Vajinismus yardıımm..

Canım ben Ankara'da yaşamıyorum. tedavi olabileceğimi bilsem şuan kalkar yine giderim.
ama maddi anlamda çok bocaladık. çünkü zaten Dr. Reyyan hoca'ya borçla gitmiştik muayene parası haricinde konaklamaya da param gitti. şuan parayı mı düşüneceğim hastalığı mı bilemez bir durumdayım. kapana sıkışmış fare gibiyim.
halbuki reyyan hocaya büyük bir umutla gitmiştim. tedavi olunca burda tüm hastalara destek verecektim doktora da bu şekilde söylemiştim ama kendime bile çare bulamadım...

Benim Ablam da Esra Çabuk Cömerte gitti 1 ayda 4 seans gittiler eniştemle iyi sonuç aldılar.Bir araştır istersen.

Size tavsiyem Ankarada Hera Klinik e başvurmanızdır. Ben orta şiddette vajinismus hastasıydım 4 yıldır evliyim gecen hafta bu hastalığı hera klinik ile yendim.

Vajinusmus tedavisi görmek isteyenler lütfen çised sitesinden gitmek istediğiniz doktorun bu konuda eğitimi var mı bakın. Site üzerinden bu alanda uzmanlaşmış eğitim almış kadın doğum ve psikiyatrların isimleri yazıyor. İl il bakabiliyorsunuz.

Size tavsiyem Ankarada Hera Klinik e başvurmanızdır. Ben orta şiddette vajinismus hastasıydım 4 yıldır evliyim gecen hafta bu hastalığı hera klinik ile yendim.

Çok geçmiş olsun size,ben de tedavi görüyorum eğer sonuç alamazsam orayı düşünebilirim..

Çok az doktor adı çıkıyo Ankara için ben mi beceremedim acaba?

Çok az doktor adı çıkıyo Ankara için ben mi beceremedim acaba?
Geçen sene ben baktığımda az değildi canım, hastanedeki psikiyatri doktoru söylemişti banada buraya bak diye. İstersen telefonla danışma hattını arayıp daha iyi bilgi alabilirsin. Ankara da şehir hastanesinde yanlış hatırlamıyorsam cinsel problemler üzerine ilgilenen 1 2 doktor vardı, eşle beraber terapiye alıyorlar.

Ben de şehir hastanesinde Müjdegül hocaya gidiyorum zaten ama sitede yoktu adı..

Ben de şehir hastanesinde Müjdegül hocaya gidiyorum zaten ama sitede yoktu adı..

Onu bence arayıp bir danışın,ücretsiz danışma hatları var. Çünkü psikiyatri doktoru oradan bak eğitimli birine git demişti bana.
Geçen sene baktığımda ben çok doktor adı görüyordum istanbul ve ankara da şu an gözükmüyor site arayüzü değişmiş bulamamışta olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…