Vajinismus yardıımm..

Gün içinde yalnız akşam eşimle deniycem bu sefer bi gazla olur belki. Tahrikten sonra hemen tekrar eski haline dönmez mi vajina?
Hayir ön sevismeyi yasayin vajina kendini iliskiye hazirladigi icin genisliyor. On sevisme ıslaklığı ile deneyin. Dilatorler girdikçe de esniyor uzuyor. Bi de boyle deneyin. Umarim farki gorursunuz

Ya asıl sorunumuz bnce ön sevişmeye odaklanamayıp ıslanamamak. Bn yendikten sonra bunu anladım gerçkten ıslandıktan sonra yada ilk aşamalarda kayganlaştırıcyla olmayacak bişey değil biraz kendmizi rahar bırakblsek sadece biraz çözülecek bişeymiş. Geçen yıllarıma yanyrum şimdi. Umarım sizde hemen halledeblrsnz

O kadar haklısınız ki ama nasıl olacak tedirginliğiyle zaten sevişmeye odaklanamıyo ki insan. Haz alıyorum, seviyorum, seviliyorum ama oraya gelince bitiyo her şey çocuk gibi kalıyorum öylece..

Bu sorunu atlatmadan çocuk isteği biraz aceleci bir düşünce...bence hazır değilsiniz...

Bugün öyle deneyelim bi de çok sağolun cevapsız bırakmadığınız için, insan rahat konuşacağı birilerinin olduğunu bilince daha özgüvenli oluyo
Hayir ön sevismeyi yasayin vajina kendini iliskiye hazirladigi icin genisliyor. On sevisme ıslaklığı ile deneyin. Dilatorler girdikçe de esniyor uzuyor. Bi de boyle deneyin. Umarim farki gorursunuz

Selam herkese ben 2 yıldır çok mutlu bi evliliği olan ama vajinismus belasından kurtulamamış bi kardeşinizim. Ankara’da Reyyan hocaya tedavi olmaya karar verdim okuduklarımdan vs. Bana yardımcı olabilir misiniz? Doğru bi karar mı yoksa başka bi doktor mu tercih etmeliyim? Çok karışığım.
Şimdiden çok teşekkürler..
Öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı beladan 1 ay önce kurtuldum... 2 senelik evliyim ama bir türlü cesaret edip tedavi olmayı kabul edemedim çünkü içimde sürekli bi korku yapabilirmiyim başarabilirmiyim diye ama en sonunda artık cesaret edip Ankarada Didem kurban muayenesini buldum didem hanım o kadar iyi o kadar cana yakın bi insanki hiç çekinmeye korkmaya gerek yokmuş boşuna 2 yılımı heba etmişim başka yere başvurmadan oraya gitmenizi tavsiye ediyorum sadece 3 günde o illet şeyi yendim ben bile yaptıysam herkes yapar ve çok kolay bi şekilde tedavi sürecim geçti hiç kendimi kasmadım yabancı gibi hissetmedim didem hanım sanki benim annemmiş gibi davrandı en sonunda bumuymuş bundanmı korkmuşum dedim bence vakit kaybetmeyin hiç korkmayın kadınlar herkesden güçlüdür bunu hiç unutmayın...

Yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorum lütfen yanlış anlamayın. 2 yıl boyunca cinsellik olmadan nasıl çok mutlu bir evliliğiniz oldu. Bizde bi dönem sekteye uğrayınca ciddi huzursuz olmuştuk. ( eşim hamilelikten dolayı uzaklaşmıştı) gerçekten merak ediyorum. Bende mi sıkıntı vardı acaba Dünyayı ona dar ettim nerdeyse bir dönem çünkü

Didem Kurban ilk kez duydum ücreti nasıl peki fazla mi o da? Çok

geçmiş olsun size de darısı başıma inşallah

Sadece birleşme olmuyo cinsellik tabii ki var karşılıklı tatmin edebiliyoruz birbirimizi. Eşim de çok olmazsa olmaz kafasında değil beni asla yormadı,

kırmadı hâlâ da öyle

O kadar haklısınız ki ama nasıl olacak tedirginliğiyle zaten sevişmeye odaklanamıyo ki insan. Haz alıyorum, seviyorum, seviliyorum ama oraya gelince bitiyo her şey çocuk gibi kalıyorum öylece..
Ben kendime sakinleştirrici bitkisel bi şurup almıştım denemeden önce onu içmiştim bi kaç defa . Belki faydası yoktu ama pskoljk olarak rahatlamıştım

Fiyatları nedir acaba ?

Merhaba bende gittim dr. Reyyan hocaya ilk muayene ücreti 400 tl aldı. Sonrasında her seans 1000 tl aliyor. 3 4 seans gittim eve aparat verdi yapamadim kaldi. Dr seans sirasinda kremler suruyor uyusturucu sprey sıkıyor o zaman dilatorleri rahat aliyorum ama is kendi basima yapmaya gelince olmuyor. Benim tedavim bu sekilde kaldi. Bosuna 4500 tl gitti. Artik umudum da kalmadi

Aynen benm korktuğun da bu işte ben de yarım bıraktım parmak egzersizi den yapamadım

Bugün Ankara Şehir Hastanesinden Müjdegül Karaca’ya gittik eşimle. Oldukça sevimli ve donanımlı bi hekim gibi geldi bize sana da iyi gelir umut olur belki bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…