorum. Bu durumdan çok sıkıldım, lütfen bu illeti yenenler yardımcı olsunlar bana. Şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar çevre baskısından duyduklarınızdandır bu korku. Ama İnan’ın korkulacak zerre birşey yok. Duvar çok can açıma bunlarn hepsi hayal ürünü okeyin kayganlaştıeıcı jeli var onu sürün hem siz hem eşiniz daha sonra üstte siz olun ve yavaşça deneyin emin olun kayıp gidecek sadece biraz cesaret İnan ki bu muymuş diyeceksin

Ben doktora gidip kurtuldum. Kendi kendine yenenler de var ama ben dokunamıyordum bile. Hiç cesaretim yoktu. Giderken de asla yenemeyeceğim diye gittim. Panik atak hastasıyım. Çok şükür şimdi hamileyim. Giden yıllarıma üzülüyorum. İmkanın varsa doktora git. Acısız, ağrısız bir tedavi. Doktorun iyiyse hiç anlamıyorsun bile.

Doktora gidemiyorum aslında bir ilçede yaşamamdan daha ziyade doktordan çok çekiniyorum tek başıma yenmem mümkün mü sizce?

Hayırlı evlat olsun inşallah bana da nasip olsun sahiden çok üzülüyorum bu durumuma

Hayırlı evlat olsun inşallah bana da nasip olsun sahiden çok üzülüyorum bu durumuma
Ben 3 yıl her gün üzüldüm, korktum canım. Eşime ayrı üzüldüm, yaşım 37 çocuk için geç kaldım dedim üzüldüm, asla yapamayacağım ben diye düşündüm. Sakın üzülme. Bunun tedavisi var, inan boşuna üzüyorsun kendini. Bir an önce araştırıp bir doktor bul. Nasıl olduğuna kendin bile şaşıracaksın. Düşün doktor bana en zor hastamsın dedi 4 seansta yendim :) Sakın benim gibi 3 yılını heba etme. İnşallah senin de sağlıklı bir evladın olacak.

İnşallah en kısa zamanda kurtulursun. 2 ay uğraştım vajinusmusla. Hayatımın en zor dönemlerinden biriydi. Çok kolay atlatabileceksin belki ama eski eşimin her olmadığında kaba davranışları ve canımı yakan iftiraları sonucunda daha da korkulu bir hâl almıştı. Sonra bir gün zorlamayla oldu. Eski eşim olacak köpeğe dedim ki ben kendimi sıksam da sen vazgeçme zorla da olsa yap çünkü erteledikçe daha büyüyor insanın gözünde. Öyle öyle atlatmıştım.

Hiç gitmedim bu konuyla ilgili gidemeyeceğim gibi geliyor bana
Canım doktorlar işin uzmanı olmuş. Öyle yat bakalım aç bakalım yapmıyorlar. Ben ağda bile yaptırmak için açamadım şimdiye kadar. Doktor seni ordan burdan konuşturarak hallediyor işini. Nasıl olduğunu anlamıyorsun bile. Ben yenememişimdir, bence bizimki olmadı dedim eşime. Çünkü acımamıştı hiç. Hamile kalınca anladım başardığımızı :)

Yahu niye korkuyorsunuz hiç korkmayın.Belki garip gelecek size ama ben çoğu şeyi "bunca insan yaptıysa ben kesin yaparım " mantığı ile yapmış insanim.Cinsellik gayet güzel zevkli bir olay vücudumuzu Allah buna göre uyumlu yaratmış yani fiziken bir mani yok korkmanıza gerekte yok .

Gerçekten mi.

Allah bana ve tüm bu zor durumda olan arkadaşlara yardım etsin sahiden bir evlat sahibi olmak istiyorum..

Doktora gidemiyorum aslında bir ilçede yaşamamdan daha ziyade doktordan çok çekiniyorum tek başıma yenmem mümkün mü sizce?
Neden cekiniyorsunuz? Bence biran önce gitmelisiniz erkek doktordan cekiniyorsaniz bari kadin olan bi doktor bulun, tek başina atlatabilceginiz birsey degil ve inanin size iyi gelicek

Hiç gitmedim bu konuyla ilgili gidemeyeceğim gibi geliyor bana
Moralinizi bozmak istemiyorum ama eşiniz bu şekilde ne zamana kadar bekler. Biraz bundan sonrası keyfi oluyor . Evet psikolojik bir durum emin olun doktora giderseniz rahatlayacaksiniz . Korktuğunuz gibi geçmeyecek. Bunun bu şekilde çözümü olmaz çünkü profosyonel destek olması lazım

Ben kk yi vajinismus ile keşfettim ve bu konuyla ilgili topiklerdeki başarı öyküleriyle yendim.5 günlük bir çalışma yeterli oldu bana.Siz de okuyun o öyküleri.Ozelden yardımcı da olabilirim ama mesajlara geç cevap vermeyeceksiniz faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…