• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus ve psoas kası

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Kızlar ben araştırma yaparken vajinismus olanların sıktığı vajinal kasların bir adının da aşk kası olduğunu öğrenmiştim nedir bu aşk kası diye bakarken bu kasların psoas kası olduğunu fark ettim, psoas kası egzersizleri ile vajinismusu yenmem arasında sıkı bir bağlantı olduğunu düşünüyorum, vajinismus olanlara tavsiye ederim

Merhaba evet bende duydum ve bu kaslari da kegel egzersizi ve dilatörle yenebilecegimi anladim ve dilarör siparis ettim hic konusamazken bu problemimi suan siparis verdim birgün vajiyide yenecegiz insallah

Merhaba evet bende duydum ve bu kaslari da kegel egzersizi ve dilatörle yenebilecegimi anladim ve dilarör siparis ettim hic konusamazken bu problemimi suan siparis verdim birgün vajiyide yenecegiz insallah
Harika canım ben bakmaya bile tahammül edemiyorken şimdi 3. Dilatördeyim dilatörümü kendim yapıyorum ben boyutu 3.ye yakın ilk kulak çubuğunu streçe sarıp denemiştim çok rahatlatmıştı oraya bişey girebileceğine ikna oldum. Youtubede müjdegül Karacanın videoları var kızlık zarı vajinismus ilk gece korkusu diye onları izlemeni tavsiye ederim çok bilgilendirici

Kızlar ben araştırma yaparken vajinismus olanların sıktığı vajinal kasların bir adının da aşk kası olduğunu öğrenmiştim nedir bu aşk kası diye bakarken bu kasların psoas kası olduğunu fark ettim, psoas kası egzersizleri ile vajinismusu yenmem arasında sıkı bir bağlantı olduğunu düşünüyorum, vajinismus olanlara tavsiye ederim
Bilgilendirme için teşekkür ederim canım😘

İnşallah canım bu işe adım atmak bile büyük başarı kolaylıklar dilerim 🙏🏻 Birgün sende inşAllah yenersin ve burdaki kadınlara destek olursun💐

amiin insallah herkes yensin ve cok mutlu sekilde evlat hasreti cekenlerin hasreti bitsin herkese duamdir 😇

Egzersiz de çok önemli tabi :) aparatlarla egzersiz yaparak yenemeyecek yok bence, kegel de çok faydalı hala yapıyorum ben psoas kası esnetme yogası ve kegele devam aparat çalışmalarını bıraktım artık rahatça ilişkiye girdigim için,

Egzersiz de çok önemli tabi :) aparatlarla egzersiz yaparak yenemeyecek yok bence, kegel de çok faydalı hala yapıyorum ben psoas kası esnetme yogası ve kegele devam aparat çalışmalarını bıraktım artık rahatça ilişkiye girdigim için,
Canım tebrik ederim keşke bizde girebilsek artık

Canım çok güzel bir video atmışsın, biraz anatomi bilgisi de çok önemli bu konuda mesela ben evlenirken vajina hakkında hiçbir bilgim yoktu ve bence saçma birşey bu
Evet canım zaten bilgisizlik kaynaklı bi hastalık bence öğrendikçe biraz daha aşabiliyorsun bu durumu

Evet canım zaten bilgisizlik kaynaklı bi hastalık bence öğrendikçe biraz daha aşabiliyorsun bu durumu

Kesinlikle, hurafelerle o kadar kirletilmiş ki beynimiz kızlık zarı ilk ilişki kanaması acı ağrı daha neler neler, halbuki cinsellik kadar zevkli ve güzel birşey var mı seks olmadan evlilik çok yavanmiş bunu anladım, önerdiğin doktoru dinledim hatta notlar aldım takibe de aldım ❤ cinsellik konusunda artık biraz bilimsel olmalıyız cidden

Canım çok güzel bir video atmışsın, biraz anatomi bilgisi de çok önemli bu konuda mesela ben evlenirken vajina hakkında hiçbir bilgim yoktu ve bence saçma birşey bu
[/QUOTE video için teşekkürler aparatları halletim üstüne regl oldum gecti eşli denemeye cok korkuyorum hala..

Korkarsan yapamazsın ama :( zaten o korku sebebi ile kasılıyoruz bunun normal bisey olduğuna acısız ağrısız zararsız olduğuna ikna olup nolacak ya yaparım herkes yapıyor diye düşünmek lazım

bu sayfa canım

Back
X